merhaba arkadaşlar. uzun süren bir birlikteliğim bitti. adam sevgi istemiyorum kafamı dinliycem kimseyi istemiyorum diyip gitti, öğrendim ki 1 ay sonra hayatında başka biri var :) hem de şans eseri kızın kendisinden öğrendim. bir site üzerinden tanışmışlar. burda ikisi sürekli yazışıyorlar. ben öğrendiğimi telefon açıp eski sevgilime söyledim. şok oldu sesi titredi filan. daha tam kesin değil, yüzyüze görüştüklerinde kesinleşecekmiş. herhalde bunla olmasa gene ne olur olmaz bana dönme planları vardı. ki dönecek bu kız bunu istemeyecek yurt dışında filan yaş iş. ben pişman olmasını istiyorum sadece. gerisi lazım değil.
ben bu sosyal paylaşım sitesindeki üyeliğimi kapattım. sizce bu ikisinde yazdığı yerde ben de devam mı etmeliydim? yoksa göz önünde bulunmamak eski sevgiliyi daha mı meraklandırır? çünkü arkadaşça görüşelim muhabbeti yapıyordu ben bu kızla görüştüğünü öğrendiğim günün ertesi bununla buluşacaktık. sizce ne yapmalıyım? hangisi onu rahatsız eder? meraklandırır?
ben bu sosyal paylaşım sitesindeki üyeliğimi kapattım. sizce bu ikisinde yazdığı yerde ben de devam mı etmeliydim? yoksa göz önünde bulunmamak eski sevgiliyi daha mı meraklandırır? çünkü arkadaşça görüşelim muhabbeti yapıyordu ben bu kızla görüştüğünü öğrendiğim günün ertesi bununla buluşacaktık. sizce ne yapmalıyım? hangisi onu rahatsız eder? meraklandırır?
Son düzenleme: