barışma derim yıllar yılı habire eski sevgilisine dönen ben inceldiği yerden koptuysa barşma derim. yeni sayfa aç sevgiyle yürüse hiç ayrılık olmazdı dünyada...
ben de bu hatayı 1 kez yaptım yapmaz olaydım bedelini çok ağır ödedim 1.5 yıllık ayrılıktan sonra tekrar ısrarlarına dayanamayıp belki değişmiştir bu kez güzel olabilir diye başlamıştım ama çok büyük hata oldu.bir ilişki yolunda gitse zaten ayrılık olmaz.sürekli ayrılıyodum diyosun demekki sorunlarınızı halledemiyosunuz ki sürekli patlama yaşayıp pes ediyosun.bence çok iyi düşün.inan ki sevgi,özlem,ayrılık acısı hiç bişeyideğiştirmiyo insanlar değişmiyo iyi düşün
giden sadece sevmediği için gitmez arkadaşımm.. herşeyi aşkla bağdaştırmak yanlışş birçok sebebi olabilirr ama bu sebeplere sevgisi yetmedği için sevgiyle çözemediği için gider
tek cümle ..ex ten next olmaz...denedim gördüm..kesinliklee...
kesınlıkle sevmedıgım için gidiyorum kelımesını kabul etmem.... kalmak için nekadar çaba sarfettıgımı her ozrunu hesapsızca kabul edıp tekrar tekrar barısmalarımı yakınlarım bılıyo zaten.. her defasında aynı husranın yaşandığı bi ilişkiye sırf sevıyorum yada ozluyorum dıye bıdaha donmek gercekten dogrumu olurdu?
sevgısıne ınanıyorum sadece ıkımızde bıraz ınatcıyız bıde sınırlı yapılı yanı ıkımde... o yuzden kavga anında bıle bıle damarına bastıgım cok oluyo sonra ıyıce buyuyo yanı susmayı beceremıyorum ama tek suclu ben degılım elbette onunda aşırı rahat olması boyle amann aşkım sorun yaptıgın şeye bak havaları benı dahada cıldırtıyoyanı gercekten bızı tanıyan herkes bılır onun benım ıcın neler yaptıgını ama şunuda bılırler benı sınırden nekadar aglattıgını... ayrıyken mutlumuyum aslında cok cok mutsuz degılım ama mutlu hıc degılım barısma konusuna gelınce hala barısmak ıcın kaçıyorum.. kaçıyorum cunku onu gordugumde hersey benım ıcın duruyo
gerçekten yazdıklarını okuyunca aynı şeyler aynı ilişki sewgi war ama anlaşamamzlık da war bi o kdr napıcaz cnm hiç bilmiorum bende şşuan düşünme aşmasındayım offf offf çıldırcam sen naptın peki benneyaptımki
ayşül benzerini bizde yaşadık ama tek fark var bız şuanda bırlıkteyız onun dışında herkes ıkımızde ınatız.aynı seylerı yaşıyoruz bundan dolayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?