kıza ne yazdığını söyledi mi,
bir erkek olarak gururuna yedirememiş olabilir aldatılmayı,ama sen haklısın mesaj atmasını gerektirmezdi. en büyük cevabı zaten seninle yaşadığı ilişkideki mutluluğuyla verebilirdi.sevgilini al karşına yüz yüze sakince konuş. bu ilişkiyi iki kişi yaşadığınızı, üçüncüyü karıştırmaması gerektiğini, intikam gibi çocukça şeylerin ilişkinizi yıpratacağını anlat.
valla ben böle seylerde cok katıyım acma telefonu nasıl uğrasıp o kızın telefonunu bulduysa sanada ulaşmak için uğraşsın biraz madem seni seviyor...açma bence
Bende öyleyim. Hele ki eski kız arkadaşı konu olunca çok üzüldüm,kırıldım.
yani kırılmakta haklısın aynı şeyi sen yapsan onun tepkisi budan daha kötü olurdu tamm belki gururuna yedirememiştir ama bunu senden habersiz değil senin yanında atıyım mı die sana sorarak yapmalıydı eğer izin isteseydi senin yanında atsaydı belki sen izin verirdin bile ama böle unutamadığını aklına getirio insanın
haklısınız umrunda lmasaydı ona mesahj atmazdı açma görüşme bir süre biraz da o üzülsün
Dedim ona da zaten ben aynı şeyi yapsam sen ne hissederdin diye. Haklısın dedi. Bir de bunu duyduğumda üzüleceğimi bile bile nasıl yaptı onu anlamıyorum. Üzülmemi göze alabildi
işteee.... ona sorsan güyaa erkeklik damarı kabarmıştır o erkek nede olsa nasıl dayansın böle bi duruma!!!
Off ya canım yanıyor...
Hem de biz o kız yüzünden taa ilişkimizin başında sorunlar yaşamışız,
sonra ben güç bela inanmışım onu unuttuğuna geliyor ne yapıyor ya
boşver üzülme seni seviyorsa gercekten bişiler yapar uğrasır yapmazsa sevmiosa zaten 8 ay olmus ilerde daha çok üzülmemiş olursun yüzyüze geldiğinizde hepsini söylersin ona
Sevdiğine öyle inanmışım ki.. Yaptıkları,ilgisi,alakası...
Şimdi bir an da sevmediğini düşünmek istemiyorum bile.
düşünme zaten sadece bekle onu zaman gösterecek
Aslına bakarsan her ınsanın ıcınde bıraz eskıden kalanlar vardır.Bakmayın sız her ne kadar bıttı deseler bıle..ki bayanlarada yasar bu sancıyı..yanı tamamıyle baskasına aıt olmasada düşünceler, yanınızda başkası olsada yuregınızde daha önceden olusan çatlaklar vardır...Zaman geçer kalbiniz başkasına teslim zamanı gelir..Tamamıyle sizindir artık..Yani o evin sahibi siz olursunuz..O çatlakları ister kapatın,istersenız dahada derinleştirin..Size kalmış..
ama benim tavsiyem oturun bir daha düşünün..yerinde siz olsaydınız geçmişte bile kalsa tepki vermemek kolay degıl... Bende olsam hiç sevmesem bıle hesap sorabılmek hakkımdır..Aldatılmak kolay hazmedilir bişey mi..
Tepkısıne bakılırsa sizden saklaması normal gibi geldi.Geçmiş mesajlarda okudum size söylese yanınızda msj atsa gibi bişi.. Böyle bişeye asla müsade etmeyeceğiniz ortada..
valla ben böle seylerde cok katıyım acma telefonu nasıl uğrasıp o kızın telefonunu bulduysa sanada ulaşmak için uğraşsın biraz madem seni seviyor...açma bence
Aslına bakarsan her ınsanın ıcınde bıraz eskıden kalanlar vardır.Bakmayın sız her ne kadar bıttı deseler bıle..ki bayanlarada yasar bu sancıyı..yanı tamamıyle baskasına aıt olmasada düşünceler, yanınızda başkası olsada yuregınızde daha önceden olusan çatlaklar vardır...Zaman geçer kalbiniz başkasına teslim zamanı gelir..Tamamıyle sizindir artık..Yani o evin sahibi siz olursunuz..O çatlakları ister kapatın,istersenız dahada derinleştirin..Size kalmış..
ama benim tavsiyem oturun bir daha düşünün..yerinde siz olsaydınız geçmişte bile kalsa tepki vermemek kolay degıl... Bende olsam hiç sevmesem bıle hesap sorabılmek hakkımdır..Aldatılmak kolay hazmedilir bişey mi..
Tepkısıne bakılırsa sizden saklaması normal gibi geldi.Geçmiş mesajlarda okudum size söylese yanınızda msj atsa gibi bişi.. Böyle bişeye asla müsade etmeyeceğiniz ortada..
süper yorum...
bencede, herkes hata yapabilir. onun ici demekki böyle daha rahat ediyor. eskiden sorunlar yasamissiniz eski sevgilisi yüzünden unutamiyor falan filan diye. ama bak simdi acik ve net bir sebebi var.. belki o kiza bunu göstermek istedi... belki zamaninda cok kostu o kizin pesinden, aglayan oydu, simdi kendi icini rahatlatmak ve gururundan yazmistir belki... sinirlenmekte cok cok cok haklisin. ama bazen insan yalnis oldugunu bile bile bazi seyler yapiyorfazla uzatilmadan tatliya bagla...
nr. degistirsin ve yolunuza devam edin.. hic degilse sana dürüst davranip söylemis...
canım seninde dediğin gibi üzerinden ne kadar zaman geçmiş ne intikamı ne gururu bence hemen affetmemelisin sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?