alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbenimde anlatmak isredim buydu,en nefret ettiğim şey bi erkeğin karşısında ağlamakböyle bişeyle karşılaşıldıgında bence sukunetinizi ve sabrınızı korumalısınız..madem o sana böyle bir yalanı söyleyecek kadar küçülmüş sende ona hakettiği kadar değer verirsin..anında ramana gerek yoktu..yanına geldiğinde sakince bir konuşma..
-böyle bir yalan söyleyebileceğini düşünmemiştim sen benm gözümde çok başkaydın ama sanırım yanılmışım..içimden bi seste ilk kez beni dürttü ve haklı cıktım..sanırım yeterince tanıyamamışım seni..sen face te takılmaya devam et tatlım..ama sen düzelmedikçe hatanı anlamadıkça ben eski ben olmicam..senin için ne ifade ediyorsam öyle davran...
gibi...
bende aşk profösörüyüm sankiama ben metanetli ve güçlü insanları severim..kendinize güvenin kızlar!
çok güzel yanlız katılmadıgım bir nokta var ...ama sen düzelmedikçe hatanı anlamadıkça ben eski ben olmıcam...kısmıı.çunku ben kendi açımdan düşünüyorum böyle birisine şans verilmesi taraftarı değilim.zirra erkeklerde aldatırım nede olsa unut kanısına neden olur hem ben unutamam gerçi burda karar arkadaşımıza kalmış ama bence hatasını yüzüne vur tekmeyi bas o kim ki:lepi:böyle bişeyle karşılaşıldıgında bence sukunetinizi ve sabrınızı korumalısınız..madem o sana böyle bir yalanı söyleyecek kadar küçülmüş sende ona hakettiği kadar değer verirsin..anında ramana gerek yoktu..yanına geldiğinde sakince bir konuşma..
-böyle bir yalan söyleyebileceğini düşünmemiştim sen benm gözümde çok başkaydın ama sanırım yanılmışım..içimden bi seste ilk kez beni dürttü ve haklı cıktım..sanırım yeterince tanıyamamışım seni..sen face te takılmaya devam et tatlım..ama sen düzelmedikçe hatanı anlamadıkça ben eski ben olmicam..senin için ne ifade ediyorsam öyle davran...
gibi...
bende aşk profösörüyüm sankiama ben metanetli ve güçlü insanları severim..kendinize güvenin kızlar!
şimdi bu durumda senin kararlılığını görünce çok pişman olacaktır belki bidaha asla bu hatayı yapmayacaktır ama bunu bilemeyiz garantisini kimse veremez ama sen inanıyosan çünkü sevgilini çok daha iyi tanırsın ve içine sinecekse dinle anla ve kararını sonra ver...ama tabi devam etme kararın varsa burnunu iyice sürtmelisin okadar kolay olmamalı yani yoksa devamı gelir...
ya ben her insana 1 kere şans verilmeli diyorum ikinciyi vermek zaten aptallıktır belki macera olsun diye atıldı böyle bişeye belkide hala eski sevgilisine karşı hissettikleri var işte bu ümitsiz vakka olur ozaman ama dediğim gibi bunu en iyi arkadaşımız anlar.. sevgilisini en iyi tanıyan o...haklısınız ama arkadaşımızın bundan sonra aklında soru işareti olmaz mı sizce beni aldatırmı diye.tabii guven sorunu olmazsa affetsin kendi bilecegi iş ama guven kolay kolay yerine gelmez ne kadar burnunu sürtsede
canım bir arkadaşında falan kalsan olmazmıHicbir yere gidemiyorum.Simdi annemle konusdum ve bana para yollayamayacagini soyledi.Ben kendi kazandigim paramla bir yer kiralamaya yetmez arkadaslar.Annemle hic yakin degiliz ona soyleyemedim de problemimi.Herkes bizi evli diye goruyor ondan annem icin burda yasamamin bir mahsuru yok.Eve de geri donemem okulum eylulden once bitmiyor.
canım bir arkadaşında falan kalsan olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?