kız bıde bunu aldatmıstı cok yazık ya ne ınsanlar varKoşarak uzaklaş. Sakın ha sakın ardına bakma kendi kendini mahvedersin aynısını yaşadım diyebilirim yıllarına mâl olur çok üzülürsün ruh hastasıymış demek ki, sağlıklı bi insan eski sevgilinin olta mesajlarına tav olmaz bırak eski çöplüğünü karıştırsın dursun millet boşanıp yenisiyle evleniyo geçmişe takılma daha kimler girecek hayatına böyle düşün
anlam veremedımEski kız arkadaşı ne münasebetle mesaj atıyor,ben olsam bende kabullenmem,o kadar geniş olamam.
cok haklısın alısırsa her seferınde gıtcek zatenAsla ve asla geri dönme. Kız her seferinde onu dürttüğünde seni bırakıp ona dönecek belli. Sakın dönme..
:)Nerde benim kum küreğim
yokmus demekkı askı depresmişCiddi olduğunu anlasin ve kizdigini. Eski kiz arkadasinin çağıracak kimsesi yokmuymus ondan başka?
Sen kınama boşver demek ki çocuk ders almayan biriymiş ne hali varsa görsün muhtemelen bir süre sonra sana dönmek isteyecektir resti çek ki senin için bittiğini anlasınkız bıde bunu aldatmıstı cok yazık ya ne ınsanlar var
cok haklısınPişman olacağın, üzüleceğin bir ilişki. Yol yakınken dön derim
kız bıde bunu aldatmıstı cok yazık ya ne ınsanlar var[/QUOTE
Bak kendin söylüyorsun. Demek ki neymiş. Aldatılan bırakılır mış.
Yesinler onun depresifliginiyokmus demekkı askı depresmiş
Benim için de çak iki tane şöyle ağzına ağzına...Nerde benim kum küreğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?