eski sevgilinin kardeşinden 4 sene sonra gelen mesaj? sizce ne demek??

böyle saçma şeyleri kafana takma erkek milleti pişman olucağı şeyleri yapmaz neden sözlen di de pişman oldu
Pişmansa sözü uzatır yada ayrılırdı.. Sana laf kalabalığı yapmış dengesizler takma kafana
Herşey nasip kısmet

atsa da atmasa da benden fayda gelmeyecgını bılıyor bu kesın:) nışanlandıgı kız alt komsusu kendi köylüsü istanbula ailecek taşınmşlar

atmayı da göze alamaz bence.almasın da ne halleri varsa görsünler bana uzak :)

Bu erkeklere nişanlanmak yaramıyor..Benim eski de nişanlanığında yok bunları bilseydim nişanlanmazdım yok pişmanım demişti :) ben o zaman nişanlanlı olduğunu bilmiyordum emin olunca s.... g.. dedim.Gitti 2 ay sonra da evlendi :)madem pişman niye sözlenmiş ya giderken bile arkalarında soru işaretleri bırakıyorlar...Unutmuştur beni aklını karıştırmıyım demiyorlar...

gelen gideni aratır dıyorlar sanırım umduğunu bulamayınca akılları mazide kalıyor :)

senin ahından korktukları aşikar cnm...demek ki canını yakmışlar ve vicdanı sızlamaya başlamış, eğer böyle bir durum varsa sen affetsen Allah affeder mi acaba..

sen cevap verme bence..sağı solu belli olmaz belki aralarında bişey olur nişan öncesi sebepte seni gösterirler..

doğru düzgün adam var mı su dünyada gercekten merak ediyorum..

kimi sümsük, kimi kişilksiz, kimi melankolik, kimi mazoşişt, kimi anası ağızlı,kimi pinti, kimi sinsi...bi tane adam gb adam yok..sonrada sızlar öle vicdanları işte..

çünkü sap döner keser döner gün gelir hesap döner:44::44:

zaten kız kardeşinin beni düşündüğünü sanmıyorum.kim abisi mutluyken gidip abisin eski sevgilisiyle irtibat kurar ki? abisi mutsuz benı attı ortaya belkı de işi bozmam için benı gazladı.aynen şu sap keser olayını demştim zaten ona dönmüş :)

aman bosver tatlim bak yoluna ileride iyiki kayde almamisim diyeceksin emin ol :16:

Hımmm işkillendim:6: ben yine bunu bence kızkardeşinin adını kullanarak(tel,face hangisiyse)kendi yazmış açık kapı mı arıyor senin ağzınımı arıyor pişmanlık vs vs..ama bence direk kendi yazmış gibi hissettim..pişmansa pişman gidip eski yımışıgına yapışandan hayır gelmez beter olsun..sende başta mutsuzluk gibi görünüyordu ama bende onun yanlış insan olduğunu o hayatımdan çıkıp yaşamım düzeldiğinden herşey olulu olduğundan beri farkettim de ezilmiş terkedilmişş acınası kız olm:19:a tatlım öpüyorumm

ayy kızlar çok gerginim son mesajlarım hep böyle sarsıcı:37:kusura bakmayınız..

Back
X