eski sevgilisiyle arkadaş

charm08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
16
0
86
İzmir
Merhabalar benim aynı işyerinde çalıştığım kişiyle 1 yıldan uzun zamandır ilişkim sürüyor.Sevgilimin benden önceki sevgilisi evlilik düşünürlerken sevgilimin ailesi nedeniyle bundan ayrılmış.Ama arkadaşlıkları sürüyor.Hem ev hem de işyerindeki bilgisayarında onun fotoğrafları duruyor.kendisine bunu sorduğumda bilgisayarında bi çok resim olduğunu benim de resimlerim olduğunu ve onu unuttuğunu söylüyor.Ama ben emin olamıyorum.Ara sıra ona attığı mesajları görüyorum.Arkadaşça yazılmış mesajlar ama ben anlam veremiyorum.Ayrılmayı denedim ama birbirimizi her gün gördüğümüz ve o çok ısrarcı olduğu için beni bi şekilde ikna ediyor ve barışıyoruz.Ne önerirsiniz?

Eğer rahatsızsan sevgiline rahatsız olduğunu dile getirir. Kendi içinde yaşamayla başa çıkamazsın. Ben rahatsız oluyorum diye ikna et onu, anlayacaktır.

Bence rahatsız olduğunu dile getir yani kim rahatsız olmazki bu durumdan...

hem seni kaybetmek istemiyor hem de diğerini..
bence kesin dille rahatsızlığını belli et. sonuçta sevgilisi varken , eski sevgilinin resimlerini pcde bulundurmak, arkadaş gibi mesajlaşmak olmaz. eski sevgiliden arkadaş olmaz canım. kimse kimseyi kandırmasın.
gerçekten seni istiyosa , eskiyi unutacak yok unutmuyorsa ayrıl gitsin. hiçbir şey senden önemli değil.

öyle bi rahatlık olamaz ya bence ne demek evlilikten dönmüş kişinin fotoğrafları bilgisayarda falan, birde mesajlaşmalar, oldu çağırsında birde beraber takılalım ki ben çok kıskanç bir insanım kan çıkar :37:

rahatsız olduğumu biliyor zaten ama açıklamaları bana yeterli gelmiyor.açıkçası ben arkadaş kalınamayacağını düşünüyorum.hala ona ilgisi olduğu için arkadaşlık ettiğini düşünüyorum.

rahatsız olduğumu biliyor zaten ama açıklamaları bana yeterli gelmiyor.açıkçası ben arkadaş kalınamayacağını düşünüyorum.hala ona ilgisi olduğu için arkadaşlık ettiğini düşünüyorum.

çok doğru düşünüyorsun... eski sevgiliden arkadaş olmazzzzzzzzzzzzz hemde bir ilişkin varken

neden sen vazgeçmiyosun. ben olsam bırakırdım.ne demek benle sevgili olupda , eskisiyle görüşecek. yok öyle. tavrını belli et. kednini hafife aldırma. belli ki sende taviz vermişsin o da hala o kızla görüşme cesareti gösteriyor. önce sen kafan da net ol.

bu yüzden 3 kez ayrıldık ve beni bi şekilde ikna etti barıştık.Şimdi son kez ayrılmayı düşünüyorum.Ama aynı yerde çalıştığımız için sürekli konuşuyor ve görüşüyoruz.Kararımın arkasında durmakta sorunum var.Açıkçası seviyorum da.

bu yüzden 3 kez ayrıldık ve beni bi şekilde ikna etti barıştık.Şimdi son kez ayrılmayı düşünüyorum.Ama aynı yerde çalıştığımız için sürekli konuşuyor ve görüşüyoruz.Kararımın arkasında durmakta sorunum var.Açıkçası seviyorum da.

seviyorum diyosun , sevdiğim için bende vazgeçemiyorum, bana yaptığı saygısızlığada göz yumuyorum diyosun. ne diyelim sen bilirsin.madem seviyosun ve vazgeçemiyosun o zaman bundan dert yanmayacaksın. ben olsam asla izin vermem. herksin bakış açısı farklı tabi. yine de son karar senin... hiç kimse vazgeçilmez değildir unutma. bak o senin için diğerinden vazgeçiyor mu?

seni nasıl ikna ediyorki kızın resimlerini silmeden ve arkadaşlığını bitirmeden. bence bir an evvel o resimler kalkacak kimin değerli olduğunu göstersin bu da neymiş rahatlığa bakın.

seviyorum diyosun , sevdiğim için bende vazgeçemiyorum, bana yaptığı saygısızlığada göz yumuyorum diyosun. ne diyelim sen bilirsin.madem seviyosun ve vazgeçemiyosun o zaman bundan dert yanmayacaksın. ben olsam asla izin vermem. herksin bakış açısı farklı tabi. yine de son karar senin... hiç kimse vazgeçilmez değildir unutma. bak o senin için diğerinden vazgeçiyor mu?

ayrıldıktan sonra her gün arıyor beni sevdiğini söylüyor onun sadece arkadaşı olduğunu ve sadece ben kıskanıyorum diye arkadaşlığını bitirmenin doğru olmadığını söylüyor:( benim akıl istediğim konu şu ayrıldıktan sonra ne yapsam da kararımın arkasında durabilsem.

seni nasıl ikna ediyorki kızın resimlerini silmeden ve arkadaşlığını bitirmeden. bence bir an evvel o resimler kalkacak kimin değerli olduğunu göstersin bu da neymiş rahatlığa bakın.

ben resimleri silmesini söylemedim.resimleri silse nolur ki zaten aklından çıkarıp çıkaramadığını hiç bilemeyeceğim:(

bi karar vereceksen şunu unutma aynı ortamda kararın arkasında durmak biraz zor gelir seni üzer en azından bir süreliğine..
yaşadığım için söylüyorum..

bi karar vereceksen şunu unutma aynı ortamda kararın arkasında durmak biraz zor gelir seni üzer en azından bir süreliğine..
yaşadığım için söylüyorum..

evet maalesef sorun da bu.ama bırakabileceğim bi iş değil.o yüzden bu duruma alışacağım artık.burda yazılanlardan sonra gaza geldim.bu sefer kesin bitireceğim.

Ben olsam böyle birşeyi katiyen kabul etmem!
ya bütün ilişkisini kesecek ya da aşkından ölsem de gebersem de ayrılırım
bence senin yapman da bu tatlım ya ilişkisini kesecek eski sevgilisiyle
ya da sen sevgilinle bütün ilişkini kesmelisin

kendin söylüyorsun. bu yüzden senle 3 kez ayrılmayı göze almış. sonuçta ayrılmış. biten bi ilişkiyi bile savunurken süren ilişkisini yarı yolda bırakan adamdan ne hayır gelirki. malesef değmeyen adamlar seviliyor daha çok. bu kadınların kaderimi ya

kendin söylüyorsun. bu yüzden senle 3 kez ayrılmayı göze almış. sonuçta ayrılmış. biten bi ilişkiyi bile savunurken süren ilişkisini yarı yolda bırakan adamdan ne hayır gelirki. malesef değmeyen adamlar seviliyor daha çok. bu kadınların kaderimi ya

durumu çok iyi özetlemişşin.çok haklısın.nedense olayları yaşarken bazı şeyleri net göremiyor insan.aslında çok iyi bir insan bana karşı çok iyi.beni aldattığına da hiç ihtimal vermiyorum.sadece kalbinde başka biri var.gerçi o öyle demiyor ama durum bu:(

Back
X