- 16 Aralık 2014
- 2
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi SifaRehberi
Merhaba arkadaşlar,bu konuyu bir derdim var da açtım çünkü hayatın en büyük dertlerinden biridir bu,kısa zaman önce ben de yaşadım ondan biliyorum ve gerçekten Allah düşmanımın başına böyle bir durum vermesin.Kısa bir zaman önce dedim ama aslına bakarsanız tam 1 yıl oldu şu anda hala birlikte olduğum sevgilimden ayrılalı,ayrıldığımız gün çok ama çok kötü ve berbat bir durum içerisindeydim ,kelimeler ile ifade edilecek türden bir acı değil bu yaşanmadan da bilinmez ve bu mesajı okuyanlardan yaşayanınız varsa beni çok iyi anlayacaktır.Her neyse ayrıldıktan sonra nasıl onu bana geri getirebilirim diye gece düşündüm durdum çok üzgün bir vaziyette ve herkesin düşündüğü gibi google a yazdım geri kazanma yolları ile pek bir yöntem yoktu ve asıl olarak sadece bir tane yöntem görmüştüm o da paralıydı.Boşuna para kaptırmak istemiyordum,ama araştırdım araştırdım ve hiçbir şey bulamadım,ve en sonunda çaresizlikten ürünü satın aldım.O kadar profesyonelce hazırlanmış bir üründü ki o gece saatlerce hiç durmadan okudum,ve ürünü tamamen okuduktan sonra ise kalbimde sıfır çaresizlik hissi vardı.Artık ne yapacağımı biliyordum ve sırf bu his için bile verdiğim paraya değerdi.Ardından bu bu e-kitaptaki taktikleri uygulamaya başladım ve tam 5 gün içerisinde aylardır buluşmadığım sevgilim ile tekrar buluşabilmiş ve beni terk etmesine rağmen adımı onun atmasını sağlayarak barışabilmiştik.Bu e-kitabı hazırlayan kişiye teşekkürü borç bilirim ve eğer bu durumda olan başka biri varsa onun da faydalanmasını,parasının boşa gitmeyeceğini bilmesini isterim.
Orjinal ürüne vereceğim linkten ulaşabilirsiniz.Seçim sizin ister acınızla çaresizlik içerisinde boğulun,isterseniz de benim yaptığım gibi e-kitabı okuyarak içerisindeki yöntemler ile çaresizlikten kurtulup barışı gerçekleştirin.Kavgaların sizden uzak olması dileğiyle,hoşçakalın :)
Orjinal ürüne vereceğim linkten ulaşabilirsiniz.Seçim sizin ister acınızla çaresizlik içerisinde boğulun,isterseniz de benim yaptığım gibi e-kitabı okuyarak içerisindeki yöntemler ile çaresizlikten kurtulup barışı gerçekleştirin.Kavgaların sizden uzak olması dileğiyle,hoşçakalın :)
Son düzenleyen: Moderatör: