Eski sevgilinin nişan fotoğrafları görmek..

sevdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
666
8
46
Adana
Kızlar o kadar kötüyüm ki şuan iş yerindeyim elim ayağım titriyor, gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi tutuyorum.
Eski konularımı okuyan bilir, 7 yıl beklediğim en iyi arkadaşım,dostum,sevgilim olan insanla ailemin kabul etmemesi üzerine ayrılmıştık.
Daha yaram taze, 7/24 onu düşünürken bugün onun nişanlısı ile fotoğraflarını gördüm hem de ağustos ayında çekilmiş.
Allah nasıl bir acı bu. Sanki hiçbirşey gerçek değil. Bunu bana nasıl yaptı anlamıyorum.
İnsanın gerçekten içi acırmış. Çok kötüyüm çok.
Biliyorum bu düzelecek bir sorun değil o zaten bana söylemişti nişanlanacağını ama bunu gerçekten nasıl yapabildi. Ne yapacağım nasıl başlayacağım herşeye. Onu sevmem bile yıllarımı almıştı. Şimdi bir daha nasıl birine bu kadar güvenebilir birini bu kadar severim.
Allah düşmanımın başına vermesin bu duyguyu.

Yapacak bir şey yok, böyle olması gerekiyor demek ki

Ailenin istemediğini yazmışsın. Nereye kadar seni bekleyecek ki. Sen de kendini toparla ve hayatına sağlıklı bir şekilde devam et. Eğer ailen istemiyorsa ilişkiniz resmiyete dökülse bile sürekli sorunlar yaşayacak birbirinizi kıracaktınız. Yaşamakta olduğun duyguyu anlıyorum ama kendine eziyet etme. zaman herşeyin ilacı inan.

Mezhep ve maddi farklılıklar yüzünden.

hayatım ailen istemedi anladım da sen madem seviyorsun neden bıraktın sevdiğini ailen bir şekilde ikna olurdu .oda demek seni unutmak için birni buldu evleniyor çivi çiviyi söker hesabı .

bilirim o acıyı..hem nefret ediyosun hemde sevginin dahada katlandığını hissediyosun..yüreğinn parçalanması sözü bu duruma uysa gerek..
kulağa kötü gelecek biliyorum ama tek çıkar yolun yeni bi ilşkiye hazırlamak kendini..yeniden birini sevmek..karşına birisi çıktığında hayır demeden önce iyice düşünmek

aileni dinlemen cok ıyı olmus sımdı bıraz acı cekersın tas catlasın 2 sene sonra ondan eser kalmaz sende ama ıyıkı aılenı dınlemıssın ve vazgecmısın bı aile hayır dıyosa mutlaka ki mutlaka bıldıgı bısey gördugu bi eksi vardır . bu da gecer uzulme cnım sabır ve zaman diliorum sana

Ailem katiyen olmaz dedi bende ısrar ettim bin bir yola başvurdum ama olmadı. Günahına giriyorum gibi geldi ve bıraktım.
Benden hemen sonra böyle birşey olması normal mi kızlar ya ? Elim,ayağım buz ama içim yanıyor resmen.
İnsanlar nasıl bu kadar kalpsiz oluyor ? Hiç mi içi acımadı benim göreceğimi hiç mi düşünmedi. Bu kadar mı kolay 7 yılı bitirmek. Ben hala onunla ilgili hayaller kurarken hem de

Ben de şunu anlamıyorum ya, aileni seçip ayrılma kararı vermişsin şimdi de nişanlandı diye ağlıyorsun.
Tamam sevdin anlıyorum da adam napsın yani, seni mi düşünsün durmadan?
Bitmiş işte.
Kendine yeni bir hayat kurmasın mı? Ne yapsın istiyordun biten bir ilişki için??!!
Artık sen de önüne bak bence.

Bende eski erkek arkadaşımın düğün fotoğraflarını gördüm.

Merak etme ilk başlarda böyle olunuyor. Zamanla geçiyor ama.

Yeri geliyor hiçbir şey hissetmiyorsun.

"AŞK Acısı taşımayan Yürek; Ya Deliye aittir, Ya Ölüye." (Hz. Mevlana)

canım ya ALLAH sabır versin arkadaşım AMİN
ALLAH daha iyilerini çıkarır mutlaka karşına

Beni anlamayan arkadaşlar: Ben zevkten,sevmediğimden ayrılma kararı vermedim. Biz 3 kız kardeşiz. Benim ablam yakın zamanda vefat etti, kardeşim 2 ay sonra eşinden boşandı.
Babamın yeterince sorunu vardı. Daha fazla üzmek istemedim. Bu duyguyu yaşamayan bilemez. Ama benim onunla olmam, ailemi silmem demekti.
Ben nasıl böyle birşey yapabilirdim.
Tabiki hayatına devam edecek. Zaten ben günahına giriyor gibi hissetiğim için sonu olmadığı için bıraktım.
Ama benden hemen sonra nişanlaması ve benim bunu şuan görmem yıktı beni işte.
İnsanım bende.
Herkes mutlu olsun doğru yolda olayım derken bu kadar berbat hissedeceğimi nereden bilebilirdim.

"Nasipse gelir hintten yemenden; nasip değilse ne gelir elden"

Canım bizim hiç elle tutulur bir sorunumuz yoktu. ailelerimiz çok uygundu, hayat tarzımız, güldüğümüz, üzüldüğümüz, beğenmediğimiz ve beğendiklerimiz aynıydı. 8 sene geçirdik. ve olmadı..
Olmadı..
O kadar çabaladım olmadı.

Demem o ki sen kendini de onu da suçlama.
Anlıyorum seni bu kadar kolay mıydı diyorsun. Hatta acaba benle beraberken onunla görüşüyor muydu, ona da bir şeyler hissediyor muydu diye düşünüyorsun. Bırak bence..Hiç kaşıma orayı.
Neyse ne.
Sonuca bak sen. Ayrıldınız. Gerisi hikaye olsun senin için.

Çok zor biliyorum. İçini çok acıtıyor ama kendini üzecek düşüncelere dalma.

Son düzenleme:
yaşadığın çok büyük bir acı.bende bir sevgilimden ayrıldım.hemde olaylı bir şekilde çok kötü bir günümde tesadüf eseri öğrendim evlendiğini.hem asla olmaz dediği çocukluklarını biliyorum dediği köylerinden kızlardan biriyle.bana kızlarını öneriyorlar olacak şey değil diyordu.hemde acaba olabilir miydi diye bir hisse tekrar kapıldığımdan sonra.zamanında çok kötü olaylar yaşamıştım.bunları ona anlattım.meğersem başka anlamlar yüklemiş bana .ben apayrı.neyse ayrıldık.olayı ve ne anladığımıza girmiyecem.zaten gereksiz bir ayrıntıya giriyor.beni aylarca aradı görüşelim diye msj yolladı.karşılık vermediğim halde.verdiğimde de sadece takılalım dedi.sadece görünüşümü beğeniyormuş.oysa bunun tam tersi olduğunu hissettiren durumlarda var.böyle olduğunu hissettiren durumlarda.bir arkadaş demiş ya nasipse olur olmazsa elden bir şey gelmez.aynen öyle.benimki 7 aydı.sizin 7sene olmuş birde.geçen ocakta öğrendim.hava çok soğuktu ve kar yağmıştı ve kalkıp balkonumun kapısını bile kapatacak halim yoktu.o halde yattım.bir ay boyunca durmaddan uyudum.ne yemek yedim ne bir şey içebilirdim.ki durmadan çay-kahve içerim.sağımdan soluma dönemedim.yalnız bana Allah ın bir lutfu beğendiğim bir adam çıkardı.beraber olduk mu hayır.ilgimi anlamış mıdır evet.başkalarını sevebileceğin beğenebileceğin gerçeği seni ayakta tutar.zaamnla geçiyor.

Son düzenleme:
aklına bir çok soru geliyordur.gelebilir.yalnız anladığım kadarıyla bu soruların cvplarınıda almışsın zaten önceden.çabucak olmuş diyeceksizn.o da boşlukta kalmıştır.haytınada devam etmek zorunda.kimse acıya dayanamıyor ve karşısına çıkan şansı kullanmak istiyor mutllu olmak adına.keşke fotoğraflara bakmasaydınız.bu yaranızı daha çok kanatmıştır.gerçi bende kendime zor engel oldum.bir başkasını bilmem ama aklıma herşey gelir benim.o omza yaslanacak.o dudakları öpecek.bu elleri tutacak ve daha neler neler.en azından böyle flukötü ilişkilerden ya da olmazyacak ilişkilerden diyeyim sonra şefkatle beslendiğimi anladım ya da böyle bir yanım oluştu.sevebileceğime inandığıma gidiyorum.aşık olacağını seçemiyorsun tabii.baştan kaçabiliyorum ya da ilişkiyi beslemeye bakıyorum.sende düzgün gördüğün insanlara ve kendine şans ver

bence seni unutmak için hemen evleniyor bana öle geldi 7 sene kolay değil .neyse canım ya kısmetin değilmiş demek kısmetin olsaydı aile falan br şekilde kabul ederdi .sen önüne bak unutmaya çalış çok zor ama başka birşey yok yapabilceğin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…