Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eski Sevgiliniz size " Seni arkadasım oLarak görüyorum" Dese ..
Ne yaparsınız böyle bi durumda. Siz ona hala deli dolu asıksınız ve birlikte yasanan cokca zaman var. Arkadas olarak kalamıcanızıda biliyorsunuz ama sırf onunla bu sekildede olsa görüşmek icin devam edermiydiniz..?
hayır ... bu nasıl canını yakmaz ki insanın... o sana arkadaşım diyecek sense elini bir an bile olsun tutabilmek için herşeyini verecek durumda olacaksın... hiç gerek yok... eğer bu senin başına geldiyse uzak dur derim canım... daha fazla üzülme...
Ama bir yandan kaybetmekde insanın canını cok yakcak . Eger ark kalmazsan onu hiç göremiceksin sesini hiç duyamıcaksın . Dayaamayıp ona geri dönceksin ve gururun biraz daha kırılcak ...
ne kadar entrasan ben seni hiçbir şey olarak görüyorum derim..(çok aşık olsam da olmasam da) adı üstünde eski sevgili...sen şimdi çok aşıksın ondan öyle düşünüyorsun, ama bence hiç görüşmemek en iyisi....görüşüp gerçekten arkadaş kalanlarda vardır saygı duyarım ama...ben böyle düşünüyorum....
canım aynı durumu ben yaşadım seli gibi sevşyordum ama sırf onu görebilmek için arkdas kalalım felan olduk..ama boşmuş gerçekten boşmuş.. hayatıma yeni biri girdi ve keşke daha önce hayatımda biri olsaymışım dedim 2,5yıl onun yasını tuttum çünkü arkdasız belki döner bana diye.. ama öyle olunca sadece umdugunla kalıyorsun ömründen ömür gidiyoruz oda seni oyalıyor gözunun içine baka baka senınle içten içe dal ga geçerek.. nasıl olsa beni seviyor diyor..gururunu ayaklar altına serme canım..boşver giden gitsin elbet karşına ondan iyisi çıkar kıymetii bilseydi arkdsa olarak bakamazdı sana zaten..
eski sevgilimse adı üstündedir görüşmeye gerek duymam. eğer hala aşıksam zaten arkadaş kalmam çünkü onunla her konuştuğumda, onu her gördüğümde acı çekerim. oyüzden herzaman acı çekeceğime bikez acı çekip hayatımdan silerim onu.
gzellergzeli'ne katılıyorum. Sen bir umut bekleyeceksin fakat sana dönmeyecek. Bence Sen düşünüyorsun ki, senden iyisini bulamayacak ona iyi davranacaksın o da senin kıymetini bilecek tekrar bir araya gelelim diyecek. Yanılıyorsun!!! Biraz arabesk bir söz olacak ama "Gidene kal demek zavallılara, hakedene git demek asillere yakışır". Kendinden mümkün mertebe uzak tut onu msn listende varsa sil maillerini engelle. Onu arkanda bırak şu değerli zamanını onunla heba etme.
Ne yaparsınız böyle bi durumda. Siz ona hala deli dolu asıksınız ve birlikte yasanan cokca zaman var. Arkadas olarak kalamıcanızıda biliyorsunuz ama sırf onunla bu sekildede olsa görüşmek icin devam edermiydiniz..?
cehennemin dibine kadar yolun var derim öyle napim ben ya ala ala iyi sevgiliyken ii güzel dost kalalım oldu gözlerim doldu . ne demişler eski kaşardan tost eski sevgilidden dost olmaz :dilcikar::dilcikar:
Ama bir yandan kaybetmekde insanın canını cok yakcak . Eger ark kalmazsan onu hiç göremiceksin sesini hiç duyamıcaksın . Dayaamayıp ona geri dönceksin ve gururun biraz daha kırılcak ...
canım ben de 1,5 ay oldu 2 yıllık ilişkim biteli... benim bu konuya bakışım nettir... ayrılık varsa hayatından çıkmalı o insan... ilk konuşmada bu çok canını yaktı onun... biliyordu konuya bakışımı ama benden duymak ağlattı onu ; hazır değildi hayatında olmayacağım fikrime ; ayrılmak isteyen o olduğu halde... bir de beni düşün nasıl düşünebilirdim ki onu bir daha hiç görmemeyi ; sesini duymamayı ... son görüşme; son kez kahve içip vedalaşma şeklindeydi... güzel ve saygılı bitmeliydik biz... bi daha göremiyecekmiyim sorusuna verebildiğim cevap "bilmiyorum" oldu ... "hayır " diyemedim... sarılıp vedalaşırken ; ne zaman istersen ara dedi ; çok sevinirim... "sen de " demek zorunda kaldım... " ama açarmıyım telefonu bilmiyorum" da ekeldim arkasından...
alıştım onu görmemeye ; sesini duymamaya... hayatımda olmaması fikrine henüz değil... resimlerine bakıyorum ara ara... ama onu görüp de her gün umutlanıp ; hergün hayalimin gerçek olmayacağı acısıyla yaşayamam ben ... sen de yaşama bence...
alışırsın... onu unuttum ; sevgim geçti demiyorum... onsuz da sevebilirim onu... nereye kadar bilmiyorum... ya da ne kadar doğru onu da bilmiyorum... ama ben sonuna kadar ; o bitene kadar yaşayacağım bu acıyı...
o dönmek isterse de bu o istediği için olacak ben değil....
ya da yeni biri ; yeni umut ...
lütfen uzak dur... daha az yanar canın emin ol ... daha güçlü hissedersin kendini... :teselli: