- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi mein_traume
-
Bazi insanlar hatalarindan ders cikarmiyor ama... tekrar neden gittiniz o zaman gorusmeye?
Ben daha beterlerini yaptım yapanlari da tanidimüzülme herkesin yanlış tercihleri oluyor. Ki zaten sen de demissin seni sevseydi gönlünü hoş tutmaya çalışırdı öylesine bi denemiş şansını işte saydirirsan bulusmadan beklentin varmış gibi olur sessiz kal engelleme bile cevapsiz tepkisiz birak
Ay siz simdi cevapsiz birakirsaniz ohooo o kurar da kurar söyle mi yapsaydim böyle mi yapsaydim delirsin boşverin oluyo öyle ya bu eski sevgiliyi merak edip stalklamak gibi bir şeyAy çok teşekkür ederim ya, içim rahatladı biraz, tek kro eski sevgilisi olan bende değilmişim diye
Ben çok kontrollü bir insanım, mantığıma yatmayan şeyi yapmam, 2 sene geçince aradan unutmuşum nasıl biri olduğunu, tekrar hatırlayınca şok oldum.
Buluşurken de aman canım sıkıldı, bir kahve içeyim diye tamam dedim yoksa zaten ailevi meselelerden ötürü de imkansız barışmamız, hiç öyle bir niyetim yok yani. Bende kendini önemli sanmasın diye çok tepki vermedim, aslında sessizliğimle tepki vermek istedim.
Arkanızdan garsona yaka silktiğini farkettiğiniz an bu aklınızdan geçenleri yüzüne söyleyip mekanı o an terketseydiniz belki de şu an lafını vermiş olmanın huzuruyla bu içsel hesaplaşmaya girmemiş olurdunuz
Yüzüne tükürülse ohhh köpük banyosu miss diyecek bir arsızlıkdaha beterlerini yaparım dedi
Valla ben de cicek gibi kadinim. Işil işil-enerjik-hayat dolu... geriye donup baktığımda iki apaci var mesela geçmişimde, utandığım.
Biri magara adami-biri esrarkeş. Ikisi de birbirinden cirkin (birinin yine vardı az bir gideri) , melankolik insanlardi.
Ustelik ikisi de ayrildiktan sonra kaliteyi bozup bana -cevreme salca olan insanlardi.
Geriye donup bakip birsyeler düşünmenin, kendimi mutsuz etmenin alemi olmadigini dusunuyorum sahsen ben.
napak ölek mi:)))
Zararin neresinden donersen kârdır.
Kötüleri gör ki iyinin kiymetini bilebilesin:))
Son zamanlarda kötü bişeyler yaptıysanız, kendinize ceza vermiş gibi aklanın. Diyetini ödediniz sayın başka türlü akıl karı değil yaptığınız
Yüzüne tükürülse ohhh köpük banyosu miss diyecek bir arsızlıkmuhattap olmadığım halde sinirlerimi fora etmeyi başardı hırt
Gülüm sen attığın çöpe ara ara gidip bakarmisin "acaba ne yapıyor?!" diye? Cevabin "hayir" sa bundan sonra eski sevgiline nasıl davranacağını biliyorsun
Perihan Mağden’in eski bir yazısı vardı tavsiye ederim; yaredir sinede eski sevgili ya da kim lan bu öküz
Kıro olmasaydı belki hala birlikte olurdunuz. Demek ki bu yüzden o kişi eski sevgili olmuş. Can sıkmaya değmez. Kıroluğunu bir kez daha göstermiş, o kadar.Ay çok teşekkür ederim ya, içim rahatladı biraz, tek kro eski sevgilisi olan bende değilmişim diye
Ben çok kontrollü bir insanım, mantığıma yatmayan şeyi yapmam, 2 sene geçince aradan unutmuşum nasıl biri olduğunu, tekrar hatırlayınca şok oldum.
Buluşurken de aman canım sıkıldı, bir kahve içeyim diye tamam dedim yoksa zaten ailevi meselelerden ötürü de imkansız barışmamız, hiç öyle bir niyetim yok yani. Bende kendini önemli sanmasın diye çok tepki vermedim, aslında sessizliğimle tepki vermek istedim.
Kıro olmasaydı belki hala birlikte olurdunuz. Demek ki bu yüzden o kişi eski sevgili olmuş. Can sıkmaya değmez. Kıroluğunu bir kez daha göstermiş, o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?