Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Marianihal
-
2 gerzek birbirini bulmuş isteHatırlayan birkaç kişi çıkacaktır. Eski sevgilimi ufakçılık, beleşcilik, pintilik huylarindan dolayı aylar önce terk eylemistim. Kısaca anlatayım elini cebine atmayan hesaplari bana ödeten, beni kışın gece yarısı havaalanından almaya bile gelmeyen, ben ona binlerce liraya hediyeler almama rağmen bana bir buket çiçeği bile çok gören cimri sevgilimi eyteerrr beee diye sepetlemistim.
Bu beyfendi hala beni aramakta araya aracı koyarak barışmaya çalışmakta maalesef. Numaramı değiştirdim ama sağ olsun çok sevgili ortak arkadaşımız bir şekilde vermiş. Instagramdan Twitter'dan vs sürekli fake hesaplar açıp yalvarıyor. En sonunda seni polise şikayet edeceğim deyince sustu.
Şimdi yeni sevgili yapmış kendisine. Kız benim adımı bir şekilde duymuş, bana Instagramdan mesaj atmış. Fotoğrafını buldum telefonunda (telefonun silinen dosyalar kısmında görmüş silinmesine rağmen bir ay kalıyor) neden ayrildiniz lütfen aldatma huyu varsa söyle hala yazıyor mu hemcinsin olarak senden yardım bekliyorum bu konuda dedi. Ben aldatma vs olmadığını anlaşamadigimizi ve beni iki haftadır aramadigini söyledim. Meğer bunlar bir aydır cikiyorlarmis. Kız bunu duyunca delirdi nasıl olur benleyken sana nasıl yazar vs dedi. Ben de bilmiyorum deyip konuyu kapattım.
Bizimki bunu ikna etmiş bir şekilde sanırım. Kız bana mesaj attı seni aramamis doğru düzgün o senden ayrılmış neden yalan söylüyorsun dedi, ben para yiyici biriymisim onu yiyememişim o yüzden ayrilmişiz, pismişim, sigara kokuyormuşum, çirkinmişim ondan dolayı beyfendi beni bırakmış. Kız bana esip gürlüyor. Artık tamamen yakamdan dussunler diye doğrudur dedim engelledim.
İnsanlar niye böyle ya
Hahah o da olabilir. Zaten bana bazen imalarda bulunuyordu basenin geniş vs diye hahahahahhah
Bilmiyorum ama var böyle ergenler. Şimdi benim mezarcinin arkadaş grubu sıkı fıkıdır. Ama hepsi güvenilmez tiplerdir. Birbirlerini satar. Muhtemelen bu kıza biri imada bulundu işte böyle bir kız vardı diye bu da merak etti mesaj atmak istedi. Aptal aptal işler.Kız da bir acayipmiş. Size sorması acayip, sevgilisine inanması acayip.
Hayır madem her türlü sevgiline inanacaksın ne diye soruyorsun.
Durup dururken siz mesaj atıp anlatsanız hadi inansın adama da.
Engellemeniz iyi olmuş
O kişi işte. Ayrildim evet. Ama Mayıs'ta değil temmuz ayında ayrıldim. O ayrılıktan sonra memlekete döndüm tatil için ve ısrarla görüşmek istedi son kez görüştük öyle ayrıldım.Siz bu adamdan aylar önce ayrılmamış mıydınız ? Sizin giyim tarzınıza, vücut şeklinize laf ediyordu. 28 Mayıs 2022'de konu açmış ve adamdan whatsapp mesajlarıyla ayrılmıştınız. Sonra yeniden mi barıştınız ?
Onu yazan eski sevgiliniz degilse neyim.
Valla inanırım ya ama kızın hesabı gerçek gibiydi. Bir de foto eklemiş profilini açmış ki göreyim diye:)Öyle bir kız arkadaşı yok, pislik herif sizi manipüle etmiş ve hıncını almış. Kendince son sözü söyleyecekti. Böyle yaparak yine sizin hayatınızda yer ediniyor sizi sinirlendirdi ve devam eder de. Size yazan kız değil. Adam.
Sosyal medya hesaplarınızı değiştirin ortak arkadaşlarınızı da hayatınızdan çıkarın telefon numaranızı verene sövün ve tekrar telefon değiştirin. İnanmayın bundan sonra kimseyle görüşmeyin tekrar yazmaya devam edecek avukatınıza aratırsınız
Ama bir arkadaşından rica etmiş de olabilir bilemiyorum beklenir böyle şeyler bundan.Valla inanırım ya ama kızın hesabı gerçek gibiydi. Bir de foto eklemiş profilini açmış ki göreyim diye:)
Ne kadar karaktersizmis eski sevgiliniz, ayrılmanız sizin için hayırlı olmuş, herşey gönlünüzce olsun bundan sonraHatırlayan birkaç kişi çıkacaktır. Eski sevgilimi ufakçılık, beleşcilik, pintilik huylarindan dolayı aylar önce terk eylemistim. Kısaca anlatayım elini cebine atmayan hesaplari bana ödeten, beni kışın gece yarısı havaalanından almaya bile gelmeyen, ben ona binlerce liraya hediyeler almama rağmen bana bir buket çiçeği bile çok gören cimri sevgilimi eyteerrr beee diye sepetlemistim.
Bu beyfendi hala beni aramakta araya aracı koyarak barışmaya çalışmakta maalesef. Numaramı değiştirdim ama sağ olsun çok sevgili ortak arkadaşımız bir şekilde vermiş. Instagramdan Twitter'dan vs sürekli fake hesaplar açıp yalvarıyor. En sonunda seni polise şikayet edeceğim deyince sustu.
Şimdi yeni sevgili yapmış kendisine. Kız benim adımı bir şekilde duymuş, bana Instagramdan mesaj atmış. Fotoğrafını buldum telefonunda (telefonun silinen dosyalar kısmında görmüş silinmesine rağmen bir ay kalıyor) neden ayrildiniz lütfen aldatma huyu varsa söyle hala yazıyor mu hemcinsin olarak senden yardım bekliyorum bu konuda dedi. Ben aldatma vs olmadığını anlaşamadigimizi ve beni iki haftadır aramadigini söyledim. Meğer bunlar bir aydır cikiyorlarmis. Kız bunu duyunca delirdi nasıl olur benleyken sana nasıl yazar vs dedi. Ben de bilmiyorum deyip konuyu kapattım.
Bizimki bunu ikna etmiş bir şekilde sanırım. Kız bana mesaj attı seni aramamis doğru düzgün o senden ayrılmış neden yalan söylüyorsun dedi, ben para yiyici biriymisim onu yiyememişim o yüzden ayrilmişiz, pismişim, sigara kokuyormuşum, çirkinmişim ondan dolayı beyfendi beni bırakmış. Kız bana esip gürlüyor. Artık tamamen yakamdan dussunler diye doğrudur dedim engelledim.
İnsanlar niye böyle ya
Ne kıymetli herifler var.Bizimki bunu ikna etmiş bir şekilde sanırım. Kız bana mesaj attı seni aramamis doğru düzgün o senden ayrılmış neden yalan söylüyorsun dedi, ben para yiyici biriymisim onu yiyememişim o yüzden ayrilmişiz, pismişim, sigara kokuyormuşum, çirkinmişim ondan dolayı beyfendi beni bırakmış. Kız bana esip gürlüyor. Artık tamamen yakamdan dussunler diye doğrudur dedim engelledim.
İnsanlar niye böyle ya
"Heee heee zaten çirkinim diye sevgili olduyduk" deseydiniz keşke... Şimdi aklima geldi, belki de eski sevgiliniz sizin için hiç bunları demedi bu kız sizi kıskanıp canınızı yakmak için onu ağzından konuşuyor olabilirÖyle de oldukız diyor ki bir de "çirkin olduğun için bırakmış ehh filtrelerinden belli zaten"
Adam da kendini kıymete bindirecek en iyisi ilgilenmemekNe kıymetli herifler var.Bırakınız alsın ağzının payını, iyi yapmışsınız. Uyarmak israf böylesini. Zaman israfı, enerji israfı, sinir sistemi israfı.
Valla inanırım ya ama kızın hesabı gerçek gibiydi. Bir de foto eklemiş profilini açmış ki göreyim diye:)
Onun demiş olma ihtimali çok yüksek. Çünkü dediğim gibi eskiden de basenlisin falan diyordu beğenmediğini ima ediyordu. Bu yüzden çokça kavga etmiştik. Net bir şekilde o yazmıştır diyemiycem ama kız yazarken onun yanında olduğu onun yazdırdığı kesin."Heee heee zaten çirkinim diye sevgili olduyduk" deseydiniz keşke... Şimdi aklima geldi, belki de eski sevgiliniz sizin için hiç bunları demedi bu kız sizi kıskanıp canınızı yakmak için onu ağzından konuşuyor olabilir
Olmadım desem yalan olur. Ama benimle ilgili düşünceleri iftirası falan önemli değil. Zaten bir daha görmeyeceğim ne onu ne sevgilisini yani. Hayatımdan çıkardığım bir insan. Benim uyuz olduğum nokta hala kurtulamiyorum.Burda gülüyorsun ama eminim ki aşırı uyuz olmuşsundur. Başından muhatap olmayacaktın o zavallıyla. Birlikte olduğu adamı eski sevgilisine sorma rezilliği nedir ya
E zaten görecek kendisi de. Huy değişmez. Günümüzde hangi kız cimri erkeğe tahammül eder ki?Ne kıymetli herifler var.Bırakınız alsın ağzının payını, iyi yapmışsınız. Uyarmak israf böylesini. Zaman israfı, enerji israfı, sinir sistemi israfı.
Hesapları ev alışverisini falan hep o ödesin de aklı başına gelsin :)Kadına da sana yaptıklarını yapmaya başlayınca hatırlar kadın seni. Ohh kurtulmuşsun bu parazitten bırak dünyada bir bu parazit kaldı zanneden kadın uğraşsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?