Eski sevgilisini unutmaya çalışanlar..Bizim de bir topiğimiz olsun

Maalesef göremedik karşılığını.Ama inanıyorum ki bizi gerçekten hakedecek birileri çıkacak karşımıza.Bunu biliyorum.Bence bunu yaşamaktan korkma.İnsanın korktuğu başına gelirmiş.Sen en azından az çok tahmin edebiliyorsun.Ben hiç bilmiyodum.Senin ki en azından yürümüyor demiş sevmedim demiş.Bu da çok kötü bir durum biliyorum.1 yıl boyunca kandırmış seni.Ama en azından dürüst davranmış sana söylemiş herşeyi.1 yıl boyunca kandırmış ama en azından bitirirken dürüst olmuş.Sen sormuşsun o da doğru cevabı vermiş sana.Benim ki onu bile yapmadı.İlişki yaşayacak durumda değilim dedi çekti gitti 2 ay sonra sözlendi.En çok da bu koyuyor bana şu anda.Herşeyine inandığım güvendiğim adamın adam çıkmaması cesaretsiz olması.Düşünebiliyor musun bana sevmiyorum diyecek kadar bile cesaret yokmuş adamda yada belki diğer taraf kabul etmezse ben bu buna geri dönerim diye iki yüzlülük yapmış.Madem kandırdın beni bari ayrılırken dürüst olsaydın.Geçecek bu günler.Bizleri gerçekten hakeden birileri çıkacak karşımıza.Ama zor olucak.Ben de kafamdan attım.Kafamda bitirdim ama hala kalbim acıyo.Hep aklıma güzel günlerimiz geliyo.Of diyorum Allahım off...

bunlarıda ben zorladıktan sonra yaptı canım.1,5 ay hiç bişey demeden öylece bekletti beni en son ben aradım yine zorladım bunları söylemesi için söyledi en sonunda.çünkü seven adam bırakmaz.az çok belli eder kendini.1,5 ay boyunca zaman ver bana dedi.zaman verdim ama geri dönüşü böyle oldu işte.

kızlar az önce bi çocukluk yaptım :( pişmanmıyım evet. sahte bi facebook adresi açıp bununla mesajlaştım.farklı biri olarak tanıttım kendimi.bekarmısın dedim evet şimdilik dedi ama yaza evleniyorum dedi.17 martta nişan tarihim dedi.tabi ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim.mutluluklar diledim.sonra o çıktı zaten.yarım saat sonra falan aradım bunu.nişanlanıyomuşsun dedim.sen nerden biliyorusun dedi.az önce benimle konuştun dedim.sen bana oyun yaparsan bende sana yaparım böyle dedi.biliyordum senin olduğunu dedi.kapatmaya çalıştı telefonu.bende kapatma dedim.ne diceksen de hadi dedi.bende ağzıma geleni saydım.ş...sizsin dedim.adam bile değilsin dedim.sen kimsin ki beni bu kadar üzüyosun dedim.evet adam değilim şerefsizim dedi.yani böyle dalga geçer gibi hiç takmadı bile beni.inş mutlu olmazsın dedim.başına ne gelirse benim ahım yüzünden olduğunu bil dedim.tamam bilicem dedi dalga geçer gibi.denedik olmadı dünyanın sonumu dedi.soğudum bi kere olmuyo dedi.onlar için ne kadar kolaymış bitirmek.umurlarında bile değiliz yaaaa.

hepsi ayni iste erkek milleti :)

kolay gelsin arkadasim en zoru o özel gúnleri atlatmak zaten aglamaktan gozleri sisiyo insanin bakalim bu donem rahat gibiyim ama bende nasil olacak

Evet malesef.. Başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum bugün film izlicem mesela, yarın ananemi doktora götürücez orda olurum bakalım diğer gün napıcam :1:

sen kaçıncı kurdasın:1:

artık kur hesabı yapıcam.

sevgiliden ayrılınan ilk ay 1.kur: henüz idrak edememe dönemi

2-4 ay arası 2. kur : bir garip boşluk ve herşeyin anlamsız gelme dönemi

5-8 ay arası 3.kur : acaba arayacak mı aramayacak mı dönecek mi dönmeyecek mi,acaba bunalıma girsem mi girmesem mi diye düşünülen dönem

9 ay ve sonrası 4 ve son kur: kronik depresyon ve patolojik bozukluklar:ssz:

1 sene oldu benim, zaten "unutamıyorum" demek için baya bir süre geçmiş olması gerek bence. 3-4 ay hiçbir şey.

Benimki tam unutamamak da değil aslında, terk edilmenin acısı içime oturdu gururumu onaramıyorum bir türlü. Çok ahımı aldı o da çeksin pişman olsun istiyorum ama beyefendi yeni sevgilisiyle gayet de mutlu. :19:

Başlığı gördüm,yarım ağızla gülümsedim,okumaya başladım.
Birsürü cümle buldum "heh işte bunlar hissettiklerim" diye.

O kadar büyük aptallıklar yaptımki yazmak için hatırladığımda kendimden utanıyorum.o kadar o kadar çok sevdim ve hala seviyorum ki aptallığıma doyum olmaz.ve o kadar büyük bir kazık yedim ki on yıl çiğnesem yutamam. bana yaptığı yüzlerce kötü şeyi hesaba katmıyorum bile ben "aptal" onların hepsini zamanında teker teker affettim çünkü.ben affettikçe, ben görmezden geldikçe, ben alttan aldıkça; bugün ne hale geldim, inanamıyorum.

çok önceden anladım anlaşamadığımızı, gene çok önceden anladım bana zarar verdiğini ama bir tek tesellim vardı; o beni çok seviyodu, o kadar seviyoduki gözbebeklerinden akıyodu sanki aşkı, benim için herşeyi yapardı ölürdü benim için, ölüme direnir genede beni yalnız bırakmazdı bu hayatta, asla düşünmediğim evliliği, bir aileyi bile aklıma sokmuştu çünkü ben emindim o sonsuz güvenilecek, bana aşkı asla bitmeyecek aşkımdı.

Yıllarım böyle geçti. bu yıllarda ben herşeyimi verdim ona.

Şimdiki halimi tanımlayacak kelimeleri seçemiyorum.ölmeden tabuta girdim.tepemdeki gökyüzü ağır geliyo; herşeyimi verdim dedim ya şuan onun gözünde hiçbirşeyimin kıymeti yok. ayrıldı benden, zamanında gözbebeklerinden aşk akan gözleriyle bana baktı ve herşeyi bitirdiğini söyledi beni kapıya kadar geçirdi ve bir dahada aramadı.

Aramıyorum ama ölüyorum.zamanında o kadar aradımki artık ne gururum kaldı ne değerim.biten ilişkim değil benim

içim karardı:( bu konu bana iyi gelsin diye açtım valla daha da beter oldum:ssz: dilerim çabuk atlatırız şu kara günleri..

Merhabaa,

bende 13 gün önce ayrıldım daha doğrusu terkedildim. saçma sapan anlamsız nedenler sundu ama özetle canı yeni heyecanlar arıyor diyebiliriz. sanırım bende 1. kurdayım şuan :) ancak baş ve ayakta kas ağrılarım, uyku düzensizliklerim, açlık hissim azaldı ve çok hızlı duygu değişimleri yaşıyorum (şuan mutluysam iki dk sonra tamamen yerin dibinde hissedebiliyorum kendimi). bu sebeple iki gün sonra psikiyatri randevusu aldım umarım etkisi olur :14:

1. kura hoş geldin:1: sanırım sen 3 ve 4. kurları göremiceksin çünkü akıllıca davranıp ayrılık acısına erkenden müdahale ediyosun psikiyatriye giderek. tebrik ediyorum:46:

5 yıldır bu dertlerle uğraşıyorum,hayat enerjim kalmadı.Ben kalmadı ortada..Biri boşanma biri ayrılık..Ben buna umut bağlamıştım,bu sefer mutlu olacağım sanmıştım.Belki İkinci bir umudun yerle bir olması beni daha da yıktı.. Aynı kişiyle 3. ayrılık dönemimizde bir başka tuhafım...3. kez bir deneme olduğu için busefer umudum kalmadı ,düşünün buna bile içim acıyor ,artık umut kalmadığına,artık bir ömür onunla olamayacağıma..Saçma ama elimde değil.Bir insanın bir insanı sevmesi ,aşk,sevgi duyması,bağlanması ne zormuş,ne saçmaymış..
Nasıl zor duygular bunlar.Ölüm acısı bile geçiyor.Ama yaralayıp da geçmiyor..Seni kendi isteğiyle bırakmıyor..Geçecek bugünler,geçecek...Daha kötü durumlar da vardır muhtemelen...Geçecek..İki güzel söze kanmasak bu sefer..Burdan gideceğim yakında tayin aldırabilirsem,gittiğim yerde yalnız olmayınca ,iş ve ortam değişikliğiyle daha iyi olacağımı düşünüyorum..Ben bu ilçedeyken 2 kez daha ayrılık acısı yaşadım( aynı kişiyle,birisi yurt dışına gittiğinde ),ozamanlar üzülsem de durabiliyordum buralarda,şimdi duramıyorum.Cılkı çıktı artık üzülmenin de.Kaç gündür yalnız kalmamak için masraf edip bir buçuk saat uzaklıktaki ailemin yanına gidiyorum,iyiki onlar var..Bu da geçecek..Normale binse şu saçma günler..Arkadaşlarım elimden tutsa,ama yoklar ki ortalıklarda.Hepsi eşinin sıcak kucağında,bu kız ne yaptı ;diye soran,ilgilenen ,yön veren yok..Onlar da haklı ben de..

şehir değiştirmen bence çok yerinde olur, sana çok iyi gelir. insan yaşadığı şehirde o kadar anı biriktiriyor ki o kişiyle, bir yerden bir yere gitmek bile acı veriyor:ssz: hakkında en hayırlısı olsun inşalllah..

kızlar az önce bi çocukluk yaptım :( pişmanmıyım evet. sahte bi facebook adresi açıp bununla mesajlaştım.farklı biri olarak tanıttım kendimi.bekarmısın dedim evet şimdilik dedi ama yaza evleniyorum dedi.17 martta nişan tarihim dedi.tabi ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim.mutluluklar diledim.sonra o çıktı zaten.yarım saat sonra falan aradım bunu.nişanlanıyomuşsun dedim.sen nerden biliyorusun dedi.az önce benimle konuştun dedim.sen bana oyun yaparsan bende sana yaparım böyle dedi.biliyordum senin olduğunu dedi.kapatmaya çalıştı telefonu.bende kapatma dedim.ne diceksen de hadi dedi.bende ağzıma geleni saydım.ş...sizsin dedim.adam bile değilsin dedim.sen kimsin ki beni bu kadar üzüyosun dedim.evet adam değilim şerefsizim dedi.yani böyle dalga geçer gibi hiç takmadı bile beni.inş mutlu olmazsın dedim.başına ne gelirse benim ahım yüzünden olduğunu bil dedim.tamam bilicem dedi dalga geçer gibi.denedik olmadı dünyanın sonumu dedi.soğudum bi kere olmuyo dedi.onlar için ne kadar kolaymış bitirmek.umurlarında bile değiliz yaaaa.

keşke aramasaydın. aradın ve tavrını gördün. bundan sonra kesinlikle arama. daha çok küçülürsün gözünde.

ayy güldüm:))

$001.webp

Başlığı gördüm,yarım ağızla gülümsedim,okumaya başladım.
Birsürü cümle buldum "heh işte bunlar hissettiklerim" diye.

O kadar büyük aptallıklar yaptımki yazmak için hatırladığımda kendimden utanıyorum.o kadar o kadar çok sevdim ve hala seviyorum ki aptallığıma doyum olmaz.ve o kadar büyük bir kazık yedim ki on yıl çiğnesem yutamam. bana yaptığı yüzlerce kötü şeyi hesaba katmıyorum bile ben "aptal" onların hepsini zamanında teker teker affettim çünkü.ben affettikçe, ben görmezden geldikçe, ben alttan aldıkça; bugün ne hale geldim, inanamıyorum.

çok önceden anladım anlaşamadığımızı, gene çok önceden anladım bana zarar verdiğini ama bir tek tesellim vardı; o beni çok seviyodu, o kadar seviyoduki gözbebeklerinden akıyodu sanki aşkı, benim için herşeyi yapardı ölürdü benim için, ölüme direnir genede beni yalnız bırakmazdı bu hayatta, asla düşünmediğim evliliği, bir aileyi bile aklıma sokmuştu çünkü ben emindim o sonsuz güvenilecek, bana aşkı asla bitmeyecek aşkımdı.

Yıllarım böyle geçti. bu yıllarda ben herşeyimi verdim ona.

Şimdiki halimi tanımlayacak kelimeleri seçemiyorum.ölmeden tabuta girdim.tepemdeki gökyüzü ağır geliyo; herşeyimi verdim dedim ya şuan onun gözünde hiçbirşeyimin kıymeti yok. ayrıldı benden, zamanında gözbebeklerinden aşk akan gözleriyle bana baktı ve herşeyi bitirdiğini söyledi beni kapıya kadar geçirdi ve bir dahada aramadı.

Aramıyorum ama ölüyorum.zamanında o kadar aradımki artık ne gururum kaldı ne değerim.biten ilişkim değil benim

Anlayamasan bile, bazi seyleri kabul etmek gerekiyor. O asik olan adam gitti iste, birseyler tukendi ve bitti. Suan onun icin herhangi bi insandan daha degerli olmayabilirsin ama kendini onda tutuklu birakmayip, baska ortamlara girsen, baska insanlarla tanissan, belki de bir baskasi icin cok degerli bir insan haline geleceksin. Kendine yaptigin cok kotu birsey aslinda.. Seni bir zamanlar seven birinin zamanla senden kopmasina takilmis kalmis durumdasin. Onunla yasadiklarin seni ilgilendirir. Herseyini ona verdin diye birsey yok. Onda senden ne kaldi? Geri al o zaman "herseyini." Sevgini, askini, kalbini, umutlarini, hayallerini ona vermis olabilirsin.. Ama artik hepsinden vazgecipbu duygulari geri alabilir, ve ZAMANLA onlari verecek baska seyler bulabilirsin. Bedenen yakinlasmanizi hic onemsemiyorum bile. Sevmissin, istedigini yaparsin, bu yalnizca seni ilgilendirir. Buna saygi duymayan bir insanda zaten hayatina dahil olmasin..

Bu gunler gececek, ama sen izin verdiginde. Olanlari ve ayriligi kabul et. Hayat daha bitmedi bak.. Sen yeni bir gune icinde husranla uyanmak yerine, dogan gunesi, kuslarin sesini, dogayi fark etsen, icine umut dolsa daha iyi degil mi? Hic biseyden ilham almiyorsan omurleri insanlara gore cok daha uzun olan dogadaki agaclardan ilham al. Hepsi sonbaharda yapraklarini doker, koca kis donar kalirlar, ama her ilk baharda yeniden yaprak acarlar. "nasilsa sonbahar gelicek ve yapraklarimiz yine dokulecek" diye dusunup, ilk baharda filizlenmeyen dallar gordun mu hic? Nasil olsa yine gece olacak diye dogmayan gunesi? Yasiyorsan, umit var demektir. Huzurunu, mutlulugunu kendinde ara, baska kimse de degil. Sonra hersey yoluna girecek (=

Merhabaa,

bende 13 gün önce ayrıldım daha doğrusu terkedildim. saçma sapan anlamsız nedenler sundu ama özetle canı yeni heyecanlar arıyor diyebiliriz. sanırım bende 1. kurdayım şuan :) ancak baş ve ayakta kas ağrılarım, uyku düzensizliklerim, açlık hissim azaldı ve çok hızlı duygu değişimleri yaşıyorum (şuan mutluysam iki dk sonra tamamen yerin dibinde hissedebiliyorum kendimi). bu sebeple iki gün sonra psikiyatri randevusu aldım umarım etkisi olur :14:

Ayriligin basinda oluyor onlar. Psikolog belki dogru secimdir bilemedim.. Yani isin o kadar basindasin ki.. Gerci ben ayrildiktan iki hafta sonra hic biseyin farkinda degildim. Sanirim ciddiyeti tam olarak anlayamamistim. Bende bu haller ayrildiktan 1 ay sonra basladi.. 2-3 ay da devam etti sanirim. Allah yardimcin olsun

bence de dusunme bosver ac en sevdigin muzigi son ayar bagira bagira soyle birlikte cok iyi geliyo
Aynen canim =)) Dusunecek de cok birsey yok. O kadar eskide kaldi ki o gunler..

5 yıldır bu dertlerle uğraşıyorum,hayat enerjim kalmadı.Ben kalmadı ortada..Biri boşanma biri ayrılık..Ben buna umut bağlamıştım,bu sefer mutlu olacağım sanmıştım.Belki İkinci bir umudun yerle bir olması beni daha da yıktı.. Aynı kişiyle 3. ayrılık dönemimizde bir başka tuhafım...3. kez bir deneme olduğu için busefer umudum kalmadı ,düşünün buna bile içim acıyor ,artık umut kalmadığına,artık bir ömür onunla olamayacağıma..Saçma ama elimde değil.Bir insanın bir insanı sevmesi ,aşk,sevgi duyması,bağlanması ne zormuş,ne saçmaymış..
Nasıl zor duygular bunlar.Ölüm acısı bile geçiyor.Ama yaralayıp da geçmiyor..Seni kendi isteğiyle bırakmıyor..Geçecek bugünler,geçecek...Daha kötü durumlar da vardır muhtemelen...Geçecek..İki güzel söze kanmasak bu sefer..Burdan gideceğim yakında tayin aldırabilirsem,gittiğim yerde yalnız olmayınca ,iş ve ortam değişikliğiyle daha iyi olacağımı düşünüyorum..Ben bu ilçedeyken 2 kez daha ayrılık acısı yaşadım( aynı kişiyle,birisi yurt dışına gittiğinde ),ozamanlar üzülsem de durabiliyordum buralarda,şimdi duramıyorum.Cılkı çıktı artık üzülmenin de.Kaç gündür yalnız kalmamak için masraf edip bir buçuk saat uzaklıktaki ailemin yanına gidiyorum,iyiki onlar var..Bu da geçecek..Normale binse şu saçma günler..Arkadaşlarım elimden tutsa,ama yoklar ki ortalıklarda.Hepsi eşinin sıcak kucağında,bu kız ne yaptı ;diye soran,ilgilenen ,yön veren yok..Onlar da haklı ben de..

Olmasini en son istedigim seylerden biridir, bir ayril bi baris iliskileri. Iliski saglam temellerle baslamali yoksa her huzursuzlukta kacar gidersin. Bu ayrilik doneminde manevi destek cok onemli o yuzden iyi yapiyorsun parana kiyip ailenin yaninda olmakla. Yakinsa arkadaslarin cagir gelsinler evine, oturun konusun.. Ama kendini yalniz birakma.

bütün yazılanları tek tek okudum hani şarkıda diyorya hep aynı ayrılık yalnız kişiler başka diye öyle birşey..şu sıralar daha iyiyim arkadaşım dedigi gibi sevdanın yükünü attım omuzumdan..

Aynen.. Iliskiler farkli da olsa, ayrilik acisi hep ayni ((=
Hosgeldin aramiza.

Keske yapmasaydin.. Kendine hakim olman zor biliyorum ama kendini tutmaya calis. Sen boyle yaptikca onun egosunu besliyorsun ancak.. Gozundeki sen iyicene kuculuyor. Cok zor biliyorum, ama ne yaparsan yap sonuc alamayacaksin.. O ancak kendi isterse sana geri donecek, veya pisman olacak. Onun disinda ne soyledigin soz, ne yaptigin birsey onun vicdanini sizlatmayacak..

Benimki tam unutamamak da değil aslında, terk edilmenin acısı içime oturdu gururumu onaramıyorum bir türlü. Çok ahımı aldı o da çeksin pişman olsun istiyorum ama beyefendi yeni sevgilisiyle gayet de mutlu. :19:

Terk edilmek berbat bisey. Kisi egosuna kocaman bir darbe. Ama olgun bir kisi karsisindakini terk etmez. Oturur konusur, cozum bulamazsa ORTAK bir kararla ayrilik gerceklesir. Ben de ilk baslarda terk edildigim icin uzuluyordum ama sonradan bu terk edilme meselesinin tamamen onun okuzlugu oldugunu fark ettim, ve bu defa nasil onun gibi salak biriyle beraber oldum diye kendime kizmaya basladim (((= Aslinda iliski bitme noktasina geldiginde bunu kimin yaptigi pek onemli degil.. Bizim hic bi gelecegimiz yoktu ornegin kendi adima konusmak gerekirse. Ama benim salak bunu oturup konusmak yerine, olmayacak galiba, umarim bundan sonra da mutlu olursun falan felan diyerek beni terk etme seklinde yapinca sinir oldum.. Daha once de iliskilerim oldu, ne terk ettim, ne terk edildim. Ama bu en sonuncu ahmakla yasadim bunu. Ayy bak anlatinca yine sinirlerim bozuldu :ssz:

Son düzenleme:
Terk edilmek berbat bisey. Kisi egosuna kocaman bir darbe. Ama olgun bir kisi karsisindakini terk etmez. Oturur konusur, cozum bulamazsa ORTAK bir kararla ayrilik gerceklesir. Ben de ilk baslarda terk edildigim icin uzuluyordum ama sonradan bu terk edilme meselesinin tamamen onun okuzlugu oldugunu fark ettim, ve bu defa nasil onun gibi salak biriyle beraber oldum diye kendime kizmaya basladim (((= Aslinda iliski bitme noktasina geldiginde bunu kimin yaptigi pek onemli degil.. Bizim hic bi gelecegimiz yoktu ornegin kendi adima konusmak gerekirse. Ama benim salak bunu oturup konusmak yerine, olmayacak galiba, umarim bundan sonra da mutlu olursun falan felan diyerek beni terk etme seklinde yapinca sinir oldum.. Daha once de iliskilerim oldu, ne terk ettim, ne terk edildim. Ama bu en sonuncu ahmakla yasadim bunu. Ayy bak anlatinca yine sinirlerim bozuldu :ssz:

Yine sana bir açıklama yapılmış, bana o bile yapılmadı. Terk edildiğimi bile sonradan öğrendim düşün. Ararım açmaz, mesajlara cevap vermez. Bir kaç gün sonra mesaj attım artık bittiyse söyle ben de bileyim diye. Bitti istemiyorum dedi. Sonradan konuşmaya çalıştım tamam bitsin de konuşalım bari nedenini söyle diye. Asıl işkence ondan sonra başladı, neler neler duydum ondan. Gurur falan kalmadı zaten. Benim şimdi tek istediğim pişman olması, benim onun için yaptıklarımın çeyreğini öyle bir adam için kimse yapmaz. Buna rağmen insan gibi ayrılmamak da çok yaralayıcı.

merhaba kızlar bende 5 şubatta sevgilimden ayrıldım.facemde hala duruyodu bende silmemiştim oda ama bugün onu sildim. şuan sank sildiğime pişman gibiyim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. sizce bu yaptığım ona koyarmı yada ne düşünür ? sanki dursaydı beni gördükce unutmucaktı gibi hissedyorum bilmiyorum :(

merhaba kızlar bende 5 şubatta sevgilimden ayrıldım.facemde hala duruyodu bende silmemiştim oda ama bugün onu sildim. şuan sank sildiğime pişman gibiyim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. sizce bu yaptığım ona koyarmı yada ne düşünür ? sanki dursaydı beni gördükce unutmucaktı gibi hissedyorum bilmiyorum :(

o kısa sürede umudun kalmamış ki silmişsin... seni unutmaması için facebook mu gerekiyor, isteyen, özleyen cebinden de ulaşır sana....

şu facebook insanların hayatının ortasına oturdu. nefret ediyorum.bırak silmişsin iyi yapmışsın tabi. siz ayrılmadınız mı? eee ne anlamı var durmasının? eğer seni sevmişse/seviyorsa, gördükçe değil, asıl görmedikçe hatırlar özler. sakın geri ekleme.

en iyisi

Silmekle en iyisini yapmışsın bence.O pişmanlık zamanla oluyo ama sonra geçiyo.Bırak o pişman olsun .

Geçer kızlar geçer hayat meşgalesine daldığınızda unutuyorsunuz herşeyi. Anda takılıp kalmıyorsunuz. Ama önce unutmaya karar vermek gerekiyor. Bir de dönmeyecek dönse bile mutlu olamayacağımız için bitti kapandı o defter deyip önümüze bakacağız. Şu an evet o içimdeki acı duruldu. Çok şükür çoğu zaman aklıma gelmiyor hatta çok çok az diyebilirim. Gelse bile içimi acıtan türde değil. E zaten geçsin artık bir insan bir acıyı ne kadar üzerinde taşıyabilir.

Hic biseyden ilham almiyorsan omurleri insanlara gore cok daha uzun olan dogadaki agaclardan ilham al. Hepsi sonbaharda yapraklarini doker, koca kis donar kalirlar, ama her ilk baharda yeniden yaprak acarlar. "nasilsa sonbahar gelicek ve yapraklarimiz yine dokulecek" diye dusunup, ilk baharda filizlenmeyen dallar gordun mu hic? Nasil olsa yine gece olacak diye dogmayan gunesi? :ssz:

bu aciklamaya bayildim o Kadar güzel o Kadar anlamli Ki :)

Back
X