Eski sevgilinin yaka silkmesi

mein_traume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2017
963
1.248
113
38
Merhaba Arkadaşlar,

Bu bir dert yanmadır ve karışık olabilir.

Eleştirecek olanlar yazmasın demeyeceğim, özellikle eleştirecek olanlar yazsın.

Hayatımın çok mutlu olduğum bir dönemindeyim. Mutlu olmak için somut bir nedenim yok aslında, hatta mutsuz olmak istesem hayatımda baya bir şey bulurum ama kendimi ve hayatımı olduğu gibi kabul ettim. Baktım ne kadar üzülürsem üzüleyim bazı şeyler gerçekleşmiyor, olanla mutlu olmayı öğrendim. Belki bu yeni bakış açımdan ötürü etrafımda çok düzgün insanlar oldu, çok sevdiklerim, beni çok sevenler, özellikle o insanlar olduğu için mutluyum biraz da. Bu insanlar elit diye tanımlanabilecek insanlar, elit kelimesi de tam doğru olmadı aslında, oturmasını, kalkmasını, konuşmasını yani kısaca nerede nasıl davranılması gerektiğini bilen insanlar.

Bir süredir mutluyum ya illa bozacağım bu huzuru tabi. Bugün eski sevgilim mesaj attı kahve içebilir miyiz diye, 2 sene oldu ayrılalı, sayısız teşebbüste bulundu ama ayrılmamız için sonsuz sebep olduğundan kabul etmedim şimdiye kadar görüşmeyi. Bugün boş bulundum olur dedim ama kesinlikle duygusal nedenlerden değil, ne ben onu seviyorum, ne o beni (tabi ki tersini söylüyor da yalan) çok sevdiğim bir mekan var, orada buluşalım dedim. Çok merkezde aşırı bilindik bir mekan (bir kahve zinciri) kime sorsa gösterir, tarif de ettim, bende işten çıkınca gideceğim, mekanı bulamadım diye saçma sapan bir yere oturmuş, neyse oturduğu yere gittim, kalktık. Nereye gidelim dedi, bende ünlü kahve zincirlerinden herhangi birine gidelim dedim çünkü oralarda dip dibe değil masalar, garson ikide bir başına gelmiyor, mekan sıcak, seviyorum bu tarz sakin mekanları. Bu ben açım diye kendi sevdiği bir yere gitti, ben aç değilim dememe rağmen. Masaya otururken, ben ısıtıcının karşısında olan masaya oturalım dedim, üşüyorum, mekanda soğuk, oradaki garsonlara beni gösterip yaka silkiyor arkamdan. Kendine gel diye azarladım, ne var şaka yaptım diyor, o saatten sonra hiç konuşmadım, çıktım mekandan gittim. Diyaloğa girmemek adına o saatten sonra fazla saydırmadım, o da içime dert oldu biraz, keşke daha çok saydırsaydım diye ama ne söylesem anlamıyor zaten, çok da fark etmedi. Adam beni 2 senedir görmemiş, yalvar yakar kahveye içmeye çağırıyor, yaptığı harekete bakar mısınız, o ana kadar da her söylemi davranışı o derece kaba ki tam bir kro, uzun süredir bu kadar mutsuz olmamıştım.

Ya arkadaşlar çok saçma biliyorum ama aşırı mutsuzum, ben bu kadar kro biriyle nasıl o kadar zaman geçirdim,, kendime inanamıyorum. Resmen tiksindim ya, hareketlerini tavırlarını anlatamam, konuşmasının kabalığını, kendimden bile tiksindim bir zamanlar onunla olduğum için. O zamanlar fark etmedin mi bu hareketleri derseniz, hepsini ama hepsini fark ettim işin kötü tarafı, fark edilmeyecek gibi de değil zaten, yaşım geçti diye görmezden geldim hepsini, ama kim görse dayanamayıp söylüyordu ne kadar kro diye, bende bir süre düzeltmeye çalıştım, çünkü çok saygın bir ortamda çalışıyor, benimde desteğimle değişir belki etrafındakilere de bakıp sandım ama bir gram değişmedi.

Konu aşırı saçma farkındayım, eskimiş gitmiş ama insanın nasıl bu kadar kro bir eski sevgilisi olur ya, aklıma geldikçe kendime kızmadan duramıyorum Eğer eskiden öyle bir hata yaptıysanız bende yaptım diyin lütfen, belki yalnız değilim diye az üzülürüm

Bazi insanlar hatalarindan ders cikarmiyor ama... tekrar neden gittiniz o zaman gorusmeye?

Yazmışsınız nedenini, bazı insanlar hatalarından ders çıkarmıyor işte. Çıkarsalar da unutuyorlar zamanla heralde. Sabırlı bir insanda değilim ki tolere edeyim, neyime güveniyorsam.

Ben daha beterlerini yaptım yapanlari da tanidim üzülme herkesin yanlış tercihleri oluyor. Ki zaten sen de demissin seni sevseydi gönlünü hoş tutmaya çalışırdı öylesine bi denemiş şansını işte saydirirsan bulusmadan beklentin varmış gibi olur sessiz kal engelleme bile cevapsiz tepkisiz birak

Ay çok teşekkür ederim ya, içim rahatladı biraz, tek kro eski sevgilisi olan bende değilmişim diye

Ben çok kontrollü bir insanım, mantığıma yatmayan şeyi yapmam, 2 sene geçince aradan unutmuşum nasıl biri olduğunu, tekrar hatırlayınca şok oldum.

Buluşurken de aman canım sıkıldı, bir kahve içeyim diye tamam dedim yoksa zaten ailevi meselelerden ötürü de imkansız barışmamız, hiç öyle bir niyetim yok yani. Bende kendini önemli sanmasın diye çok tepki vermedim, aslında sessizliğimle tepki vermek istedim.

Ay siz simdi cevapsiz birakirsaniz ohooo o kurar da kurar söyle mi yapsaydim böyle mi yapsaydim delirsin boşverin oluyo öyle ya bu eski sevgiliyi merak edip stalklamak gibi bir şey

Valla ben de cicek gibi kadinim. Işil işil-enerjik-hayat dolu... geriye donup baktığımda iki apaci var mesela geçmişimde, utandığım.
Biri magara adami-biri esrarkeş. Ikisi de birbirinden cirkin (birinin yine vardı az bir gideri) , melankolik insanlardi.
Ustelik ikisi de ayrildiktan sonra kaliteyi bozup bana -cevreme salca olan insanlardi.
Geriye donup bakip birsyeler düşünmenin, kendimi mutsuz etmenin alemi olmadigini dusunuyorum sahsen ben.
napak ölek mi:)))
Zararin neresinden donersen kârdır.
Kötüleri gör ki iyinin kiymetini bilebilesin:))

Sen napıyorsun kendinde misin dedim, şaka yaptım dedi, bir bayan var yanında farkındasın değil mi, beni iki senedir görmüyorsun, yalvar yakar kahve içelim dedin, nezaketen kabul ettim, bu cesareti nereden alıyorsun, başkasına yapabilir misin bu hareketi dedim, daha beterlerini yaparım dedi kro. O da senin ayıbın işte dedim mekanı terk ettim zaten.

Ama eski ben olsam daha da saydırırdım kesmedi beni bu. Çok az öz oldu.

Son zamanlarda kötü bişeyler yaptıysanız, kendinize ceza vermiş gibi aklanın. Diyetini ödediniz sayın başka türlü akıl karı değil yaptığınız

Biz nereden buluyoruz bunları ya :) Benim en çok dikkat ettiğim şeylerden biri bu ama, karşımdaki insan seviyeli, saygılı olsun, bayılırım böyle insana. Seviye donukluk değil ama, canlı, samimi, enerjik insanı çok severim, nerede nasıl davranılması gerektiğini bilsin.

Akademideyim, etrafımda çok var böyle insan, bütün zamanımı onlarla geçirdiğim için bu tarz insanlara alışkınım daha çok. Bu eski sevgili de akademide, belki zamanla kendini düzeltir sandım ama yok bir gram bile değişme yok, valla utanıyorum söyleyemiyorum çoğu kullandığı kelimeyi. O konuştukça nasıl konuşuyorsun, söylemlerine dikkat et diye uyardım hep ama kendime çok kızıyorum kendime, bana kendimi tekrar değersiz hissettirmesine izin verdiğim için.

Son zamanlarda kötü bişeyler yaptıysanız, kendinize ceza vermiş gibi aklanın. Diyetini ödediniz sayın başka türlü akıl karı değil yaptığınız

Düşündüm ama yapmadım. Bu yaptığım için kendime bir ceza versem iyi olacak ama hak ettim.

Yüzüne tükürülse ohhh köpük banyosu miss diyecek bir arsızlık muhattap olmadığım halde sinirlerimi fora etmeyi başardı hırt

Cidden öyle. Yüzüne diyorum, hiç mi alınmıyorsun söylediklerimden bu nasıl yüzsüzlük diye ama alınmıyor, şaka gibi ya gerçekten, kendime şimdi bir daha kızdım.

Gülüm sen attığın çöpe ara ara gidip bakarmisin "acaba ne yapıyor?!" diye? Cevabin "hayir" sa bundan sonra eski sevgiline nasıl davranacağını biliyorsun

Süper cevap, keyfim yerine geldi resmen

Çöpün bile bir kıymeti var, geri dönüşüme gidecekleri ayırıp atıyorum, tekrar değerlendiriliyor, bunun tekrar değerlendirilecek bir yanı bile yok. Kendime çok kızgınım zaten.

Perihan Mağden’in eski bir yazısı vardı tavsiye ederim; yaredir sinede eski sevgili ya da kim lan bu öküz

Başlığına bayıldım, bulup okuyacağım.

Benimkine öküz desen öküzlere hakaret, o seviyede bile değil.

İşin garibi benim 2 sevgilim oldu, birisi tam bir istanbul beyfendisi, tam aradığım insan, kusursuzluk abidesi. Tek kusuru beni aldattı Şu an bakıyorum, aldatılmak bile daha basit geliyor bunun kroluğu yanında.

Kıro olmasaydı belki hala birlikte olurdunuz. Demek ki bu yüzden o kişi eski sevgili olmuş. Can sıkmaya değmez. Kıroluğunu bir kez daha göstermiş, o kadar.

Kıro olmasaydı belki hala birlikte olurdunuz. Demek ki bu yüzden o kişi eski sevgili olmuş. Can sıkmaya değmez. Kıroluğunu bir kez daha göstermiş, o kadar.

Ama ben bana bir kez daha böyle davranmasına izin vermiş oldum, o yüzden kendime kızıyorum.

Yorumlarda çok yumuşak geliyor bu akşam, nerede kk'nın yorum yaptı mı mangalda kül bırakmayan hanımları Benim cezalandırılmaya ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…