- 7 Mayıs 2021
- 274
- 269
- 18
- Konu Sahibi kararsizbirisi
-
Aslında gerçekten eski.Eski sevgili ise mazi de kalmalı, böyle jestleri yapmaya cesaret bulamaması. Gerçi telefonda hala konuşuyor olduğunuza göre...
Kendisinin hala sevdiğini biliyorumEski değil demek ki sevgiliniz bunu yaptığına göre hala birseyler var aranızda ki bu cesareti bulmuş. Kendince biseyler yapmak istemiş. Aranızda ne geçtiğini neden ayrildiginizi bilmediğim için iyi mi yapmış kötü mü yorum yapamayacağım
Ne yalan söyliyim başıma bela olur mu ki diye korktum biraz kötü bi niyetle yollamış olmamasını duymaya ihtiyacım varEski sevgiliymiş zaten .
Eski sevgilinin niyetini niye sorguluyorsunuz şu an?
Telefonda konuşmamız gereken bir konu olabilir ama bu benim ailemle yaşadığım evime izinsiz habersiz bişey yollama özgürlüğü verir mi?Eski sevgili ile telefonda görüşmeniz normal ama jest yapması anormal öyle mi ?
Ne yalan söyliyim başıma bela olur mu ki diye korktum biraz kötü bi niyetle yollamış olmamasını duymaya ihtiyacım var
Normalde de panikli ve pimpirikli biriyim haklısınız galiba teşekkürlerHep bu kadar pipiriklimisiniz?
Çocuk siz açım deyince jest yapmış.
Bunda nasıl bir kötü niyet arıyorsunuz pes.
Telefonda konuşmamız gereken bir konu olabilir ama bu benim ailemle yaşadığım evime izinsiz habersiz bişey yollama özgürlüğü verir mi?
Normalde de panikli ve pimpirikli biriyim haklısınız galiba teşekkürler
Yav ne belası ablacım. Hayır bu kadar pimpirikliyseniz konuşmayın eski sevgiliyle ne konuşuyorsunuz ülke sorunları mı? Gayet tatlı hareket çocuk ne bilsin ailenizin buna kızacağını değişik işler.Ne yalan söyliyim başıma bela olur mu ki diye korktum biraz kötü bi niyetle yollamış olmamasını duymaya ihtiyacım var
Beraber o kadar zaman geçirdik ailemin kızacağını bilmemesine imkan yok da o an bunu düşünememiştir diye umud ediyorumYav ne belası ablacım. Hayır bu kadar pimpirikliyseniz konuşmayın eski sevgiliyle ne konuşuyorsunuz ülke sorunları mı? Gayet tatlı hareket çocuk ne bilsin ailenizin buna kızacağını değişik işler.
Ne yalan söyliyim başıma bela olur mu ki diye korktum biraz kötü bi niyetle yollamış olmamasını duymaya ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?