Eski sevgilisiyle barışanlar.. dogru yaptım yada buyuk hataydı diyenler !!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ayşül
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
barışma derim yıllar yılı habire eski sevgilisine dönen ben inceldiği yerden koptuysa barşma derim. yeni sayfa aç sevgiyle yürüse hiç ayrılık olmazdı dünyada...

:teselli:
barışma derim yıllar yılı habire eski sevgilisine dönen ben inceldiği yerden koptuysa barşma derim. yeni sayfa aç sevgiyle yürüse hiç ayrılık olmazdı dünyada...

Bir iliski "inceldigi yerden kopsun" a gelmisse, o is zaten coktan bitmis demektir ,sayet gercek sevgi varsa onu gomup ustune toprak atmak bence bazi seylerden kacmak oluyor,giden sevmedigi icin gider, sevdigi ama aci cektigi icin degil yoksa tabii ki yeni sayfa acmak hickimse icin hic zor degil...

giden sadece sevmediği için gitmez arkadaşımm.. herşeyi aşkla bağdaştırmak yanlışş birçok sebebi olabilirr ama bu sebeplere sevgisi yetmedği için sevgiyle çözemediği için gider

kesınlıkle sevmedıgım için gidiyorum kelımesını kabul etmem.... kalmak için nekadar çaba sarfettıgımı her ozrunu hesapsızca kabul edıp tekrar tekrar barısmalarımı yakınlarım bılıyo zaten.. her defasında aynı husranın yaşandığı bi ilişkiye sırf sevıyorum yada ozluyorum dıye bıdaha donmek gercekten dogrumu olurdu?

ben de bu hatayı 1 kez yaptım yapmaz olaydım bedelini çok ağır ödedim 1.5 yıllık ayrılıktan sonra tekrar ısrarlarına dayanamayıp belki değişmiştir bu kez güzel olabilir diye başlamıştım ama çok büyük hata oldu.bir ilişki yolunda gitse zaten ayrılık olmaz.sürekli ayrılıyodum diyosun demekki sorunlarınızı halledemiyosunuz ki sürekli patlama yaşayıp pes ediyosun.bence çok iyi düşün.inan ki sevgi,özlem,ayrılık acısı hiç bişeyi
değiştirmiyo insanlar değişmiyo iyi düşün

haklısın canım zaten konuşmamı yaptım noktaladık ama yınede yorumlarınız ben ve benım gıbıler ıcın ıyı oluyo yanı emınımkı bu durumu yasayan cok kişi var ! bak sende pişman olanardansın

tek cümle ..ex ten next olmaz...denedim gördüm..kesinliklee...

giden sadece sevmediği için gitmez arkadaşımm.. herşeyi aşkla bağdaştırmak yanlışş birçok sebebi olabilirr ama bu sebeplere sevgisi yetmedği için sevgiyle çözemediği için gider

Canim herkesin bu yasamdan, evrenden beklentileri cok farkli olunca herseyi aska, sevgiye endekslemek tabii ki dogru degil ama burada onemli olan gitmeye kararli olan tarafin gitmeden once gerekceleri cok aci verse de durustluk ve samimiyetle aktarabilmesi... Bu yasamda mutlaka ask olmali diye de birsey zaten yok.(NOT: Hayatim boyunca tek asik oldugum erkek birgun buyuk bir suskunlukla hayatimdan cekip ,gittiginden beri zaten ask, mesk ile isim yok,sadece onume bakiyorum...)

Canim gercekten cok caba sarfettiysen kutlarim seni zira son yillarda anlayis, saygi ,sabir kavramlari degerini bir hayli kaybetmis durumda...Bu noktada bir iliskiye sevgi ve ozlem nedeniyle devam edip etmemekte sadece senin bilecegin is...

ben eski sevgiliyle barışma fikrine karşı değilim.
zaten unutamamışsan ve onsuz zaten mutsuzsan
onunla tekrar denediğinde
ya yine aynı şeyleri yasarsın ve artık tüketirsiniz..
yada herşey daha iyi olur ki bu zaten mutlu sondur..
yani demeye calıstıgım dibe vurmuş,ayrılığı yasamış bir ilişkide "daha kötü ne olabilir ki" diye düşünürüm.ama iyi olma ihtimali de var..denenebilir bence.
hem hata yapıp hatasından (gercek anlamda) ders almış bir insan,hiç hata yapmamış bir insana göre daha az hata yapma olasılıgına sahiptir bence.
ilişkide saygı bitmedigse eger..ve seviyosan yeniden deneyebilrsin.

Şincik kendi deneyimimi anlatayım size

Erkek arkadaşımla henüz 2 aylık sevgili iken onun dangalaklığı yüzünden ayrıldık.Sonradan yaptığı açıklamalara göre o an hiçbirşey düşünmek istemiyormuş,farklı bir ruh haline girmiş,hiçbirşey yapmak gelmiyormuş içinden,öylece bi odada yalnız başına boş boş oturmak istiyormuş falan.Tamam zor zamanlar yaşıyordu ailesiyle okuluyla ilgili problemleri vardı ve benden destek almak yerine uzaklaşmayı seçti ben de bu soğukluğu nedeniyle ondan ayrıldım.Ayrılık mesajı yazdıktan sonra bile sabret biraz vs dedi ama dinlemedim zaten o da birşey yapmadı.

Sonra 1.5 ay sonra dank etti beyfendinin kafasına.Aramaya özür dilemeye başladı.Her defasında reddettim tüm hırsımı aldım ağzıma geleni saydırdım.Ama hala çok seviyordum yarım kalmıştı çünkü bizim aşkımız.Ama yine de çok kızgındım ona.Onun yüzünden çok fazla acı çektim çok gözyaşı döktüm.Neyse devam etti çabalamaya değiştim dedi çok ciddi bakıyorum ilişkimize evleneceğim insanın sen olmanı istiyorum vs dedi.Sen de göreceksin zaten bendeki değişimi falan dedi.Çok gidip geldim ama dayanamadım kabul ettim çünkü cidden çok seviyordum.

Sonra gerçekten de değiştiğini kanıtladı bana.Tabi ben ilişki boyunca her fırsatta sen beni bırakıp gittin terk ettin ama ben aptal gibi döndüm vs triplerine girdim.Ama pişman değilim ona döndüğüme.Barışalı 1 yıl oldu hemen hemen.Biz bu süre içinde aramızda yüzük taktık ve hep ciddi baktık ilişkimize.İyi bir çift olduk yani.İşte şimdi tek sorun uzak şehirlerde olmamız.

Sonuç olarak iyi ki affettim diyorum tabi ki sorunlarımız oluyo ama çok mutlu günlerimiz de oldu.Pişman değilim ben.:asigim:

kendı adımı soylıcem şu saatten sonra ASLA VE KATA barışmayacağım
bitti benim için
tükürdüğümü yalamıcam...

ahh canım seni o kdr ii anlıorum ki ben de şuan aynı durumdayımm bnde karrsızım barşmak weya barışmamk konusunda ağlamak üzülmek istemioorum artık söylediklerini yapıcana bi inanabilsem wurdumduymaz olmıcağına ya da diorum en iyisi wazgeçmek mi çnkü ben de senin gibi ayrıyken çok çok mutsuz olmuorum en azından kafam rahat oluo ama amaa amaa sewiorum iştee senağlama

ben eski sevgilimle barıştım vede şuan nişanlıyız.
lise 1de tanışmıştık. benim ilk aşkımdı kendisi. o daha büyüktü o sırada liseyi bitirmiş üni okuyodu. hiçbi sorunumuz yoktu. çocuklukmudur nedir bilmem durduk yere lise sonda terkettim kendisi:)
sonra aradan 2-3 yıl geçti. bilmeden benim okuduğum üniye geçiş yapmış.
orda tekrar karşılaşıp telefon numaramı almış arkadaşımdan.
ben ilk başlarda hiç istemedim. hatta yolda görsem yolumu değiştirirdim çokda büyük konuştum. kesinlikle olmaz diye.
ama nasıl olduysa kabul etttim askerliğini bekledim. bu yaz nişanlandık. seneye yaza düğünümüz var çokda mutlluyuz Allah bozmasın.

gerçekten yazdıklarını okuyunca aynı şeyler aynı ilişki sewgi war ama anlaşamamzlık da war bi o kdr napıcaz cnm hiç bilmiorum bende şşuan düşünme aşmasındayım offf offf çıldırcam sen naptın peki benneyaptımki

ayşül benzerini bizde yaşadık ama tek fark var bız şuanda bırlıkteyız onun dışında herkes ıkımızde ınatız.aynı seylerı yaşıyoruz bundan dolayı.

benımkı duşunme aşamasını gectı yaklasık 4 gun once acıklama yaptıktan sonra hıc konusmadık... artık bıttı gozuyle bakıyorum ama hala bugun bıle onun bana yaptıgı klıbı falan ızlerken buluyorum knedımı hastalık gıbı bısey ya bu(( eger gercekten bır ıkı denemeyle sınırlı kalmıs olsaydı bu küslükler gene donerdım ama aynı cumlelerı aynı ozurlerı kac kez duydugumu ben bıle hatırlamıyorum ve bıdaha bu ılıskıye guvenemıcegımı anladım(

ayşül benzerini bizde yaşadık ama tek fark var bız şuanda bırlıkteyız onun dışında herkes ıkımızde ınatız.aynı seylerı yaşıyoruz bundan dolayı.

pekı canım nasıl oldu yanı duzeldimi durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…