- 31 Mart 2020
- 18
- 2
- 6
- 25
- Konu Sahibi Cufcufkehkeh
Arkadaşlar merhaba benim 4aylık bir ilişkim vardı. Sevgilim eski sevgilisinden sürekli bahsediyordu birkaç kere unutamadığını söylemiştim. Öyle bir şey olmadığını, öyle olsa zaten ona gidebileceğini söylüyordu. Beni çok seviyor gibi davranıyordu ayrıca. Aldatıldığımı çok saçma bir şekilde öğrendim uzun süre inanmadım o söylediği halde. Sonra kızla birlikteyken görüntülü aradım ve kızı gördüm. Hiç beklemiyorum gerçekten çünkü aldattığını söylerken bana sevgilim diyordu aynı zamanda, ciddi değil gibiydi. Hep aldatmanın mide bulandırıcı olduğunu söylerdi. Hala sevdiğini ve arkadaş kalmak istediğini söylüyor. Ben nasıl atlatacağımı bilmiyorum eksikliğini çok hissediyorum. Bi de utanmadan bana boşluğa düşüp eski sevgililerimden birine yazarsam benimle konuşmayacağını söylüyor
Benim genel olarak bağımlı bi yapım var hastalık gibi bu. Cansız şeylere de çok fazla bağlanıyorum. O yüzden 4ayda bu kadar bağlanmış olmalıyım. Sizce arkadaş olarak konuşmaya devam edersem daha kolay mı atlatırım? Ya da nasıl bu bağımlılıktan kurtulabilirim? Sağlıklı olmadığını biliyorum bu durumun