Eski sevgilinin yeni sevgilisi

2 gerzek birbirini bulmuş iste

Kız da bir acayipmiş. Size sorması acayip, sevgilisine inanması acayip.
Hayır madem her türlü sevgiline inanacaksın ne diye soruyorsun.
Durup dururken siz mesaj atıp anlatsanız hadi inansın adama da.
Engellemeniz iyi olmuş

Bilmiyorum ama var böyle ergenler. Şimdi benim mezarcinin arkadaş grubu sıkı fıkıdır. Ama hepsi güvenilmez tiplerdir. Birbirlerini satar. Muhtemelen bu kıza biri imada bulundu işte böyle bir kız vardı diye bu da merak etti mesaj atmak istedi. Aptal aptal işler.

O kişi işte. Ayrildim evet. Ama Mayıs'ta değil temmuz ayında ayrıldim. O ayrılıktan sonra memlekete döndüm tatil için ve ısrarla görüşmek istedi son kez görüştük öyle ayrıldım.

Öyle bir kız arkadaşı yok, pislik herif sizi manipüle etmiş ve hıncını almış. Kendince son sözü söyleyecekti. Böyle yaparak yine sizin hayatınızda yer ediniyor sizi sinirlendirdi ve devam eder de. Size yazan kız değil. Adam.

Sosyal medya hesaplarınızı değiştirin ortak arkadaşlarınızı da hayatınızdan çıkarın telefon numaranızı verene sövün ve tekrar telefon değiştirin. İnanmayın bundan sonra kimseyle görüşmeyin tekrar yazmaya devam edecek avukatınıza aratırsınız

Valla inanırım ya ama kızın hesabı gerçek gibiydi. Bir de foto eklemiş profilini açmış ki göreyim diye:)

Ne kadar karaktersizmis eski sevgiliniz, ayrılmanız sizin için hayırlı olmuş, herşey gönlünüzce olsun bundan sonra

Ne kıymetli herifler var. Bırakınız alsın ağzının payını, iyi yapmışsınız. Uyarmak israf böylesini. Zaman israfı, enerji israfı, sinir sistemi israfı.

Öyle de oldu kız diyor ki bir de "çirkin olduğun için bırakmış ehh filtrelerinden belli zaten"
"Heee heee zaten çirkinim diye sevgili olduyduk" deseydiniz keşke... Şimdi aklima geldi, belki de eski sevgiliniz sizin için hiç bunları demedi bu kız sizi kıskanıp canınızı yakmak için onu ağzından konuşuyor olabilir

Ne kıymetli herifler var. Bırakınız alsın ağzının payını, iyi yapmışsınız. Uyarmak israf böylesini. Zaman israfı, enerji israfı, sinir sistemi israfı.
Adam da kendini kıymete bindirecek en iyisi ilgilenmemek

Valla inanırım ya ama kızın hesabı gerçek gibiydi. Bir de foto eklemiş profilini açmış ki göreyim diye:)

Gerçek biri olabilir ama sevgilisi değil, kullandığı biri belki akrabasıdır, işten arkadaşıdır ama işletiliyorsun. Sik.tri çek gül, geç. Ve dediğim gibi sosyal medyanı kapat başka adla aç ortak arkadaşları da azarla telefonunu verenleri. Herif ağır aşağılık biri.

Sizin telefonunuzu veren yavşak kişiye de karakter şeref yoksunu bir de utanmadan başka insanları kullanıp bana ulaşmaya çalışıyor. En ufak bir iletişime geçme halinde polise gideceğim dersiniz asla mesajla hakaret etmeyin

Burda gülüyorsun ama eminim ki aşırı uyuz olmuşsundur. Başından muhatap olmayacaktın o zavallıyla. Birlikte olduğu adamı eski sevgilisine sorma rezilliği nedir ya

Onun demiş olma ihtimali çok yüksek. Çünkü dediğim gibi eskiden de basenlisin falan diyordu beğenmediğini ima ediyordu. Bu yüzden çokça kavga etmiştik. Net bir şekilde o yazmıştır diyemiycem ama kız yazarken onun yanında olduğu onun yazdırdığı kesin.

Burda gülüyorsun ama eminim ki aşırı uyuz olmuşsundur. Başından muhatap olmayacaktın o zavallıyla. Birlikte olduğu adamı eski sevgilisine sorma rezilliği nedir ya
Olmadım desem yalan olur. Ama benimle ilgili düşünceleri iftirası falan önemli değil. Zaten bir daha görmeyeceğim ne onu ne sevgilisini yani. Hayatımdan çıkardığım bir insan. Benim uyuz olduğum nokta hala kurtulamiyorum.

E zaten görecek kendisi de. Huy değişmez. Günümüzde hangi kız cimri erkeğe tahammül eder ki?

Kadına da sana yaptıklarını yapmaya başlayınca hatırlar kadın seni. Ohh kurtulmuşsun bu parazitten bırak dünyada bir bu parazit kaldı zanneden kadın uğraşsın.
Hesapları ev alışverisini falan hep o ödesin de aklı başına gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…