Eski sevgiliye arkadaşlık teklifi

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.406
19.046
248
28
Merhaba hanımlar benim bir eski sevgilim var ayrılalı 9 10 ay oldu dört aylık da bir ilişkimiz vardı ama yürütemedik yani net bi sebebi yok aldatma falan olmadı ama çok komik kafa dengi biri aşırı özlüyorum yani ruh ikizim gibiydi sevgili olmak istemiyorum ama arkadaşım hatta en yakın arkadaşım olmasını aşırı istiyorum sizce mümkün mü ve nasıl yapabilirim bunu

Neden ki 4 aylık bir ilişki ve aradan 10 ay geçmiş eski sevgiliden neden hiçbir şey olmasın ki
Hayatına bir kız girse kıskanmaman gerekir ki bunu yapabilir miisn ya da o seninkini kabul edecek mi yani bilemiyorum ama bence olmaz gibi... ama olada bilir. Muhakkak bunu yasayan ve basaran vardır...

Mümkün olacağını düşünemiyorum. Bı 4 ay daha birliktelik olur sonra yıne bıter gıbı.
Atesle barut. Yasanmışlık var. Üstelik hiçbir huzursuzluk ta yokmuş. Bilmem ki. Üstelik karsı taraf istermi ki?

Merhaba hanımlar benim bir eski sevgilim var ayrılalı 9 10 ay oldu dört aylık da bir ilişkimiz vardı ama yürütemedik yani net bi sebebi yok aldatma falan olmadı ama çok komik kafa dengi biri aşırı özlüyorum yani ruh ikizim gibiydi sevgili olmak istemiyorum ama arkadaşım hatta en yakın arkadaşım olmasını aşırı istiyorum sizce mümkün mü ve nasıl yapabilirim bunu
Size sadece acı verir.Boşverin arkadaşım.Özlediğinizde duvarlara kuşlara anlatın ama ondan böyle bişeyi talep etmeyin.Hayat gerçekten güzel zorlaştırmayın.

Mümkün olacağını düşünemiyorum. Bı 4 ay daha birliktelik olur sonra yıne bıter gıbı.
Atesle barut. Yasanmışlık var. Üstelik hiçbir huzursuzluk ta yokmuş. Bilmem ki. Üstelik karsı taraf istermi ki?
Karşı taraf ilişki kaldırabilen biri değildi ben de pek değildim bundan dolayı tartışmalarımız oldu ama onun dışında mizah anlayışımız konuşma şeklimiz burcumuz bile aynı 4 aylık bi şey için de tamamen hayatımdan çıkmış olması kötü hissettiriyo

Ya kusura bakma ama her ıkınızınde ilişki kaldıramadıgınızı soyluyorsun zaten yasadıgınız sey ilişki de degıl sanırım 4 ay bır daha vakıt gecırır sonra bıter düşüncesi dogru tahmınım gıbı geldı. Sız hiç arkadas olamazsınız.

Öncesinde bir arkadaşlığınız olsaydı veya ayrılırken "arkadaş kalalım" diyerek ayrılmış olsaydınız olabilirdi. Çoğu zaman bu bile taraflardan biri sevgili bulana kadar sürüyor.

Şimdi gidip "yeniden arkadaş olalım" demeniz yanlış anlaşılacak. Ya "sensiz yapamıyorum bari arkadaş kalalım noluuur" diyorsunuz gibi anlar ya da yeniden yürümek için yol yaptığınızı düşünür.

Her şeyi bir kenara koy, neden olmaz biliyor musun?

Yarın bir gün hayatınıza farklı insanlar girdiğinde sizin eski sevgili olduğunuzu öğrendikleri zaman sorunlar çıkar.

Öyle kıskanç bir insan değilim ama erkek arkadaşımın, eski kız arkadaşı ile dostça da olsa görüşmesini istemezdim. Muhakkak arada lafı geçer, karşı taraf ile karşılaşırım aklıma saçma sapan yaşanmışlıkları gelir. Ne bileyim en basiti, öpüşmek, cinsel yaşamları olmuşsa falan. Kaldıramam yani. Vallahi çarpık bir zihniyetim yok ama aklıma gelenler ilk böyle şeyler olur.

Kendine, senin böyle bir şeyi kaldırıp kaldıramayacağını, bir gün erkek arkadaşının eski sevgilisinin şimdi normal kız arkadaşı olduğunu öğrensen ne tepki vereceğini sor canım.

Ya kusura bakma ama her ıkınızınde ilişki kaldıramadıgınızı soyluyorsun zaten yasadıgınız sey ilişki de degıl sanırım 4 ay bır daha vakıt gecırır sonra bıter düşüncesi dogru tahmınım gıbı geldı. Sız hiç arkadas olamazsınız.
Niye ki arkadaş olamayacağımızı nerden anladınız?

Öncesinde bir arkadaşlığınız olsaydı veya ayrılırken "arkadaş kalalım" diyerek ayrılmış olsaydınız olabilirdi. Çoğu zaman bu bile taraflardan biri sevgili bulana kadar sürüyor.

Şimdi gidip "yeniden arkadaş olalım" demeniz yanlış anlaşılacak. Ya "sensiz yapamıyorum bari arkadaş kalalım noluuur" diyorsunuz gibi anlar ya da yeniden yürümek için yol yaptığınızı düşünür.
Arkadaş kalalım dedik zaten ama kendisi kavga çıkardı istemediği biriyle oturduğum için ama o zamanlar ayrılalı 1 hafta olmuştu daha şimdi 10 ay geçti

Fıkrıme saygı duyarsanız sızın anlatımınıza göre cıkardıgım boşluk doldurmak takılmak hoş paylaşımlar yasamak sıkılınca mı ya da tadı kacınca mı her neyse bıtırmek ara vermek.

Yol ver gitsin o kafandakilere.

Back
X