Eski sevgilisiyle yıllar sonra evlenen var mı?

Emojii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
555
199
53
İzmir
İyi aksamlar bayanlar. Size bir sorum olacak. Yıllar sonra eski sevgilisiyle barısıp evlenen ciftler var mi cevrenizde duydunuz mu? Sadece merak duygusu :) okudugum bir yazida psikolog uzun iliskisi olup ayrilan eski çiftlerin ilerde evlenme risklerinin daha cok oldugunu söylemis. bilincaltinda onu taniyip bildigini onun huyunu karakterini düsünüp bildigini ve ona yöneldigini söylemis. Siz ne dersiniz?

Bildiği için kaçmış ki eski olmuş. Huyunu suyunu sevse niye eski sevgili olsun sevilen?
Sonra karşısına o eski sevgiliden beter tipler çıkarsa insanın, o zaman bulabildiklerimin en iyisi yine buymus deyip o sevgiliyi bir daha yoklayabilir, belki de evlenir.
Sırf alternatifsizlikten.

İyi aksamlar bayanlar. Size bir sorum olacak. Yıllar sonra eski sevgilisiyle barısıp evlenen ciftler var mi cevrenizde duydunuz mu? Sadece merak duygusu :) okudugum bir yazida psikolog uzun iliskisi olup ayrilan eski çiftlerin ilerde evlenme risklerinin daha cok oldugunu söylemis. bilincaltinda onu taniyip bildigini onun huyunu karakterini düsünüp bildigini ve ona yöneldigini söylemis. Siz ne dersiniz?

ben evlendim; çocukluk aşkımla. 3. başlayışımız evlilikle sonuçlandı :)
ilk başlayışımız çocukluk zamanıydı; ikincide aslında severek ayrılmıştık, ayrılmaktan ziyade ara vermek de diyebiliriz. eşim o zaman doğuda görev yapıyordu; sevgili olmamızdan sonra ilk çıktığı operasyon dönüşü böyle bir karar aldı (bu arada 2 arkadaşı şehit oldu).(bu arada nişanlandığımızda eğer devam etseydik benim oradaki psikolojimle çok yıpranır belki de evlenemezdik. seni tamemen kaybetmekten korktuğum için yaptım bunu dedi)
ben de bekledim onu o bekleme dese de. doğu görevi bitti yeniden başladık ve evlendik...

bu arada karşıma daha iyi tipler çıktı; ama ben (eşim için) o dönerse bunu bırakırım diye düşündüğümden kimseye şans vermedim.
yani alternatifsizlikten değil gerçekten sevgiden...

Bildiği için kaçmış ki eski olmuş. Huyunu suyunu sevse niye eski sevgili olsun sevilen?
Sonra karşısına o eski sevgiliden beter tipler çıkarsa insanın, o zaman bulabildiklerimin en iyisi yine buymus deyip o sevgiliyi bir daha yoklayabilir, belki de evlenir.
Sırf alternatifsizlikten.

Benim çok yakınım olan biri 20 sene önceki aşkıyla evlendi ama hüsranla sonuçlandı.
7snde neyse 70ndede aynı hesabı.
istisnalar hariç olsa da riske girmeye gerek yok ;)

ben evlendim; çocukluk aşkımla. 3. başlayışımız evlilikle sonuçlandı :)
ilk başlayışımız çocukluk zamanıydı; ikincide aslında severek ayrılmıştık, ayrılmaktan ziyade ara vermek de diyebiliriz. eşim o zaman doğuda görev yapıyordu; sevgili olmamızdan sonra ilk çıktığı operasyon dönüşü böyle bir karar aldı (bu arada 2 arkadaşı şehit oldu).(bu arada nişanlandığımızda eğer devam etseydik benim oradaki psikolojimle çok yıpranır belki de evlenemezdik. seni tamemen kaybetmekten korktuğum için yaptım bunu dedi)
ben de bekledim onu o bekleme dese de. doğu görevi bitti yeniden başladık ve evlendik...

bu arada karşıma daha iyi tipler çıktı; ama ben (eşim için) o dönerse bunu bırakırım diye düşündüğümden kimseye şans vermedim.
yani alternatifsizlikten değil gerçekten sevgiden...
Çok sevindim sizin adınıza suan evlisiniz ve mutlusunuz. Onu tanidiniz onu gordunuz bildiniz ve yine onunla devam edeceksiniz. Bu cok guzel bi duygu olsa gerek. Gercek sevgi varsa yolunu buluyo. Bende erkek arkadasimla ayrildim. Seni sevsemde bu iliskiyi istemiyorum diyo bana aslinda bnde oleyim cok bunaldim bunaldik yiprandik. Ona yillar sonra hala birbirimizi seversek napcaz diyorum onu o zaman dusunelim dusunuruz diyo. Suan hic bir sekilde baslamak istemiyorum diyo. Aslinda bende oleyim korkularim endiselerik var. Ben ona soyleyemedim ama onu bekliyorum kimseye sansta vermek istemiyorum o bana bni bekleme falan diyo. Ama bekliyorum

Benim çok yakınım olan biri 20 sene önceki aşkıyla evlendi ama hüsranla sonuçlandı.
7snde neyse 70ndede aynı hesabı.
istisnalar hariç olsa da riske girmeye gerek yok :KK66:

aynen ..

bi kitap iki kere okunmaz..

Bu soruya örnek olabilecek çift potansiyelinde görüyorum bizi :nazar:
Sanırım 2 yıla kadar belki dahada erken evleneceğiz.:nazar:
Şu ana kadar pişmanlık hissini yaşamadım, evlendikten sonrada yaşamam inşallah :KK68:

Bu yorumlardan sonra Şok şok şok eski esimle 1 ay ayri kalip yeniden evlendim

Back
X