eski sevgilisiyle arkadaş

durumu çok iyi özetlemişşin.çok haklısın.nedense olayları yaşarken bazı şeyleri net göremiyor insan.aslında çok iyi bir insan bana karşı çok iyi.beni aldattığına da hiç ihtimal vermiyorum.sadece kalbinde başka biri var.gerçi o öyle demiyor ama durum bu:(

Kalbinde başkasının olması aldattığı anlamına gelmiyor mu
sadece fiziksel mi olması gerekli, illa fiziksel olması gerekmez
bence düşünceyle de aldatma olur..

aşk kalpte yaşanır. kalbinde o var diyorsun. demekki seni aşkı olarak bile görmüyor. bu iş düşüne düşüne adamı delirtir. sen kendini uzak tutmaya bak..

Merhabalar benim aynı işyerinde çalıştığım kişiyle 1 yıldan uzun zamandır ilişkim sürüyor.Sevgilimin benden önceki sevgilisi evlilik düşünürlerken sevgilimin ailesi nedeniyle bundan ayrılmış.Ama arkadaşlıkları sürüyor.Hem ev hem de işyerindeki bilgisayarında onun fotoğrafları duruyor.kendisine bunu sorduğumda bilgisayarında bi çok resim olduğunu benim de resimlerim olduğunu ve onu unuttuğunu söylüyor.Ama ben emin olamıyorum.Ara sıra ona attığı mesajları görüyorum.Arkadaşça yazılmış mesajlar ama ben anlam veremiyorum.Ayrılmayı denedim ama birbirimizi her gün gördüğümüz ve o çok ısrarcı olduğu için beni bi şekilde ikna ediyor ve barışıyoruz.Ne önerirsiniz?

Bir erkek ve bir kız. Eski sevgililer, iyi-kötü ilişkileri olmuş, ortada kanıt taşıyan fotoraflar ve hala 'arkadaşlık' sıfatı altında birbirlerinden haber almalar, özlem gidermeler, dertleşmeler var. Bunu da normal karşılaman bekleniyor. Şaka gibi.

Sende eski sevgilinle dialog kurmaya başla sadece 'arkadaş' olarak bakalım nasıl rota izliyecek. Pehhh.

Canım bu kesinlikle kabul edilebilecek bir durum değil. Olaylara dışardan bakamadığın için mi bu kadar soğukkanlısın bilemiyorum ama bence bu durum gayet ciddi. Sabah akşam dibinden ayrılmasa bile barışmamalıydın. Ya da belli şartlar sunmalıydın. 'Bir daha konuştuğunu ya da tek bir resmini görürsem geri gönüşü olmaz' gibi... E hala değişmiyorsa ver yolu ne bekliyosun?

Canım bu kesinlikle kabul edilebilecek bir durum değil. Olaylara dışardan bakamadığın için mi bu kadar soğukkanlısın bilemiyorum ama bence bu durum gayet ciddi. Sabah akşam dibinden ayrılmasa bile barışmamalıydın. Ya da belli şartlar sunmalıydın. 'Bir daha konuştuğunu ya da tek bir resmini görürsem geri gönüşü olmaz' gibi... E hala değişmiyorsa ver yolu ne bekliyosun?

haklısın.ne bileyim aşk gözümü kör etmiş demek ki

Kısasa kısas taktiği uygulamalısın bence.Sen de eski sevgililerinle görüş,kendine yeni normal erkek arkadaşlar yap.O da öğrensin kıskançlığın nasıl bir duygu olduğunu.Bu ona ders olur bence.

Arkadaşım fikir istiyorsun çoğu kişiye cevap vermiyorsun
insanlar boşuna mı sana yorum yapıyor,sadece beğenip geçiyorsun sallamıyor gibi

Son düzenleme:
Bir erkek ve bir kız. Eski sevgililer, iyi-kötü ilişkileri olmuş, ortada kanıt taşıyan fotoraflar ve hala 'arkadaşlık' sıfatı altında birbirlerinden haber almalar, özlem gidermeler, dertleşmeler var. Bunu da normal karşılaman bekleniyor. Şaka gibi.

Sende eski sevgilinle dialog kurmaya başla sadece 'arkadaş' olarak bakalım nasıl rota izliyecek. Pehhh.

bitirdim artık kafamda.yumuşar gibi olduğumda da özellikle bu mesajı okuyup kararlılığımı sürdüreceğim.bu iş bitmiştir artık:(

Arkadaşım fikir istiyorsun çoğu kişiye cevap vermiyorsun
insanlar boşuna mı sana yorum yapıyor,sadece beğenip geçiyorsun sallamıyor gibi

olur mu öyle şey.herkese çok teşekkür ediyorum.sayenizde bi karar verdim.sadece mesajların çoğu cevap yazmayı gerektirmediğinden cevap vermedim.yanlışsa yaptığım gerçekten özür dilerim

Hayırlı olsun o zaman ne diyelim. İnşallah kararının arkasında durabilirsin. Unutma kendine değer vermezsen başkasından da değer göremezsin. ;-).

Allah yardımcın olsun.

olur mu öyle şey.herkese çok teşekkür ediyorum.sayenizde bi karar verdim.sadece mesajların çoğu cevap yazmayı gerektirmediğinden cevap vermedim.yanlışsa yaptığım gerçekten özür dilerim

Yararımız olduysa ne mutlu herşeyin hayırlısı olsun hakkınızda..
yok yanlışlıktan değil sadece cevap vermeyince
sallamıyorsunuz gibime geldi ondan dedim
ama açıklama yaptınız saolun..

dikkat ettim de yorum yapan arkadaşlardan biri bile durumu normal karşılamamış.demek ki erkek arkadaşım(artık eski) dışında bu durumu normal karşılayan biri yok:)

dikkat ettim de yorum yapan arkadaşlardan biri bile durumu normal karşılamamış.demek ki erkek arkadaşım(artık eski) dışında bu durumu normal karşılayan biri yok:)

durum normal değil!
o seni normal olduğuna inandırmış..
yani bir gün ya ben ya o dediğinde sanki ''düşüneyim' diyecekmiş gibi geliyo
bırak o arkadaşıyla oyalanasın
sen kalbinde ve aklında yalnız kendin olan birini sev...

Son düzenleme:
durum normal değil!
o seni normal olduğuna inandırmış..
yani bir gün ya ben ya o dediğinde sanki ''düşüneyim' diyecekmiş gibi geliyo
bırak o arkadaşıyla oyalanasın
sen kalbinde ve aklında yalnız kendin olan birini sev...

şimdi kafamda ayrılık konuşmasını tasarlıyordum.ona söyleyeceğim şey tam da böyle bi cümle olacak.kalbinde ve aklında sadece benim olacağım birini seveceğim.

ohh ne alaa.. ne şiş yansın ne kebap..
senden vazgeçebliyor çünkü her seferinde tavrın net değil ve aklını çelebiliyor ama o kişiden vazgeçemiyor yani..

Rahatsız olmakta haklısın.. Tepkini koy canım. Susarak bir yere varamazsınız. Aklında o varsa ona dön ben böyle aranızda yaşamak istemiyorum de. Cesur ol canım. Sözünün arkasında dur. Bi süre görüşme gerekirse..
Devam etmez bu böyle bilsin yani..

Back
X