Eski sevgilinizi kıskanmamak için naparsınız?

Ben eski sevgiliyi unutmak için onu bir leğen birde mandal karşılığında eskiciye verdim.şimdi pembe legenimde kocamın gömleklerini yıkayıp renkli mandallarimla bahçeye asıyorum.:KK53:

Farzedin ki yapıyorum. Sizi ilgilendirir mi?
Sizin bu inzivada yapmanız gereken nedir? Mantık olarak bakacak olursanız sadece soruya yanıt vermek. Bizim millette de böyle bir her şeye karışma algısı var. Yanlış, çok yanlış!
Yine diyorum ilk yorumda zaten cevap verdim... :işsiz: yaşınız gereği sanırım anlamıyorsunuz...

tamam da bu sorular sıze gore normal olmayabılır belkı ben de farkındayım.
ama dogal bir şey bu donemıme ve yaşıma gore. cevaplamak ıstemıyorsan yazmazsın bu kadar basit neden kafanı yordun?
Demek ki yaşına ve dönemine göre yanlış yerde cevap arıyorsun.
Bence bu unutamadım,kıskanıyorum,ne yapayım vs. sorularını kendi yaşıtlarınla paylaşırsan belki onlardan alacağın cevaplarla mutlu olursun.
Buradaki kadınlar kucaklarında bebeleriyle kayınvalide,koca kahrı çekerken senin eski sevgili kıskanma derdini küçümsüyorlar normal değil mi?
Hep diyorum işte! Yaş sınırı olmalı!

Demek ki yaşına ve dönemine göre yanlış yerde cevap arıyorsun.
Bence bu unutamadım,kıskanıyorum,ne yapayım vs. sorularını kendi yaşıtlarınla paylaşırsan belki onlardan alacağın cevaplarla mutlu olursun.
Buradaki kadınlar kucaklarında bebeleriyle kayınvalide,koca kahrı çekerken senin eski sevgili kıskanma derdini küçümsüyorlar normal değil mi?
Hep diyorum işte! Yaş sınırı olmalı!
Bu sitede evli olmayan genç kızlar da var. Ayrıca, lütfen birilerine ne yapacağına öğretmeyin!
Burada bu hak verilmiş ve böyle bir konu açma hakkım var kurallara göre.
Kime ne?

Farzedin ki yapıyorum. Sizi ilgilendirir mi?
Sizin bu inzivada yapmanız gereken nedir? Mantık olarak bakacak olursanız sadece soruya yanıt vermek. Bizim millette de böyle bir her şeye karışma algısı var. Yanlış, çok yanlış!

Eski sevgiliyi unutmak ve türkçeyi doğru kullanmak için kitap okumak en önemli şeydir. Böylece eski sevgiliyi düşünmez, hangi kelimeyi nerede kullanacağını da öğrenirsin.

Yakında üniversite sınavına gireceksin, bu şekilde yazan birinin türkçe sınavında başarılı olması mümkün değil. Geleceğine odaklan, kitap oku, test çöz. Yaz tatili de verimli geçmiş olur. Burda boş boş konu açma.

Şurda enseye şaplak atan bi smiley görürseniz ekledim farzedin...
Cevaplamak istemiyorsan bakmaz ve geçersin.
Bu sitede bu tarz ve bu başlıkta bir konu açma hakkı varken, siz kim oluyorsunuz da benim haklarıma tehditte bulunuyorsunuz? Bunun açıklaması olamaz!
Kendinizle uğraşın haydi ...

Biraz daha zamana ıhtıyacım var galiba
İhtiyacın olan şey zaman değil. Zamanı iyi değerlendirmek inan bana..şu sevgili takıntısından kurtul evlilik hayalleri kurma artık. Çık arkadaşlarınla gez eğlen. Kitap oku birşeyler öğren. Yaşının tadini çıkar. Bir kadını mutlu eden yegane olay erkekler değildir. .

Eski sevgiliyi unutmak ve türkçeyi doğru kullanmak için kitap okumak en önemli şeydir. Böylece eski sevgiliyi düşünmez, hangi kelimeyi nerede kullanacağını da öğrenirsin.

Yakında üniversite sınavına gireceksin, bu şekilde yazan birinin türkçe sınavında başarılı olması mümkün değil. Geleceğine odaklan, kitap oku, test çöz. Yaz tatili de verimli geçmiş olur. Burda boş boş konu açma.
Ne zaman ders çalışacağıma,
Ne zaman burada başlık açacağıma siz karar veriyorsunuz öyle mi?
Kendinizi yüceden görmeyin!

Cevaplamak istemiyorsan bakmaz ve geçersin.
Bu sitede bu tarz ve bu başlıkta bir konu açma hakkı varken, siz kim oluyorsunuz da benim haklarıma tehditte bulunuyorsunuz? Bunun açıklaması olamaz!
Kendinizle uğraşın haydi ...
Ben konu açmanıza bişey demedim ki. Banane. Siz açarsanız bende yazarım. Bundan da Size ne...

Ne zaman ders çalışacağıma,
Ne zaman burada başlık açacağıma siz karar veriyorsunuz öyle mi?
Kendinizi yüceden görmeyin!

"Kendinizi yüceden görmeyin" ne demek?
"Bu inzivada yapmanız gereken" ne demek?

Çok ciddiyim türkçen korkunç. Bu kafayla o sınavdan çakarsın sen.

Back
X