sağol canım seni de takip ediyorum yazdıklarına bakıyorum bir gelişme var mı diye. inşallah hepimiz çok mutlu oluruz.
bugün rahatsızdım biraz o haldeyken insan kafasına bişi takamaz ya 1 aydır profiline bakmıyordum onun. sürekli rüyama giriyor keyifsiz görüyorum filan. düşünmememe rağmen gereksiz sorularla irtibat kuruyordu benimle. önce kız profilini kapatmış sonra bu o sitede. kıza büyük ihtimal ya tepki gösterdiler ya da kız orda sahiplenilmekten hoşlanmadı.çünkü kız kimsenin bilmesini istemiyorum diyordu? biz buna ilahi adalet filan diyorduk sanırım:) neyse orası kapanınca twitter hesabına baktım çok keyifli gözükmüyor. kızın yanına yurtdışına gitmiş 10 gün önce foto çekinmiş:))
ona baktım hızlıca yazıklarını okudum. bugün sayfasına bakmadanda düşündüğüm daha önce de dediğim gibi, ilişki bitince bence en acı olan şey bir insanın size yabancılaşması, o kadar yakınken uzak olma o insanın değersizleşmesi. ve gün geçtikçe herkes gibi gelmesi. derdin olduğunda ilk ona söylemek istediğin, beraber gezmenin en güzel olduğu kişinin sizin için uzak olması ve bunları artık yapamayacak olması acı birşey. ayrılığın en kötü yanı bu bana göre. böyle olunca ne oluyor yaşanılan güzel anılar, dolu dolu anlar siliniyor hafızadan. yaşanan yıllar boşunaymış gibi geliyor.
ama en büyük dersimi aldım ben. büyük konuşmayacağım. ne konuştuysam yapmam, etmem dediğim yaptım. olmaz asla asla demeyeceğim bu konuda da. allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza.
hatıralar siliniyor elbet
ama o işte, var ,yürüyor orda
çapraz çapraz basar ayaklarını
yine göbeği çıkmış, kendi seçtiği nasıl belli yine çirkin bi gömlek giymiş
yüzü asık ama işte yürüyor orda
hatırlamıyorum elimi nasıl tutardı, beni nasıl öperdi
ama o işte, hani bi zamanlar aşık olduğum adam
ben bu gerçeği unutamıyorum lorem
bazen şizofren olduğumu düşünüyorum
sanki onunla kafamda yarattığım dünyamda birlikte olmuşum gibi
çünkü o sanki hiç yanyana yürümemişiz gibi davranıyor
ne kadar kavgalar koparsa kopsun beni ne kadar kırarsa kırsın