- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Marianihal
-
Çok yazık. Bak ben öyle bi kız değilim diye kendini paralayacak bi ton.E zaten görecek kendisi de. Huy değişmez. Günümüzde hangi kız cimri erkeğe tahammül eder ki?
Sizi beğenmemiş olsa sevgili olmazdınız, bazı erkekler böyle karşısındaki kadını aşağı çekerek kendi komplekslerini kapatırlar, benim de eskiden sürekli basenin büyük, bacaklarin ince, belin kalın diyen bir erkek arkadaşım vardı benden sonra bildiğin Yarmagül tipli bir kızla sevgili olduOnun demiş olma ihtimali çok yüksek. Çünkü dediğim gibi eskiden de basenlisin falan diyordu beğenmediğini ima ediyordu. Bu yüzden çokça kavga etmiştik. Net bir şekilde o yazmıştır diyemiycem ama kız yazarken onun yanında olduğu onun yazdırdığı kesin.
Bırak bıraaak ne yaparlarsa yapsınlar, bazı insanlar kendileri kurtarılmamayı tercih eder bu kadıncağız da böyle belli ki. Sana sevdanın yolları olsun arkadaşım ona kurşunlarHesapları ev alışverisini falan hep o ödesin de aklı başına gelsin :)
Ya yok zaten. 168 boy 54 kilo. Yani daha ne kadar zayıf olayım. Mesela manipüle olup zayıflamaya falan kalktım iş arkadaslarim manyak mısın ya dediler. Fiziğim iyi gayet. Çirkin biri olduğumu da düşünmüyorum. Kendisi zargana olduğu için herkesi kilolu zannediyordu işte.Sizi beğenmemiş olsa sevgili olmazdınız, bazı erkekler böyle karşısındaki kadını aşağı çekerek kendi komplekslerini kapatırlar, benim de eskiden sürekli basenin büyük, bacaklarin ince, belin kalın diyen bir erkek arkadaşım vardı benden sonra bildiğin Yarmagül tipli bir kızla sevgili olduüstelik onun abarttigi kadar kusurlar yok vücudumda hatta fiziğimin düzgün olduğunu söyler herkes, eminim sizin de abartılacak birseyiniz yoktur.
Suuuss yeter anlatma daha fazla çıldırıciiim. Bak sen tahta g.te bak hele, basen sevmiyormuş. Sevme zaten, ezilirsin azcık basenin altında, yataktan kazırlar seni, kürdan bacakların kırılıverir çıtırtt diye ahahshsh.Ya yok zaten. 168 boy 54 kilo. Yani daha ne kadar zayıf olayım. Mesela manipüle olup zayıflamaya falan kalktım iş arkadaslarim manyak mısın ya dediler. Fiziğim iyi gayet. Çirkin biri olduğumu da düşünmüyorum. Kendisi zargana olduğu için herkesi kilolu zannediyordu işte.
Ay daha ne olsun manken ölçülerindesiniz. Solucan tipli herife çok gelmişsiniz sizYa yok zaten. 168 boy 54 kilo. Yani daha ne kadar zayıf olayım. Mesela manipüle olup zayıflamaya falan kalktım iş arkadaslarim manyak mısın ya dediler. Fiziğim iyi gayet. Çirkin biri olduğumu da düşünmüyorum. Kendisi zargana olduğu için herkesi kilolu zannediyordu işte.
Ya zaten anlattiginiz vücut tipi shakirada kim Kardashianda falan olunca agizlarinin suyu akar, biz gariban türk kızında olunca iyyy...Sizi beğenmemiş olsa sevgili olmazdınız, bazı erkekler böyle karşısındaki kadını aşağı çekerek kendi komplekslerini kapatırlar, benim de eskiden sürekli basenin büyük, bacaklarin ince, belin kalın diyen bir erkek arkadaşım vardı benden sonra bildiğin Yarmagül tipli bir kızla sevgili olduüstelik onun abarttigi kadar kusurlar yok vücudumda hatta fiziğimin düzgün olduğunu söyler herkes, eminim sizin de abartılacak birseyiniz yoktur.
O dönem sadece salaklık edip laflarına çok alindim alındığimi da belli ettim nereden vuracağını iyi biliyor. Şimdi olsa ay hoşt ulan derdim.Ay daha ne olsun manken ölçülerindesiniz. Solucan tipli herife çok gelmişsiniz siz
Aslında tam tersi belim ince, basen de bel ince olduğu için büyük gibi duruyor, narsistti kendisi o yüzden aşağılamak için kafasından olmayan şeyler uydururduYa zaten anlattiginiz vücut tipi shakirada kim Kardashianda falan olunca agizlarinin suyu akar, biz gariban türk kızında olunca iyyy...ne kadar özenti erkeklerle muhatap olmuşuz ya. Gayet ideal fiziklerimiz var.
Referans için eski sevgiliye ulaşıldığını yeni gördüm.Hatırlayan birkaç kişi çıkacaktır. Eski sevgilimi ufakçılık, beleşcilik, pintilik huylarindan dolayı aylar önce terk eylemistim. Kısaca anlatayım elini cebine atmayan hesaplari bana ödeten, beni kışın gece yarısı havaalanından almaya bile gelmeyen, ben ona binlerce liraya hediyeler almama rağmen bana bir buket çiçeği bile çok gören cimri sevgilimi eyteerrr beee diye sepetlemistim.
Bu beyfendi hala beni aramakta araya aracı koyarak barışmaya çalışmakta maalesef. Numaramı değiştirdim ama sağ olsun çok sevgili ortak arkadaşımız bir şekilde vermiş. Instagramdan Twitter'dan vs sürekli fake hesaplar açıp yalvarıyor. En sonunda seni polise şikayet edeceğim deyince sustu.
Şimdi yeni sevgili yapmış kendisine. Kız benim adımı bir şekilde duymuş, bana Instagramdan mesaj atmış. Fotoğrafını buldum telefonunda (telefonun silinen dosyalar kısmında görmüş silinmesine rağmen bir ay kalıyor) neden ayrildiniz lütfen aldatma huyu varsa söyle hala yazıyor mu hemcinsin olarak senden yardım bekliyorum bu konuda dedi. Ben aldatma vs olmadığını anlaşamadigimizi ve beni iki haftadır aramadigini söyledim. Meğer bunlar bir aydır cikiyorlarmis. Kız bunu duyunca delirdi nasıl olur benleyken sana nasıl yazar vs dedi. Ben de bilmiyorum deyip konuyu kapattım.
Bizimki bunu ikna etmiş bir şekilde sanırım. Kız bana mesaj attı seni aramamis doğru düzgün o senden ayrılmış neden yalan söylüyorsun dedi, ben para yiyici biriymisim onu yiyememişim o yüzden ayrilmişiz, pismişim, sigara kokuyormuşum, çirkinmişim ondan dolayı beyfendi beni bırakmış. Kız bana esip gürlüyor. Artık tamamen yakamdan dussunler diye doğrudur dedim engelledim.
İnsanlar niye böyle ya
İlk erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra aylarca peşimi bırakmamıştı. Halbuki biz ayrıldıktan 1 hafta sonra kankasının eski sevgilisiyle çıkmaya başlamıştı. Aramalara çıkmıyordum, mesaj, wp hep engelliydi. Mail atmış sürekli nasıl yalvarmalar, seni unutamıyorum, çok seviyorum vs vs. Bir yandan da o kızla fotoğraf paylaşma falan filan. İğrenç karakterde bir insan olduğu için sabrım da taşınca maillerin ekran görüntüsünü kıza yollamıştım. Anında engellemişti beni. 8 sene geçti evlendilerböyle bi olayın farklı versiyonu başıma geldi..benı aldatan sevgılımden ayrılmştım 5 seneye yakındı ilşkimiz..ben yakalayınca kızla yazıştık..gerçeklerı ona söylememe ragmen ispat etmeme rağmen..bakın benle ilşkisi varken sizinle olmuş dememe rağmen kadın bana k..hpe demişti..üstüne azarı ben işitmiştim neymiş takıntılı hasta ruhluymuşum.guya ben adamın peşinden koşuyormuşum ama adam benı ıstemıormuş..halbuki tam tersi oluyordu ..her ayrıldgmzda defalarca yalvaran kendısıydı .ondan sora anladımkı ayrıldıgn sevgilinin yenisiyle asla muhattap olmayacakmışsın..bırakın kendi yaşasın ve görsün gününü..
6 ay sonra anlar merak etme. Huyu değüşecek değil yaHatırlayan birkaç kişi çıkacaktır. Eski sevgilimi ufakçılık, beleşcilik, pintilik huylarindan dolayı aylar önce terk eylemistim. Kısaca anlatayım elini cebine atmayan hesaplari bana ödeten, beni kışın gece yarısı havaalanından almaya bile gelmeyen, ben ona binlerce liraya hediyeler almama rağmen bana bir buket çiçeği bile çok gören cimri sevgilimi eyteerrr beee diye sepetlemistim.
Bu beyfendi hala beni aramakta araya aracı koyarak barışmaya çalışmakta maalesef. Numaramı değiştirdim ama sağ olsun çok sevgili ortak arkadaşımız bir şekilde vermiş. Instagramdan Twitter'dan vs sürekli fake hesaplar açıp yalvarıyor. En sonunda seni polise şikayet edeceğim deyince sustu.
Şimdi yeni sevgili yapmış kendisine. Kız benim adımı bir şekilde duymuş, bana Instagramdan mesaj atmış. Fotoğrafını buldum telefonunda (telefonun silinen dosyalar kısmında görmüş silinmesine rağmen bir ay kalıyor) neden ayrildiniz lütfen aldatma huyu varsa söyle hala yazıyor mu hemcinsin olarak senden yardım bekliyorum bu konuda dedi. Ben aldatma vs olmadığını anlaşamadigimizi ve beni iki haftadır aramadigini söyledim. Meğer bunlar bir aydır cikiyorlarmis. Kız bunu duyunca delirdi nasıl olur benleyken sana nasıl yazar vs dedi. Ben de bilmiyorum deyip konuyu kapattım.
Bizimki bunu ikna etmiş bir şekilde sanırım. Kız bana mesaj attı seni aramamis doğru düzgün o senden ayrılmış neden yalan söylüyorsun dedi, ben para yiyici biriymisim onu yiyememişim o yüzden ayrilmişiz, pismişim, sigara kokuyormuşum, çirkinmişim ondan dolayı beyfendi beni bırakmış. Kız bana esip gürlüyor. Artık tamamen yakamdan dussunler diye doğrudur dedim engelledim.
İnsanlar niye böyle ya
seninkide benımkı gbı narsistmış..bunlar çok ıkı yuzlu olur yüzüne karşı dünyanın en ıyısı senmışsın gbi,senden başkalarıyla olamıor gbi davranıp,kuyruguna bıraz bassan senı direk kötüleme iftira atma yoluna girerler..bırkaç gun önce tekrar mesaj attı aradı . tekrar dönmek istedğini söyledi bana ..pişman olmuş.ben hayır deyince diğeri için ben zaten ondan ayrılmaıdmki öylesine küsüz istedğim an gelir dedı:)))))...böylede iğrenç ilşki yaşıyorlar..olan benım maddi manevi emeklerime 5 yılıma olduİlk erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra aylarca peşimi bırakmamıştı. Halbuki biz ayrıldıktan 1 hafta sonra kankasının eski sevgilisiyle çıkmaya başlamıştı. Aramalara çıkmıyordum, mesaj, wp hep engelliydi. Mail atmış sürekli nasıl yalvarmalar, seni unutamıyorum, çok seviyorum vs vs. Bir yandan da o kızla fotoğraf paylaşma falan filan. İğrenç karakterde bir insan olduğu için sabrım da taşınca maillerin ekran görüntüsünü kıza yollamıştım. Anında engellemişti beni. 8 sene geçti evlendilerBana da bu kızı arkadaşımın eski sevgilisi kıskanılacak bir şey yok zaten çok çirkin diye anlatırdı. Bana çok zayıfsın derken kız benden de zayıf ötesiydi. Çok tutarlı bir insandı anlayacağınız. Buradan sevgili çiftimize mutluluklar dilerim. İyi ki ayrılmayıp başkalarının hayatlarına girmemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?