Konuyu bilenler bilir. Bilmeyenler için özetlersem nişana çok az kala eski sevgilisine yazdığını öğrenmiştim. Ve ayrıldım zaten. Kıza ulaşmadan duramadım. Kız benim eski sözlümün kendisine evlenme teklifi paylaşımına, nişan paylaşımına, atanma paylaşımına, düğün davetiyesi ve hatta çocuğu olduğu için yaptığı paylaşıma bile yanıt vermiş. Yanıtları için çok dostane dedi. Neden numarasını silmediniz diye sorduğumda ise "biz ayrılalı çok oldu(8 yıl)  kendisi ile sonradan arkadaş kaldık." dedi. Bu yüzden silmemiş. Ama ben yazdım diye sildi  içim rahat etsin diye.: Zaten biz ayrıldık. Bundan sonrası önemli değil." dedim. Sizce abartmış olabilir miyim? Kadın kafamda düşündüğüm gibi bir şey olmadığını güzelce anlattı. Zaten kendisi kocasını seven biri belli. İnstagramına falan baktım. Hayatını yaşıyor. Sizce ne yapmalıyım?

yazan sözlün kadın silmek zorunda değil sevgililer bitti elaleme de karışır oldunuz artık.
 yazan sözlün kadın silmek zorunda değil sevgililer bitti elaleme de karışır oldunuz artık.