eski sevgilinizin /esinizin bıraktığı en büyük pismanlıklarınız nedir ??

gamzhee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
64
0
36
İstanbul
evet kızlar gece gece aklıma geldi veee soruyorum ,bize bu kadar hüzün yasatıp ,duygularımızla oynayan erkeklerimize vakit ayırırken kaybettiğimiz seylerden en büyük pismanlıklarımız nediiir ?

ben cevaplıyorum: lise 3 gectm ,ve 10.sınıf benim bölüm senemdi ,aynı okuldayız ve dönemin basından beri hic konusmuyorduk ve bölüm senem olduğu bilinci ile sürekli ders calısıordum 1.dönem ort 67 idi fakat 2.dönem aklımı yine karıstırdı ,seni seviyorum gibisinden davrandı ,imkansızları oynadı ve ben yine yeniden yıkıldım ve ort 59 oldu ,sene sonu ort ise 63 ,bu puanla istediğim bölüme girmem muamma ,eğer 2.dönem aklımı karıstrmasa idi ,67 civarı ort ile istediğim bölümde olacaktım ve bu yazı acaba hangi bölümde olacağm kuskusu ile gecirmeyecektim ,en büyük pismanlığım su an bu ,cnkü benim ilerki mesleğim olacak cıkacak bölüm ,bir ergen askının aklımı karıstırıp bütün ömrümü etkilemesine izin vermemisimdir umarım ,sonucları beklemekteym !!!! :((

en büyük pişmanlığım nazını kaprisini çekmem oldu şimdiki aklım olsa yallahh senlemi uğraşcam derdim :)

Ben liseyi bitirip ,üniversiteyi kazandım ama eski kocamla biranönce evlenebilmek için kayıt yaptırmadım.Evlendik ben çalışmaya başladım hemen o bir süre oturdu evde..sonrada yapamadık ayrıldık,o seneler süren ilk aşkım bittti..ve ben üniversitei okumadığımla kaldım..Şimdi kariyerimde çok daha iyi yerlerde olabilirdim,bu kadar yavaş ilerlemezdim en azından.Onun için bütün bayanlara seselniyorum ; asla hayatınızı sevgiliniz,kocanıza göre yönlendirmeyin.Önce kendi değerinizi ve isteklerinizi bilin,hayallerinizi gerçekleştirin.Yatırımı önce kendinize yapın,sonra ilişkinize..

Ben liseyi bitirip ,üniversiteyi kazandım ama eski kocamla biranönce evlenebilmek için kayıt yaptırmadım.Evlendik ben çalışmaya başladım hemen o bir süre oturdu evde..sonrada yapamadık ayrıldık,o seneler süren ilk aşkım bittti..ve ben üniversitei okumadığımla kaldım..Şimdi kariyerimde çok daha iyi yerlerde olabilirdim,bu kadar yavaş ilerlemezdim en azından.Onun için bütün bayanlara seselniyorum ; asla hayatınızı sevgiliniz,kocanıza göre yönlendirmeyin.Önce kendi değerinizi ve isteklerinizi bilin,hayallerinizi gerçekleştirin.Yatırımı önce kendinize yapın,sonra ilişkinize..

aynen katılıyorum canım ,bak deydimi sanki ,aslında en basta ağırlığı bizim koymamız gerekiyor,kendileri ise simdi hayatlarına hic birsey olmamıs gibi devam ediyor.

Back
X