• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilisiyle aldattığını öğrendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bozulmadı ben de farkındayım ne kadar aptalca bi şey olduğunun. Hatta telefonda konuşurken ona da söyledim bunu başka birine yapsan asla bu tepkiyi vermez, seninle hala konuştuğuma inanamıyorum çok saçma bu diye. Ama bilmiyorum belki yavaş yavaş konuşmayı kesersem daha kolay olur diye düşündüm.

Kolay olmaz. Okkalı bir küfür savurup iletişim kuracağı her yerden şutlarsanız o zaman kolay olur. Gerçekten çok saçma.

EVEt zamanla geçer. Emin ol bu işin sonu hiçbir yere gitmeyecek. Sen de biliyorsun bunu. Seni aldatmış sonuçta, her şeyi bırakıp geri gelse (ki gelmeyecek) kabul edebilecek misin? Güvenin kalacak mı?

Seni gerçekten seviyor olsa, sana değer veriyor olsa seni aldatır mıydı? Seni sevdiğini, arkadaş kalmak istediğini söyler miydi? Arkadaş kalmak istemek ne demek? Seni sevgili olarak sevmediğini söylüyor işte. Ama senin, onu sevdiğini biliyor. Sana seni sevdiğini söylüyor, senin zaaflarından faydalanıyor. ‘Nasıl olsa bu kız beni seviyor’ diyor. Aldatsam da yedekte diyor. Kendine bunu yakıştırıyor musun? Nereye kadar konuşacaksın ki? Sence oluru var mı bu işin? Olsa bile ortada güven kaldı mı?

O başka kızlarla keyfine bakacak, gezecek tozacak, sen de bi köşede onu bekleyeceksin... Adalet mi bu? Belki karşına seni daha çok seven birisi çıkacak? Ama sırf onu beklediğin için, seni seven insanı kaçıracaksın...

Böyle her gün konuşarak üzülürsün. Bak sen onu sil, engelle. Nasıl pişman olacak, nasıl değerli olacaksın. Arayacak, peşine düşecek. Şu an ceptesin. Cepten çık. Sil onu. Hayatına bak. O da otursun üzülsün.
Üzülür mü bilmiyorum:( Haklısınız daha çok seven değer veren insanlarla tanışmıştım ama kıymet bilemedim. Evet çok fazla taviz verdim hala konuşmam başka nasıl açıklanır ki

Bozulmadı ben de farkındayım ne kadar aptalca bi şey olduğunun. Hatta telefonda konuşurken ona da söyledim bunu başka birine yapsan asla bu tepkiyi vermez, seninle hala konuştuğuma inanamıyorum çok saçma bu diye. Ama bilmiyorum belki yavaş yavaş konuşmayı kesersem daha kolay olur diye düşündüm.

Hayır kolay olmaz. Yavaş yavaş konuşmayı kesemezsin. KOnuştukça üzülürsün, üzüldükçe bağlanırsın, bağlandıkça takıntı yaparsın, takıntı yaptıkça kopamazsın asla. Tek çözümü kesip atmak. Bir anda açıklama bile yapmadan, sil engelle.

Sen kendini düşün, bir sevgilin var ama onu aldatıyorsun her şeyi söylüyorsun ama o yine senin yanında? Ona saygı duyar mısın? İstediğin gibi davranırsın di mi? O da sana öyle davranıyor.

İ

İnanmayacaksınız ama hala ruh eşi olduğumuzu söylüyor bana:) O kadar tuhaf biri ki
İnanın muhatap olmayın en iyi intikam şekli reddetmektir :) reddettiği iz zaman çıldırırlar onlar için peşinde koşmamanız onu sevmediğinizi söylemeniz onlara o kadar koyar ki :) Hala peşimde olan eski sevgililerim var yazmaya çalışırlar görmezden gelirim ben bi kez ayrılırsam bı daha barismam gururluyum dur beni uzenlere musama göstermem :) iyi niyetle aptallığı karıştırmamak lazım :)

Kolay olmaz. Okkalı bir küfür savurup iletişim kuracağı her yerden şutlarsanız o zaman kolay olur. Gerçekten çok saçma.
Küfürü geçtim hala telefonu kapatırken bana güzel bi şey söyle diyor. Aşkım diyor anlamıyorum gerçekten. Ne saçmalıyorsun barışacağımızı mı düşünüyorsun söyleme şunları diyorum ben de.

Bence acilinden bir psikolog bulun; zira sizi aldattığı kadının yanıda sizi arayacak kadar, sizi umursamayan pişkin bir adamı çok bağlandım hayatımda kalsın, diyen birinin sağlam bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Tamam eski erkek arkadaşınızın size gram saygısı yok, resmen sizle dalga geçiyorda, siz neden kendinize saygı duymuyor, o adama o lafları edecek haddi ve yüzü veriyorsunuz.

Küfürü geçtim hala telefonu kapatırken bana güzel bi şey söyle diyor. Aşkım diyor anlamıyorum gerçekten. Ne saçmalıyorsun barışacağımızı mı düşünüyorsun söyleme şunları diyorum ben de.

İkiniz de normal değilsiniz. Adam harem kurmaya niyetlenmiş siz de zemini hazırlıyorsunuz resmen.

İnanın muhatap olmayın en iyi intikam şekli reddetmektir :) reddettiği iz zaman çıldırırlar onlar için peşinde koşmamanız onu sevmediğinizi söylemeniz onlara o kadar koyar ki :) Hala peşimde olan eski sevgililerim var yazmaya çalışırlar görmezden gelirim ben bi kez ayrılırsam bı daha barismam gururluyum dur beni uzenlere musama göstermem :) iyi niyetle aptallığı karıştırmamak lazım :)
Ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum daha önce 1buçuk yıllık sevgilimden ayrılmıştım ve çok kolay olmuştu. Sanırım fazla kaptırmışım bu sefer.

Bence acilinden bir psikolog bulun; zira sizi aldattığı kadının yanıda sizi arayacak kadar, sizi umursamayan pişkin bir adamı çok bağlandım hayatımda kalsın, diyen birinin sağlam bir psikolojisi olduğunu düşünmüyorum. Tamam eski erkek arkadaşınızın size gram saygısı yok, resmen sizle dalga geçiyorda, siz neden kendinize saygı duymuyor, o adama o lafları edecek haddi ve yüzü veriyorsunuz.
Ever ben de bu psikolojik destek konusunu aileme açmayı düşünüyorum. Düzgün biriyle ilişkim olsa da bende ciddi bi sorun var.

Birden kes, hatta çok mutlu resimler paylaş sonrada engelle gitsin. Ölürken bile kuyruğu dik tutun ki acınızdan faydalanmaya kalkmasınlar

Aslında önce her yerden engelleyip beni asla arama demiştim. O gece eski sevgilisini almaya gitmiş biraz meşgul olduğu için hemen tepki veremedi haliyle:) onu evden yollayınca aradı beni sabah ve ben o zamana kadar pek inanmıyordum böyle bi konuda dalga geçtiği için engellemiştim.

Aa gerçekmiş diye de engeli mi actin:olamaz:

Bu kötülüğü kendinize yapmayın lütfen biriyle tanıştım çok etkilendim, seninle konuşmam uygun olmaz. Ben senin gibi haysiyetsiz değilim yazın sonra 1-2 mutlu resim koyun,engeli basın gitsin

Bu kötülüğü kendinize yapmayın lütfen biriyle tanıştım çok etkilendim, seninle konuşmam uygun olmaz. Ben senin gibi haysiyetsiz değilim yazın sonra 1-2 mutlu resim koyun,engeli basın gitsin
Bi de hani ayrılsak da uzun süre beni sevecektin arkadaş olacaktık diyor. Karaktersiz olduğunu bilmiyordum diyince de söyleme öyle şeyler diyor. Bu dünyaya bi şaka olark gelmiş olmalı ya da bilmiyorum narsist kişilik bozukluğu da olabilir sanki.

Hayır kolay olmaz. Yavaş yavaş konuşmayı kesemezsin. KOnuştukça üzülürsün, üzüldükçe bağlanırsın, bağlandıkça takıntı yaparsın, takıntı yaptıkça kopamazsın asla. Tek çözümü kesip atmak. Bir anda açıklama bile yapmadan, sil engelle.

Sen kendini düşün, bir sevgilin var ama onu aldatıyorsun her şeyi söylüyorsun ama o yine senin yanında? Ona saygı duyar mısın? İstediğin gibi davranırsın di mi? O da sana öyle davranıyor.
Ben bunun yüzde birini yapsam şu an çoktan iletişimi kesmişti.

Bi de hani ayrılsak da uzun süre beni sevecektin arkadaş olacaktık diyor. Karaktersiz olduğunu bilmiyordum diyince de söyleme öyle şeyler diyor. Bu dünyaya bi şaka olark gelmiş olmalı ya da bilmiyorum narsist kişilik bozukluğu da olabilir sanki.
Ne olduğunun ne Önemi var ki doktor musunuz tedavi edeceksiniz. Siz acı çekme sürenizi uzatıyorsunuz mutlu rolü yapıp kestirip atın. Konuştuğunuz her kelime onda ego tatmini yapıyor hoşuna gidiyor sizi bu durumda görmek. Neden bunu kendinize yapıyorsunuz neden yani?

Su an komik ya da zor geliyor olabilir ama 1 yıl sonra kendimi neden bu hale düşürdüm diye yine kendine kizacaksin emin ol. Kendine verdiğin değer ve saygıdan yitiriyorsun en çok şu an
Okul için şehir değiştirmem en iyisiydi ama onu bırakmamak için vazgeçmiştim. Şimdi başka bi şehirde güzel başlangıç yapmak istiyorum. Umarım 1yıl sonra ankarada mutlu olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X