Eski sevgilinize ne sylemek istersiniz?

bende soyleyım ; senı kırdıgım ıcın hala uzgunum aradan yıllar gercı ama ben sana yasattıgım uzuntuler acı gunler ıcın ozur dılerım ama sunu da bılmenı ısterdım en dogru kararı vermısım eger senı terk etmeseydım suandakı yasadıgım askı omrumum sonuna kadar tatamazdım yanı pısman degılım umarım sımdı cok mutlusundur

keskeler dolu askım sen deyınce ama keske dıyorum fıkrın degıssede gelsıydın mutlu olsaydık bılıyorum cunkı olacaktık ama bıttı ben gıbı seven bulamassın (((

ya varya duygularımla oynanadın tamam aldattın tamam ammma ayrılırken millete cok kaprisli biri onla olamazdım demen yokmu delirtiyor beniiiii :kızgın: pesss diyorum

bende soyleyım ; senı kırdıgım ıcın hala uzgunum aradan yıllar gercı ama ben sana yasattıgım uzuntuler acı gunler ıcın ozur dılerım ama sunu da bılmenı ısterdım en dogru kararı vermısım eger senı terk etmeseydım suandakı yasadıgım askı omrumum sonuna kadar tatamazdım yanı pısman degılım umarım sımdı cok mutlusundur

benım yaşadıklarımı yaşayan hissettıklerımı hisseden bırı daha var olleyykaydirigubbakcemile5

konuşurdum sonuçta bırbırımızle bırıkmış bır suru anımız, acılarımız, hıkayelerımız var. ortada bırakıp gıttıgı kız degılım artık ben. hayat benım için çok guzel devam ettı ve o bunu bılmelı. canı acısın dıye degıl, pişman olsun dıye de degıl. ıyı bır dosttuk vıcdanı artık rahatlasın dıye. o bende delı gıbı korkuyor hala bılıyorum, hakkımı helal ettım, başına ne gelırse benım ahımdan bılmesın. unutsun bu hıkayeyı,özgur bıraksın ıkımızı artık. ah etmeyecek kadar olgunlaştım ben.

ne sevmek ne sevilmek hayatta en güzel şey şırıl şırıl İŞEMEK :delphin:

:roflol::roflol::roflol:

Bende bisiler diyim bari:
Kac defa ayrildik baristik yine ayrildik.. ve olmadi olmuyordu, senin komplekslerin yüzünden, "ben seni, senin beni sevdigin kadar sevmiyormusum". öyle derdin ya, ozaman hak vermezdim sana, anlayamazdimda..

simdi düsünüyorumda sanirim hakliydin.. suanda hic yasamadigim bir ask yasiyorum, ve cok mutluyum, umarim sende en az benim kadar mutlu olursun, ve umarim birdaha havaalaninda karsilasmayiz kaydirigubbakcemile3

değdi mi acaba benden ayrıLdığına,hayatında herşey düzene bindi mi şimdi??
bu 1 ayda neLer yaşadığımı tahmin biLe edemezsin..
ama yine de senin için döktüğüm her bir damLa gözyaşım heLaL oLsun...

umarım en kısa zamanda pişman oLup bana geri dönersin we eski,mutLu günLerimize geri döneriz...

senden sonra bitim tükendim sandım .bi şekilde hep bittik tükendik.ama ben meğer hayata yeni başlamışım.sen sadece anı sın hatırasın .masum gözü kara aşktın .ama ben şimdi sevmenin sevilmein tanındayım.sen ne haldesin bilmem ama ben haziranın ilk haftası yüzük takıyorum .hrkes mutlu olmayı hakediyo .

Back
X