Noda bence çok iyi düşün.Diğer arkadaşlar değmez , ayrıl , böyle e olmaz manasına gelen cümleler kurmuşlar ancak herkes özellikle erkekler 2. bir şansı hak ederler.ınsanlar her zaman hata yapar.Aynı hatayı sen yapsan o da senden ayrılmak istese üzülmez miydin ? Bana mesaj at demesinni sebebini şöyle yorumlayabilirim.Kadına evlendiğini öğrendiğini , anne olduğunu böyle şeylerden bahsetmek istediğini söylüyor.Yani evlenmek nasıl bir duygu , anne olmuşsun falan diyor.Buna herkes şaşırır.Senin eski sevgilin baba olsa duygulanmaz mısın ? Vayy bee demez misin .. Neyse facebook tan da silmek istiyor çünkü onun bir bağlantısı yok.Zaten yakın olamazlar sadece bir gün karşılaşırlarsa ya da ona mesaj atarsa halini sorabileceğini belirtmiş.Ama demiş ya kız arkadaşımın canını sıkıp üzüntü yaratmaya değmez diye , işte seni üzmek istememiş.Çünkü eğer listesinden çıkarmamış olsaydı bu gerçek bir aldatma olabilirdi
valla ben şöyle diyim her sevgilim beni eski sevgilisi için bırakıp gitti sanırım ben aratıyorum:roflol: allahım ne zor günlerim geçmişti bu yüzden yıllarca üzüldüm durdum neden hepsi bunu yaptı die canları cehennemeiyikide olmuş ve onların hayatında kalmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?