Unutmak istemek.. unutmaya calismak.. ikisi farkli seyler sanirim. Unutmaya calismak icin aktif bi sekilde birseyler yapilir, daha sosyal olunur, daha cok insanlarla muhabbet edilir, daha cok film izlenir, bunlari unutmak icin yaparsin belki iyi, belki de kotu gelir, ama bence zihni mesgul etmeye calismak her acidan daha iyi.
Ruyalarinda onu gormenin sebebini biliyorsun atlantisim. Cok dusunuyorsun onu. Adam tut, kacir sunu, elini kolunu ve agzini bagla, al karsina konus, ve rahatla artik

hatta konusma bittikten sonra ona soz hakki vermeden biraz da pataklasan en iyisi olcak. Sonra agzini acarsin, yine ben Allah rizasi icin o kadinlarla kizlarla konusuyorum derse, agzini baglayip bi posta daha doversin

ama o kisi adam olmaz
Ruyalarinda onunla barismandan hoslanmadim. Bu kadar kotu ozelligi olan biriyle beraber olmani hic istemezdim ya, yine de sen bilirsin atlantisim. Bu hesabi kitabi bi yerde birakip, aciyi da kabullenip, cekeyim bitsin diye dusunun.
Dun usenmedim, skilmadim facebuktan 20000 ileti icersinde mesajlardan iki saat yukarlara cikip buldum en son ne zaman onun icin kendimi kotu hisseetigim zamani. Ocagin 6si-7 siymis. yani onunla iletisim halinde olmadigim 3. hafta falan. eger iletisime gecseydim o anda yine kurtulamayacaktim. Ama acisini cekeyim de BITSIN diye dusundum ve bitti. hemde o hafta icinde. Cunku bitmesini istiyordum artik. umutlanmak istemiyordum, hayatima devam etmek istiyordum. bunlari gercekten istiyordum, rol icabi degil.. Ve oldu, iyilestim. Hersey iyi guzel gitti hayatimda. Simdi gercekten cok mutluyum.
Allah sizlere de nasip etsin insallah. Ama once siz kendiniz isteyin gecmisi birakmayi..