A
ayşül
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ayşül
-
sevgısıne ınanıyorum sadece ıkımızde bıraz ınatcıyız bıde sınırlı yapılı yanı ıkımde... o yuzden kavga anında bıle bıle damarına bastıgım cok oluyo sonra ıyıce buyuyo yanı susmayı beceremıyorum ama tek suclu ben degılım elbette onunda aşırı rahat olması boyle amann aşkım sorun yaptıgın şeye bak havaları benı dahada cıldırtıyoyanı gercekten bızı tanıyan herkes bılır onun benım ıcın neler yaptıgını ama şunuda bılırler benı sınırden nekadar aglattıgını... ayrıyken mutlumuyum aslında cok cok mutsuz degılım ama mutlu hıc degılım barısma konusuna gelınce hala barısmak ıcın kaçıyorum.. kaçıyorum cunku onu gordugumde hersey benım ıcın duruyo
Yok canım yok
Hiç tavsiye etmem barışmanı
Yalvarmıştı dön yeniden devam edelim diye
Ama inanmadım ona...Dönme teklifini hiiiiiiiç kabul etmedim
Ayrılırken nasılsa aynı huyuna devam edecektir
Aynı tas aynı hamamlar yani
Huylu huyundan vazgeçmez
Geçmişi boşver kolay değil ama boşvermek zorundasın
Önüne bakmalısın artık...
buarada kendıs bana barısalım herseye eskısı gıbı baslayalım demıyo sadece bırak kendımı ıspatlıyım değiştiğimi gör dıyoama bılıyorumkı oyle olursa kandırcak bu benı bide okadar sınırlı ve kızgınımkı ona hala, benle normal konustugunda bıle ben durup dururken sen zaten şöylesin böyesin demeye başlıyorum sonra kendımede kızıyorum amma dırdırcısın dıye ufff bıde ufak bı dıp not daha ayrılalım dıyen bendım butun ayırklarımızda ayrılalım dıen ben oldum ama o duruma getıren o.. yanı patlıcagımı bıle gevşek davrananda o. bıde hep barısmak ıcın gelende o oldu yanı anlıcagınız yapmaktanda gerı kalmıyo bendende vazgecmıyo..
aslında pekte kucuk sayılmam 22 yım.. ayrıca zaten sureklı ayrılalım deme hatasında bulunmuş olma kı hata gozuyle bakıyorum bunu oyuncak ettıgım ıcın!! bunu asla mezıyet olarak soylemıyorum sadece ayrılan tarafın o olmadıgını bılın ıstedım bıde bunda şunun etkısıde kesınlıkle var bu ısan benım ılk askım ılk sevgılım belkı bu yuzden zor gelıyo... gelelım son duruma bugun uzunca bı acıklama yaptım kendısıne neden bı araya gelmemeız gerektıgı konusunda aslında bı yandanda kendımede acıklamıs oldumve soyledıklerımde haklı oldugumu bana hıcbı garantı veremıcegını bu yuzdende kararı bana bıraktıgını soyledı ve bende artık bu ılskıye baslamanın hata olucagını dusundugumu soyledım oda anladım pekı dedı ve kapattık sanırım bukez kırmadan kotu konusmadan kendımı ve durumumuzu anlatabıldım uzulmeden dıyemıcem cunku uzuldu uzuldum... seven ama nedense bıturlu anlaşamayan çift sınıfına gırdık...
Canim yazdiklarindan cok etkilendim, ilk sevgili, ilk ask cok ozelmis, eminim ikiniz de cok uzulmusunuzdur ama bence onemli olan durustce ve kirici olmadan konuyu konusarak halletmeniz inan suanda cok sevdigim bir ablam dogru durust esiyle konusabilme sansi bile olmadan bosaniyor, simdi kizina durumu nasil aciklarim diye kara kara dusunuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?