• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilinize ne sylemek istersiniz?

senden sonra asklarım oldu hatta evlendım belkı de senın kadar sevmedıgım bırıyle,mutsuzlugumun ustune bı mutsuzluk daha ekledım,aradan yıllar gectı,sen degıstın ben degıstım,ama nıcın sana bakınca heyecanla carpıyor kalbım,sen ben de bıtaneydınnnnnn............

senden sonra asklarım oldu hatta evlendım belkı de senın kadar sevmedıgım bırıyle,mutsuzlugumun ustune bı mutsuzluk daha ekledım,aradan yıllar gectı,sen degıstın ben degıstım,ama nıcın sana bakınca heyecanla carpıyor kalbım,sen ben de bıtaneydınnnnnn............

uffff çok kötü oldum yaa :a015:

canım ya evlendıgın halde bıle unutamamıssın ne acı bır sey ya ALLAH yardımcın olsun insallah mutluluga kavusursun

erkeklere güvenilmez lafları arasında aşık olduğum ilk erkektin her anı dolu dolu gecen 10 aydan sonra beni daha fazla kandıramayacağını söyleyip hıçkırıklara boğulmuştun evet bir sevgilin vardı 24 saatini benle geçirirdin ama uzaklarda bir sevgilin vardı ve sen gittin ve artık ben erkeklere güvenilmez diye öğütler verir oldum yatağımda hıçkırıklara boğuldum defalarca hastanelik oldum bütün fotoğrafları sildim senle tanıştığımız yere hiç gitmedim numaralarını sildim sen yoktun bunlardan haberinde yoktu ve ben nişanlandım giderken sanada demiştim hiç mutlu olamayacksın biliyorum arayacaksın diye gece rüyamda seni gördüm aylar sonra ilk defa sabah tlfnda bir mesaj SENı HıÇ UNUTAMADIM her hissettiğim çıktığı gibi buda çıktı ama artık çooooook geç sana benden daha fazla değer verenlerle mutluluklar sana aşık olmuştum

bu da benım ıcımde kanayan bı yaradır kızlar,kendıme bıle ıtıraf edemedıgım,arada bı canımı acıtır ama
ben bununlada yasamasını ögrendım....

eski sevgilime şunu söylemek isterdim:
sana çok ama çok teşekkür ederim bana kendini gösterdiğin ve ayrılma kararı aldırdığın için,çünkü sen böyle davranmasaydın dünyanın en yakışıklı en tatlı erkeği benim sözlüm olamıycaktı.opuyorumnanaktan

üzgünüm.. seni hiç sevmemiştim.. biliyorum cok acı çektin cok üzdüm seni ama şuan ettiğin bedduların hepsini çekiyorum seni acıttım bende acıyorum mutsuz ol demiştn..sayende hiç mutlu olamadm çektiğim herşey senin sucun...kahretsin..:(

bi gün karşıma çıkar anlat dinleyim derse uzun uzun anlatırdım sanırım:

"çok şükür aklıma dahi gelmiyorsun hatta o kadar rahatladı ki kafam,
ne düşünürsen hakkımda düşün diyorum. ne hissedersen hisset.

hayatında başkası olması düşüncesi eskiden beni çıldırtırdı, şimdi en ufak iyi kötü bir his hissettirmiyor.
zaten benim hayatımda da başkası var.
başkasını seviyorum başkasına heyecan duyuyorum başkasını istiyorum.

o kadar rezil şeyler yaşattın ki bana, kendim hatırlamaya dahi utanıyorum. sokaklarda ağlamalarım, ilaç içip intihar çabalarım,sigara-alkol bağımlılığım, insanlara güvensizliğim, giremediğim final sınavlarım-düşen ortalamam..

ben de baya hatıran kaldı farkındaysan. ama inan hiç iyi bir şey yok senle ilgili.

benim hayatımda ucuz,basit,çirkin ne varsa hepsi sensin.

teyzem öldüğünde bi baş sağlığı dilememiştin ya, insan olan onu yapmazdı. ama neyse ya..

sen ki kiz arkadaşını, en yakın arkadaşının önüne attın.
o pislik beni aylarca gece gündüz ararken,
sana gelip ,yeter artık burak , söyle aramasın dediğimde bile -banane ben karışmam sizin aranızda dedin. o kadar delikanlısın.

Allahıma bin şükür, beni attığın o kuyudan çıktım,
geçen gün kuzenim buradayken,eski msnimi açmam gerekti, online'dın.
nikinde her zamanki gibi uyduruk bir şey yazıyordu. bel altı espriler falan...
"zavallı" dedim senin için.

hala şişiyorsundur belki,
princess beni aylarca unutamadı diye anlatıyorsundur millete.
eski kiz arkadaşın için öyle yapardın.
onu da korkaklığın yüzünden yüzüstü bırakmıştın.

artık adın dahi geçmiyor biliyor musun hayatımda?
çünkü zaten beraber olduğum insanı herkes tanıyor çevremdeki.
ve herkes bana özeniyor nasıl böyle birini tavladın diye.
ben de ettiğim duaların karşılığı diyorum.

sana son olarak şunu söylemek isterim,
ne yaşıyorsan, yaşadıysan bütün yaşadıklarının (ki ben senin hep yanında oldum senden çok düşündüm)hepsini hak ederek yaşıyormuşsun.
Allah bilip de veriyormuş sana.

neyse bu son'du. sana iyi kötü bir hissiyatım yok merak etme. içim de rahat. mutluyum da. tırnak kadar değerin de yok gözümde..
artık ne duamsın ne de bedduam... "

Back
X