Eski sevgilinin notunu bulmak...

tethyss

☆☆☆☆★☆☆☆☆
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
2.433
2.046
773
Selam kızlar... Eşinizin ya da Sevgilinizin bir kaç sene önceki ajandasının içinde eski sevgilisinden ona yazılmış olan bir not bulsanız tepkiniz ne olurdu? Dün başıma geldi..:( Notta şunlar yazıyordu...;

Canımın içi...
Hayatımın anlamı...
Gökkuşağımın en güzel rengi...
Seni çok seviyorum...

bu konuda facebook oldukç ageniş bir ağa sahip...ben beraber kullandğımız facebookta bir gün geçmişe bakarken mesajlaştıklarını gördüm. evlendik:)

çok üzüldüm olduğum yere yığılıp ağlamaya başladım..ama kötü çok kötü .. o an her şey karalıkta kalıyor. eski mesajları görmek çok kötü. 2 sene önceki mesajlar

öncelikle sinirlenme
çok üzüldüysen hemen ona saldırma önce dur ve düşün hatta ağla ve rahatla ilk aradığın kişi arkadaşların olmasın
o olsun
en önemlisi trip atma
doğruyu ve mantıklıyı gördüğün zaman hemen onu ara içinden geçenleri söyle
sonuçta yaşadığı bir gerçek bunları

yok sinirlenmedim... okumak için kitap arıyordum kitaplıkta... birden bir ajandanın içinden düştü... çay yapıyordu yanına gittim bak ne buldum dedim aldı okudu benim yazdığımı sandı.. bende seni seviyorum dedi ama bunu ben yazmadım deyince kim yazdı o zaman dedi... eski ajandaların içinde buldum dedim... belki ev arkadasıma aittir dedi ama ben öyle olmadıgını biliorum.. direk yüzüne söylemedim tabii... at gitsin çöpe dedi ama atmadım tabikii bana ait değil ben atmam dedim öyle kaldı... ama çok garip bir duygu gercekten..:( üzüldüm çok..:(

adı üstünde "eski" bence mutluluğunu gölgelemesine izin verme
ben olsam karşısına geçer okurdum vay beee ne aşk yaşamışsınız böyle baya sevmiş herhalde seni (alyansımı gösterip) ama benim oldun hayatımın anlamı der karşısında yırtar atardım

e çok hoş bi durum değil tabı
ama bak kendısı bile unutmuş
takılma fazla konuya gül geç
hayyal bu arada mesaj kutunu boşaltt:)

At çöpe demiş atsaydın bence ne olacak ayrıca emin ol çok önemseseydi sen yazdın sanmazdı cümleleri tanırdı ezberlemiş olurdu çünkü :34:

Son düzenleme:
O seni hayatına alarak zaten geçmişini çöpe atmış,eski yazılan bir not mu çöpe atılamayacak ki...
Üzme tatlı canını.Bak o bile hatırlamıyor notu :34:

Ben çok kıskanıyorum bu tarz şeyleri. Düşünürken bile kıskandım. Böyle bir şey bulsam eşime bir şey demem çünkü geçmiş bitmiş. Ama içim içimi yer :18:

Çöpe at gitsin.
Geçmiş geçmişte kalmış, şimdinin büyüsünü bozmasına izin verme geçmişin hiçbi zaman

bu tarz seyler herkesın basına gelebılır.. Ama ben cok kıskanc oldugum ıcın hıc gormrk ıstemeyecegım bısey

Hiç de umrumda olmaz, neden sinirleneyim veya üzüleyim ki? Eşimin hayatında benden önce başka birisi olmuş, bir şeyler paylaşmışlar, adı üstünde eski, evlendiğimizde eşim 30 yaşını geçmişti, o yaşında kadar böyle bişey yaşamasa tuhaf olurdu, ve o not o an önemli bulunup oraya koyulmuş veya sırf atılmamak için koyulmuş, ama sonra emin olun ki unutulmuş, unutmasa sizin bulabileceğiniz bir yerde öyle bir şey tutmazdı. Böyle şeyleri kaldıramayacaksak bence beşik kertmesi sistemine devam edelim, hayatında bizden önce kimse olmamış olur.

bu benimde başıma geldi.eski eşimin bana birlikteyken yazdığı bir notu bulmuş ben hiç görmemiştim ama. şu yazıyordu notta:
ve bu notu bulduğunda yanında değilsem bil ki ölmüşüm gökkubbeden o güzel gülüşünü izliyorum...
elbette eşim çok kötü olmuş...bana göstermemek için saklayacak yer arıyordu bende aniden odaya girince panik yaptı. aldım okudum bulduğu notla defteri çöpe attım...elbette incindi ama ilk kez gördüğümü söyledim öpüştük barıştık :):54:

Back
X