- Konu Sahibi pportakall
Hiç kimse bence bunları görüp üzülmemeli her kişi kendine öz güzeldirPremium gold uye gibi bisey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kimse bence bunları görüp üzülmemeli her kişi kendine öz güzeldirPremium gold uye gibi bisey
Beni secip secmedigini bilemiyorum ki belki onlar yüz vermedi zamanında ...
Evet çaba istiyorum çünkü ben ayrilma evresine gelene kadar çok çabaladım ve bana sürekli güzelligimi sorgulattı. Ben bakmam ultra yakisikli birine bana yazarsa dönüp bu kimmis diye bakarım. Ben 4 yilimi verdim karşımdakinden de ayrilir ayrilmaz baska kızlara bakmasını yediremiyorumSiz hala bence çabalasın istiyorsunuz sizi bu kadar kolay silip atamaz değil mi?
Malesef yok ya öyle bir olay adam bekar siz zaten yanıtsız bırakmıssınız takip etsin
ayrıca hahah herkes ultra olan insanlara hayrandır ay yakısılı dersin guzel dersin bakmalara doyamazsın
yanıtsız bıraktıgınız çaba ardından daha guzel olsaydım farklı mı olurdu sorusu da çok saçma geliyor bana
Ee vermeseydiniz bu kadar sorun olacaksaEvet çaba istiyorum çünkü ben ayrilma evresine gelene kadar çok çabaladım ve bana sürekli güzelligimi sorgulattı. Ben bakmam ultra yakisikli birine bana yazarsa dönüp bu kimmis diye bakarım. Ben 4 yilimi verdim karşımdakinden de ayrilir ayrilmaz baska kızlara bakmasını yediremiyorum
İliskideyken de takip ediyordu ama ayrilinca en azindan bir süre durulmasını bekledim ve ben asla sıkan,darlayan biri değildim. Biraz da hırsım var maalesef kabullenmekte sorun yaşıyorum. Ben üzülüyorum o nasıl etkilenmiyor diyeYa ilişki içindeki beklentiler anlaşılabilir de, bittikten sonraki beklentiler çok saçma. Olmamalı yani.
Artık ayrıldınız kimi isterse takip eder, ne kadar çabuk hayata devam ederse eder, ayrılık seni etkilediği gibi onu da etkilemek zorunda değil. Herkes eşit sevmez ilişkide. Herkes eşit bağlanmaz. Erkekler ayrılıklardan sonra daha geniş takılıyolar. Cunku biz cok sıkıyoruz onları. Özgürlüklerine koşuyolar sanki
Bunlar biraz sert gelebilir sana şimdi ama inan bana söylemek istediklerimi iç dünyanda kabullenirsen iç huzuru bulursun.
Haklisiniz cok görmezden gelip dayanamadığım icin ayrıldım ama ayrilik yeni olduğu için can yakıyor işte engel olamıyorumBenim size önerim biraz özsevgi ve özsaygi konularda kendinizi geliştirmeniz. Ilişkide "ama benimle beraber" diye aslında kabul etmek istemediğiniz durumlari görmezden gelmeyin ve kabul etmiş gibi görünmeyin. Bu tek sosyal medya için geçerli bir durum değil. Adam boşuna eski sevgiliniz olduğunu da unutmayın
Sende mi brütüs :) kıyas yapma. O fotoğraflar ne şartlar altında çekiliyor az çok biliyorsun. Güzelse de güzel yanı. O zaman o da şöyle düşünsün yakışıklı erkekler ona bakmadığı için mi benimleydi?. Sen yakışıklı erkekler sana bakmadığı için mi onunla birlikteydin?Erkek arkadaşımla(4 senelik) ayrılalı 1 ay oluyor. Hayır barısmak gibi bir düsüncem yok,bu konuda attığı adımları yanıtsız bıraktım. Ama profilinde gördüğüm güzel kızlar beni üzüyor. Sevgiliyken de takip ederdi bu kızları. Ama o zamanlar kafaya takmamaya calisirdim. Ayrılınca o kızları gördükce kendimi değersiz hissetmeye başladım. Kızlar hep arkadaşları yani muhtemelen benden öncede ekliydiler kimi geri takip ediyor kimi etmiyor,hicbir muhabnetleri yok yolda görse selam vermez ama sosyal medya da ekliler sinirleniyorum. Benim selam vermeye layık bulmadığım kimse kız,erkek ekli değildir bir insan niye samimiyeti bulunmayan kisileri ekler ? Sevgiliyken sifresi ben de yoktu normal olarak ama herhangi bir yanlisini görmedim bana karşı ne bileyim kızlara mesaj atma,bulusma,fotoğraflarini begenme vs.. gibi. Takiplestigi kızlar gerçekten ultra güzel kızlar sıradan güzellikte olsalardı takmazdım ya da cok güzel fotoğraf cekiliyorlar bilemiyorum. Sırf bakıp bakıp sinirlenmemek icin kendi sosyal medya hesaplarımı kapattım. Ben de cirkin değilim cok güzel de sayılmam. Ama herkes fizigimin cok güzel oldugunu,giyimimin iyi olduğunu vs.. söyler. Ama onlarla kendimi kıyaslayınca gerçekten çok cirkin hissediyorum bunlar kızsa ben neyim diyorum kendime. Ya da acaba o kızlar ona bakmadığı icin mi benimleydi,ben cirkin miyim soruları beynimde dönüp duruyor.Bu durumu nasıl aşacağım kıyas yapmaktan kendimi alamıyorum.
Benim ki sosyal medya kıskançlığı değildi farklı bir şeydi takıntı yetersizlik hissi.Bana bazı kız arkadaslarini cok övmüştü şöyle güzel,böyle basarılı diye bundan sonraları başladı benim bu takıklığım,kendimi yetersiz hissettigimi onları silmesini istediğimi defalarca söylememe rağmen ciddiye almadı haliyle bende de özgüvensizlik oluştu. Ünlü biri olsa da saçma ne geciyor ki eline takip edince. Hayatımda bir daha görmeyeceğim,yolda görsem selam vermeyeceğim insanlar neden benim sosyal medyamda olsun gercekten anlam veremiyorum