Eski sevgilisi

Merhaba canım zor bi durum konuş sakin sakin elbet belli eder kendini Kaybetmekden korkma korktuğun başına gelir :KK52:

çevresinden öte
eğer bir insan birini çok sevmişse, duygular karşılıklı ise, hele ki araya da uzun zaman girmişse
herkes herşeyi affeder! affetmek doğru mudur, bazen evet bazen hayır
ama "hala seven" çoğu insan, inanmak ister ikinci bir şans vermek ister
çünkü kalp mantığı çok zor dinler
evet sevgilinizin gururu kırılmış ama belki kız gerçekten maddi durumu düzeldi diye değil onu sevdiği için pişmandır ayrıldıklarına

insan ne zaman eski sevgilisine geri dönmek istemez? eğer yeni sevgilisini eskisinden daha çok seviyorsa

burada yazılanların hepsi kişiye göre değişir
bu konu, sizin yazdığınız kadarıyla net anlaşılacak bir konu değil
eğer eminseniz sizi daha çok sevdiğine, o zaman ne çevreyi, ne nişanlı gibi yaşadıklarını, tatilleri falan umursamayın, ilişkinize yazık edersiniz
ama kafanızda küçücük bir soru işareti dahi varsa, sizi daha çok sevdiğine ikna değilseniz
o zaman bunu netleştirmenin yollarını aramanız lazım

oturup açık açık sorabilirsiniz
sizi gerçekten daha çok seviyorsa verdiği cevaplardan buna kanaat edersiniz tahminimce
yok içinizdeki şüphe büyüyorsa bence bu konuyu ciddiye almanız en iyisi olur...
Yeni sevgiliyi daha cok seviyorsa eskiye donmek istemez demissiniz..
Beni sevdiginden suphem yok aslinda ama eski sevgiliyle yasadiklarina bakinca kendimi bir hic gibi hissediyorum.. cunki biz onunla aktivite bile yapamiyoruz dogru duzgun fazla gorusemiyoruz mesafeden dolayi bilemiyorum..ikisi ise ayni mahalledendiler
Kendimi kiyaslamayi sevmem ama bu durumda ister istemez oluyor

Yeni sevgiliyi daha cok seviyorsa eskiye donmek istemez demissiniz..
Beni sevdiginden suphem yok aslinda ama eski sevgiliyle yasadiklarina bakinca kendimi bir hic gibi hissediyorum.. cunki biz onunla aktivite bile yapamiyoruz dogru duzgun fazla gorusemiyoruz mesafeden dolayi bilemiyorum..ikisi ise ayni mahalledendiler
Kendimi kiyaslamayi sevmem ama bu durumda ister istemez oluyor

tüm yorumları - cevapları okuyamıyorum, belki cevabı yazılmıştır ama
hala aynı mahalledeler mi?
sizin 8 aylık bir ilişkiniz var neticede, çok fazla görüşemiyorsanız da birbirinizle yeterince vakit geçirmişsinizdir
birini çok sevmek veya daha fazla sevmek aynı veya ayrı şehirlerde olmaya bağlı değil bence
sürekli bir şeyler yapabilince, sürekli yanyana olunca sevgi değil alışkanlık artar
alışkanlık da zamanla önemini yitirir
o yüzden diyorum sevgi diye...

tüm yorumları - cevapları okuyamıyorum, belki cevabı yazılmıştır ama
hala aynı mahalledeler mi?
sizin 8 aylık bir ilişkiniz var neticede, çok fazla görüşemiyorsanız da birbirinizle yeterince vakit geçirmişsinizdir
birini çok sevmek veya daha fazla sevmek aynı veya ayrı şehirlerde olmaya bağlı değil bence
sürekli bir şeyler yapabilince, sürekli yanyana olunca sevgi değil alışkanlık artar
alışkanlık da zamanla önemini yitirir
o yüzden diyorum sevgi diye...
Okadar güzel mantikli yazmissinizki suan birsey diyemedim cok tsk ederim ilgi icin

bişey sorcam senin varmıydı geçmişte erkek arkadaşın falan filan çok sevdiğin aşık olduğun yada aşığım zannettiğin ?

Ne tuhaf, buraları okudukca her bır uyenın farklı yakarıştan parca parca kendımı görüyorum..
Bildiğim tecrübe ettiğim konular.. Bilipte ezbere okumak gibi.. okurken görüyorum sonunu..
Ne kadar acı..

İşin sonu ayrılık. Severek ayrılmıs erkek, unutmuyor. Aradan 1,5 yıl gecmıs. Hala aklınınbır kosesınde. facesı varsa belkı gecelerı Kokusu burnuna estıkce bakıyordur nabıyor dıye.
Benım eskı sevgılım, severek ayrıldıgı kızı hemde nısanlı kız. bız bırlıkteyken 1 sene boyunca her saat bası, facesınden bakmıs,, face de hareket dokumunde gormustum. Bir sene boyunce yatıyorum dedıgınde bıle.
sonuc olarak kaldıramadım ayrıldım. Şuan baskasıyla nısanlı eskı sevgılım. ben ıse bırıyle bırlıkteyım.
Kız ona döndümü hayır, Eskı sevgılm kıza dondumu hayır..
Hersey uzaktanda olsa mide bulandırrdı zamanınnda.. Şimdi ise Allah herkesn yolunu acık etsn..

İşin sonu ayrılık. Severek ayrılmıs erkek, unutmuyor. Aradan 1,5 yıl gecmıs. Hala aklınınbır kosesınde. facesı varsa belkı gecelerı Kokusu burnuna estıkce bakıyordur nabıyor dıye.
Benım eskı sevgılım, severek ayrıldıgı kızı hemde nısanlı kız. bız bırlıkteyken 1 sene boyunca her saat bası, facesınden bakmıs,, face de hareket dokumunde gormustum. Bir sene boyunce yatıyorum dedıgınde bıle.
sonuc olarak kaldıramadım ayrıldım. Şuan baskasıyla nısanlı eskı sevgılım. ben ıse bırıyle bırlıkteyım.
Kız ona döndümü hayır, Eskı sevgılm kıza dondumu hayır..
Hersey uzaktanda olsa mide bulandırrdı zamanınnda.. Şimdi ise Allah herkesn yolunu acık etsn..
cok üzüldüm duruma nekadar cok zor oldugunu kendim biliyorum
bende erkek arkadasimi hareketler dökümünden takip ediyorum ve hic facesine bakmiyor kizin bu icimi azda olsa rahatlatiyor.. artik zamana birakiyorum

cok üzüldüm duruma nekadar cok zor oldugunu kendim biliyorum
bende erkek arkadasimi hareketler dökümünden takip ediyorum ve hic facesine bakmiyor kizin bu icimi azda olsa rahatlatiyor.. artik zamana birakiyorum

Çünkü bakacagını bılıyor :))) Benım facem vs yok.. hıc bır zamanda sevgılılerıme ayy telefonunu ver kurcalayaım yada sıfrenı ver facene gıreyım derdınede gırmedım.. Hatta kendı ısrar ederdı gıt bak vıdeo ızle vs dıe.. onun ısrar ettıgı bır gundu hatta hiç unutmam:KK59: 1 Sene dıyorum da ıste 1 sene sonra ılk kez facesıne gırmıstım adamın, Kardesım soyledı hareket dokumu var baksana dıye, oyle gordum tesadf yanı.

Nisan gibi hazirliklara baslamislar sonucta normal seyler kizin taninmasi.bence gecmiste bogulup iliskini kendine zehir etme.artik hayatinda sen varsin takilma

Off gerçekten zor durum. Yani iki taraf için de.
Ama bence unutmuş ki seninle ciddi bir adim atıyor, yoksa atmaktan kacinirdi.

Yani köprünün altindan çok sular akmış, lütfen aklına değişik şeyler getirip de kendini mutsuz etme.
Haklınızda hayırlısı olsun bakalım.

Back
X