Eski sevgiliniziz/ eşinizin yeni sevgilisine/ eşine

Senin beni alintiladigina dair rapor geldi ilginc..
Evet, alıntılamadım ama etiketledim önce çünkü konuyu BDV'ye açmıştı, sanırım konunun yeri burası değil tarzı bişey yazdım ve seni etiketledim. Daha sonra yorumumu yazdım, yolladım, sayfayı yeniledim ve konunun BDV'den taşınmış olduğunu görünce hemen mesajımı düzenledim. Sanırım 10 dk kadar düzenleme hakkımız var mesajları, baktım konu zaten taşınmış, ben de yorumumu düzenledim.

Evet, alıntılamadım ama etiketledim önce çünkü konuyu BDV'ye açmıştı, sanırım konunun yeri burası değil tarzı bişey yazdım ve seni etiketledim. Daha sonra yorumumu yazdım, yolladım, sayfayı yeniledim ve konunun BDV'den taşınmış olduğunu görünce hemen mesajımı düzenledim. Sanırım 10 dk kadar düzenleme hakkımız var mesajları, baktım konu zaten taşınmış, ben de yorumumu düzenledim.
Tamam : )

sende birilerinin eski sevgilisinin sevgilisi olacaksın o zamna bu sözleri biri de senin ardından edecek. ne kinci bir insansın sen ya.

ay bu konuya gelip çık cık böyle konu açmayın diye niye yorum yapılıyor ya
gayet geyik bir konu
herkesin eski sevgilisi var yani hemde birden fazla bazılarının
büyütmeyin bu kadar bazı şeyleri .

Ay ben kiza üzülürüm ya ne desem bilemedim. Hadi ben kendimi kurtardim da kizin daha cekecekleri var derim.
Evet buldum.
Kac kurtar kendini.

Back
X