eski sevgilinizden aldıgınız mesajlar

Daha bugün bi mesaj aldım.. Merhaba Arora ben x.. Seni rüyamda gördüm de iyi misin diye merak ettim.. Okumadan sileceksin belki yine biliyorum.. Ama okuduysan bana ulaş..

Sevimsiz

bazıları ne dersen de anlamıyor sülük gibi yapışıyor kapının önünde sabahlıyor.ben kendisini hiç farketmediğim halde onu sevdiğimi sanıyordu hatta hayalle gerçeği bile karıştırıyordu ben ona deli gibi aşıkmışım babamın zoruyla evleniyormuşum ve onunla her gece konuşup mesajlaşıyormuşum ve ben o zaman nişanlıydım seni kurtarıcam kaçırıcam gibi laflar söylüyordu arayıp.ama ben onun adını bile bilmiyordum sadece her gece kedi gibi kapımın önünde duran ve evi arayıp cama çık diyen bi manyak.ödüm patlıyordu zaten yanlız yaşıyordum eşimle 7 yıl flöet etmiştik sonunda evlenicektik ödüm patlıyordu mutluluğumu bozucak diye yada beni kaçırıcak diye az çekmedim ben kızlar onun yüzünden bazıları tehlikeli olabiliyor.

Oha yaa :D

simdi ben yokum ya sen rahat davranıon ama bana asıksın ve ben dondugumde eskısı gıbı olucas hep benımle olucaksın ...ya bı benden nefret edıo bı bole asık oluo 5 sene gecmıs ustunden ben nısanlıyım nısanlımla evlenemıcemı dusunup kendını hayatıma sokmaya calısıo defalarca numaralarım degıstı yok evın onunde paspas oldu offff nefes almak ıstıorum artık ya...umarım hıc gelemess

inşallah bigün sende aşık olursun ve karşılık alamazsın benim gibi sürünürsün:bbo:

benim tanıdık var adam hala onu arıyor siniri geldimi kızıyor küsüyor bizim kızda hic birine yüz vermiyor görseniz mesajları gülmekten ölürsünüz filim gibi tek kişilik oyun

senin gibisinin bulamadım son bi şans demişti ben de daha çok ararsın yazmştmm.. ya aslında düşününce hala daha sinirlerim bozuluo elim ayaım titrio nefret ediom ondan

eski sevgilim beni çok sevdiğini tekrar denemek istediğini falan yazmştı geçenlerde.
beni gerçekten sevdiğini düşünüyorum ve üzülüyorum onun adına çok iyi bir insandır :teselli:
ama ne yapabilirim artık ona karşı bişi hissetmiyorum elimde değil :(

ayyy aklıma geldi anlatıyım. üniveristede bir arkadaşım vardı ayrıldılar, arkadaşım yaptığı herşeyi exaşkım diye haber veriyordu çocuğa.opuyorumnanaktan
sonra sıkıldı ex fazla uzun oluyor aşkım demek daha iyi dedi de barıştılaraklinialirimsmile

ne kadar oldu eski ilişkim biteli bilmiyorum ama 4 senelik bir ilişkim var ondan öncesini bilmiyorumhadi 4 buçuk seneden sayalım adam daha 2 hafta önce numaramı değiştirdiğim için cepten ulaşması mümkün değil facebook da yok o da hiç mümkün değil msn desen aynı değişiklik içinde. sanırım tek çaresi faceden kuzenime msj yazmak olmuş len benava herif biteli kaç zaman oldu yeni mi geldi aklına odun adam ama kuzenim abla böle böle bi msj geldi dedi bende ancak havasını alır dedim nasıl rahatladım anlatamam size yaa ondan bunu beklemezdim hayır demek ne kadar rahatlattı beni bilemezsiniz kaydirigubbakcemile3
yaşasın kötülük aklinialirimsmile:jeyyar:

Benım eski nişanlım da hayatımda biri olduğunu öğrenmiş, msj atmış, yakında askere gidecem askere gidene kadar ayağini denk al ortalarda fazla görünme yoksa gördüğüm yerde kafana sıkacam benım nasılsa kaybedecek bişeyım yok demiş.. nasıl sinirlendım ama... hemen aradm gel bekliorum napacaksan yap senden korkan senin gibi olsun dedım hiç bişi diyemedi.. issiracak it dişini göstermezmiş =)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X