Eski sevgilisinin hikayelerine bakması

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
206
323
İstanbul
Yeni sevgiliniz eski sevgilisinin hikayelerine ve eski sevgilisinin en yakın kankasinin bile hikayesine baksa ne düşünürdünüz ? Üstelik her zaman bakıyor

Son düzenleme:
şu anki sevgilin, kendi eski sevgilisisinin hikayelerine mi bakıyor? Yoksa sizin eski sevgilinizin hikayesine mi bakıyor? Tam anlaşılmamış.

Unutmadığını benide yara bandı yaptığını düşünürdüm ben.... Böylece onu eski sevgililiğe terfi ettiririm... Bu benim.. Sizi bilmem.. Uğraşamam böyle karışık ilişkiyle

Hala eski sevgiliyle yada eski eşle bağlantısı olan bakın çocuk konusu ayrı.... Resimlere. Bakıp merak edip duygusal bağ ayrı.. Böyle kişiler pat dönebiliyor dikkat edin... Sağlıklı değil bu olaylar.... Unutunca ilişki yaşasaymış diyesi geliyor insanın

şu anki sevgilin, kendi eski sevgilisisinin hikayelerine mi bakıyor? Yoksa sizin eski sevgilinizin hikayesine mi bakıyor? Tam anlaşılmamış.
Eski sevgilim benim ve arkadaşlarımın hikayesine bakıyor .ustelik ekli olmadan ama su an sevgilisi var .o kızın yerinde olup duysanız ne düşünürdünüz

Eski sevgilim benim ve arkadaşlarımın hikayesine bakıyor .ustelik ekli olmadan ama su an sevgilisi var .o kızın yerinde olup duysanız ne düşünürdünüz
hah tamam şimdi oldu. Hoş değil tabi, o kızın yerinde olsam beynini patlatırdım. Ama şahsen bazen ben de eski sevgilimin hikayelerine fln bakmak istiyorum sadece meraktan ama asla hissim olduğundan değil.

Ondan ne sana ne ona bişey olmayacağını düşünürdüm.... Yedekte dursun mantığında bir erkek daha... Hem yeni bir ilişki yaşıyor hem eskisinden tam vazgeçemiyor.... Kimseye yaramaz bunlar diye düşünüyorum benim fikrim sabit.... Çok var bunlardan.... Ne istediğini bilmeyen... Yeni sevgili olsam bırakırdım eski sevgiliysem verilmiş sadakam varmış derdim beni unutamadı çok seviyor yerimi dolduramadı diye pembe gözlükle bakmazdım olaya.... Böyle erkekler ciddi zaman kaybıdır

Ben biriyle tüm bağımı kesip yeni birine ümit verince eskiyi tozu kalmamacasına silerim... Kendine ve hayatımdakine saygım ve sevgimden.kendi hayatımla meşgul olduğumdan ... Bişey hissetmediğim insanı ben merak etmiyorum..... Kendi adıma... Başkaları farklı düşünebilir saygı duyarım..... Geçmişi geçmişe bırakmak tüm sorunu çözer

Konu sahibi nacizane akıllı bir insan olduğunu düşünüyorum .. Belliki onu sevmişsin..... Bu soruyu sorduğuna göre.... Dilerim hayatına bakar kimsenin senin kafanı böyle şeylerle meşgul ederek zamanından duygularından çalmasına izin vermezsin... Dilerim sen onu ruhunda kalbinde beyninde engeller ve yeni bir ilişkiye saygısı olmayan bu kişiye hayatının dersini verirsin.. Sen seçenek değil hakeden in önceliği ol sana güzellikler diliyorum

Eğer şu anki kız arkadaşıyla işler yolunda gitmezse size geri dönebilmek için açık kapı bırakmaya çalışıyor

Unutmadığını ve beni gerçekten sevmediğini düşünürüm. Demek ki kız yüz verse seni bırakıp onunla görüşecek bu kadar bakıp unutamadığına göre..

Back
X