- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
Beni linç etceksiniz biliyorum ama inanın size çok ihtiyacım var konum pansuman yaptığım hastayla olan münasebetim . Bizim aramız son günlerde çok iyiydi hatta yarın akşam buluşma kararı aldık şuan mesajlaşıyoruz davranışlarında bi değişiklik yok . Ama akşam üzeri instagramına eski sevgilisi mesaj attı onu çok özlediğini fln yazmış çocuk cevap vermedi hatta bana yazmaya devam etti . Eski sevgilisi iyice hırslanmış olacak ki eskiden bana kıyamazdın seninle konuşmaya çok ihtiyacım vae amacın barışmak değil ama anılar peşimi bırakmıyo gibi sayfalarca mesaj atmış . Çocukda cevap vermiş beni yarın ara konuşalım diye daha öncede böyle konuşmaları olmuş kız çoğu kez yalvarmış ama sonuç alamamış ve 1 buçuk sene fln olnuş ayrılalı .
Okadar kötü oldum ki yarın ne konuşcaklar acaba çok merak ediyorum . Hiç bi tepki vermedim ama acaba yarın buluşmalımıyım ? Nasıl olcak barışırlar mı acaba öf ne saçma bişeyin ortasındayım ??
Okadar kötü oldum ki yarın ne konuşcaklar acaba çok merak ediyorum . Hiç bi tepki vermedim ama acaba yarın buluşmalımıyım ? Nasıl olcak barışırlar mı acaba öf ne saçma bişeyin ortasındayım ??