- 5 Ocak 2018
- 609
- 615
- 103
Rica etsem müsait olduğunuzda kısada olsa banada birkereliğine bakarmısınızCanım at kısa bakarım fazla derine inmem
Ya abla o kafa karışıklığı duygusuyla kapadım ama ağzından yel alsın istemiyorumCanım bu adam seni sıkı sıkı tutmuş bırakmıyor sende son bir defa deneyebilirsin 5 li bir vakitte karşılıklınkonuşma çıkmış bunun seni bırakmaya niyeti Yok ama senin de şartın olacak buna kendi hayatınla alakalı kafan da karışmış ama son şans vereceksin gibi görünüyor
Resmen akrepfanclub kurucamCanım bu adam seni sıkı sıkı tutmuş bırakmıyor sende son bir defa deneyebilirsin 5 li bir vakitte karşılıklınkonuşma çıkmış bunun seni bırakmaya niyeti Yok ama senin de şartın olacak buna kendi hayatınla alakalı kafan da karışmış ama son şans vereceksin gibi görünüyor
Kahve de sohbet de şa-ha-ne! Diyerek kurayım pythi de bi dökülelim, kaç gündür helak oldun!kızlar ex bana 2.bir kazık daha attı
bugun şu topici kuralım artık stres atmam lazım
fal ve sohbet nasıl "dert" sözcüğü. geçmesin istedim. yada fal ve terapi nasıl:)
Kahve de sohbet de şa-ha-ne! Diyerek kurayım pythi de bi dökülelim, kaç gündür helak oldun!
Kızz açmış bulundum ben akşam toplaşırız hazır olsun diyeÖldürecem ben bu adamı yaaa
kuralım akşam herkes fikrini yazsın hepsine yakın bir ad seçip kuracam
Abla musaitsen banada bakabilir misinCanlar kankalar siteye 3 4 gündür küsmüştüm tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali ama barıştım nasılsınız isim düşünün kızlar fal ve dertleşme muhabbet tarzında benim beyin devreleri yandı düşünemiyorum
hangi şehirBenim bir arkadaşım götürdü her çıkan moralsiz çıktı bende dedim şimdi hem 50 tl m gidecek hemde moralim 0 olacak ne gereği var dedim girmedim kadın kurtuluşta evi Bodrum katta annesiyle oturuyo hristiyan
Kurtuluş ama kadın Ayvalık ta tatilde kışın geliyo .arkadaşıma işten kovulacan sevgilinle ayrılacaksın bu adamın evlenmeğe niyeti YÖK dedi bide delirecen ortalarda deli gibi dolaşacan dedi kız ayrı sevgilisinden adamın evlenmeye niyeti Yok ama işten atılmadı deli gibi ortalarda da dolaşmıyorhangi şehir
Evetkurtuluş hangi şehir istanbulmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?