Eski sevgilisine yazan eski sözlüm hakkında

sonbrlman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
41
5
1
27
Konuyu bilenler bilir. Bilmeyenler için özetlersem nişana çok az kala eski sevgilisine yazdığını öğrenmiştim. Ve ayrıldım zaten. Kıza ulaşmadan duramadım. Kız benim eski sözlümün kendisine evlenme teklifi paylaşımına, nişan paylaşımına, atanma paylaşımına, düğün davetiyesi ve hatta çocuğu olduğu için yaptığı paylaşıma bile yanıt vermiş. Yanıtları için çok dostane dedi. Neden numarasını silmediniz diye sorduğumda ise "biz ayrılalı çok oldu(8 yıl) kendisi ile sonradan arkadaş kaldık." dedi. Bu yüzden silmemiş. Ama ben yazdım diye sildi içim rahat etsin diye.: Zaten biz ayrıldık. Bundan sonrası önemli değil." dedim. Sizce abartmış olabilir miyim? Kadın kafamda düşündüğüm gibi bir şey olmadığını güzelce anlattı. Zaten kendisi kocasını seven biri belli. İnstagramına falan baktım. Hayatını yaşıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Olan oldu bence artık arkanıza bakmayın o veya bu şekilde eski sevgiliyle iletişimde kalmak doğru değil bu perspektifin kadın açısı,sözlünüzün ne niyetle yazdığı belirsiz. Bu belirsizlik size hep acaba dedirtir sürekli arkanıza baktırır ilişki devam etse dahi artık dikiş tutmaz yüz göz olundu bir kere.

Aynısını sen yapsan gayet normal bir şekilde selam versen nisanlin sana neler derdi acaba bunu bı düşün, biten bitmiş zaten, yoluna bak yapacağın birşey yok.

Aradan 8 yıl geçmiş ama eski sözlünüz geçmiş defterini kapatmamış. Daha fazla kurcalamayın bence. Ayrılmışsınız sonuçta. Affedip barışmayı düşünmeyin.

Kadında zaten sorun yoktuki. Sözlünüz aranıyordu. Ama siz akılla mazsiniz. Barışın da sozlunuzle evlenme ihtimali olan başka kadın kurtulsun

Kadının zaten kocasını çocuğunu sevdiği belliydi neden gidip ulaştın ki huzur kaçıracaksın durduk yere? Sorun senin eski sözlün, takıntılı gibi kendini hatırlatıp duruyormuş her fırsatta. O kadar arkadaş kaldıysa kocasıyla görüşseymiş madem?

Kadına neden numarasını silmediniz deme hakkını nasıl buldunuz ya yazan sözlün kadın silmek zorunda değil sevgililer bitti elaleme de karışır oldunuz artık.
Sözlün o kadını unutmamış belli iş adam da bitiyor onun için esas kişi o kadın demek ki barışmayacaksın bu saatten sonra

Haklısınız o konuda. Ne bileyim acaba hata mı ettim dedim
Takdir edersiniz ki hala duygularım bitmedi maalesef

Evet kadınla konuşup "kafamda düşündüğüm gibi bir şey olmadığını güzelce anlattı" yazdığına göre konu sahibinin niyeti barışmak gibi görünüyor
İçimdeki acı ve duyguşat düşündürttü ama yara aldık zaten bir kere

Unutmasa benimle neden evlenmek istesin .onca güzel anıyı birlilte biriktirdik

Adı üstünde eski, neden halen kafa yoruyorsunuz konuyla ilgili, yaşandı bitti diye bakmazsanız kendinizi deli edersiniz.

Eski sevgiliden yüz bulmadı diye ömür boyu yalnız mı kasın. Sevmeden sırf tek kalmamak için evlenen bir dünya insan var. Dönmek için kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz ama aklı hala onda

Bazı insanlar takıntılıdır, eski nişanlınız da öyle. Kadının umurunda olmayabilir ama bu adam bu kadına takıntılı. İnsanlar öyle güzel rol yapar ki aklınız durur, adamdan ayrılmışsınız işte niye eşip duruyorsunuz? Ayrıca kadını niye rahatsız ediyorsunuz, belli ki güzel bir aile kurmuş kendine.

Çünkü kadın başkasıyla evlenmiş. Eşinizin asılmalarına da seviyeli cevap verip uzatmamis. İlk o hiç yazmamış. Ama bir umut bosansa sizinkinkosa kısa tekrar yollar. Sizinle neden evlenmek istiyor, özetle diyorki istediğimde evlenemedim bari bununla evleneyim. Ve evet bu sözü daha önce bir erkekten duymuştum. Gerizekalı bize düğün davetiyesiningetirdiginde aklim eskisinde ama bunla da evlenmeden kimseyle evlenmem. Bu saf beni ailemi idare eder demişti.

Sana kaç kişi yazmamanı söyledi burada. Ne mana yani kıza ulaştın konuştun kendini küçülttün ne geçti eline. Amacın eski sözlüne dönmekse başka tabi ne diyelim. Kendi düşen ağlamaz
Ama dönmek barışmak gibi bir niyetin yoksa yazman çok saçma cringe olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…