Eski Sevgili'ye Bayram mesaji ???

Eski Sevgili'ye Bayram mesaji ?

• Asla...

OY: 32 72,7%
  • Evet, gönderirdim, mübarek gün nede olsa,küsler barisir...

OY: 12 27,3%

• Ankete Katılan
    44
asla.....eskimiş bitmiş şeyler için dönüp arkama bile bakmam...
böyle bir mesajın nezaketen atıldığı anlamından ziyade ...hala aklımdasın anlamını taşıdığını düşünmesini istemem

kendini fasulyeden nimet sanar dengesize mesaj göndersem.zaten haketmiyorda.ayrılalım dedigimde ettigi küfürler hala aklımda klava:

asla göndermem
belki bayrama kadar eskisini gönder yenisi kampanyası falan olur he tuba hadi inşallah sengözlerimebaksanab

Tabi ki aslaaaa...Bekar dahi olsam asslaaaa...
çevreme bile msj.yazmaya erinirim,hiç sevmem çıt çıt çıt msj yazmasını..

Hadi eskaza o bana göndermiş olursa.Bayramınız kutlu olsun diye.(bekar olduğumu varsayarsam)
Benim cvb.da ''sizinde''şeklinde olurdu..Zaten diğer bayrama msj atma hevesi kalmayacak..kaydirigubbakcemile3

anaa. yarama tuz bastın bu gün bayramın ikinci günü. çooook oldu ayrılalı ama hiç bir zaamn eskimedi benim için. iki gündür düşünüyodum msj çeksemmi die. ama cvp vermezseee umursamaz tavırlar yanii deli olurum:) çekmedim bu gün msj çekmiş işte sevgin sevgilinle sevgilin seninle olması dileğiyle bayramın mübarek olsun falan. anladımmm hiç eskimicekk oturup bi ağlamazmıyım. ablam çok korktuu noldu dieee saatlerce ağladım ne bir misafirle ilgilendim nede dışarı çıktım. sadece ağladım. cevap vermiyim dedim. ama üzülür die. sade hatırlamamn güzel tşk ederim falan diee bi msj çektim sözdeee pek umrumda deil gibiii. ama öldüm ben bu gün. sanki ayrıldığım günü tekrar yaşıyomu giibi oldum vallahhhhmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…