eski sevgiliye hain planlar

Selam pampalar bugün fazilete kilitlendim dün kandildi geçmiş kandiliniz mübarek olsun huvese dün kandil di canım bakamadım falına ben bu aralar biraz küskünüm küskünlüğümün sebebini açıklayacağım daha sonra şimdilik bir açıklama yapmayacağım Dasdar yeni bir sayfa aç canım fal ve dertleşme tobbiği gibi birşey olsun canım adını sen ve kızlar düşünün reklamlarda arada okurum

Boşver...

Hiçbir şeyi önemseme boşver beyazakrep dizi bittikten sonra gelir misin buraya ben de dün işten çıktım kahvemi yaptım baktim çok girdim sen yoksun kritik şeyler oldu o yüzden

Canım küsme amannnn boşver açarızda bence kalsın mı bilmem ki. kızlar ne diyor açarız panpa brn bugun yorgan döşek yatıyorum benimkiyle yılın en kötü kavgasını ettim üstüne birde hasta oldum pertim iyileşeyim açarım

Selam kizlar
B Beyazakrep sen ac o zaman istedigin isimde bir sayfa ...
Geliriz bizde ,

Selam pampalar isim düşünün ben açamıyorum ne isim olabilir herkes fikrini söylesin demokrasi hakkımı kullanalım ben de düşüneyim fikrimi yazacağım

Bu topik yeter cnm burda hem fal hem muhabbet var

Bu arada bu adam bu kiz dün iki tane resim paylaştı bırak yorum yapmayı beğenmedi bile bu adamın ablası resim paylaştı akşam on dakika olmadan beğendi hepsini sürekli Instagrama giren adam zahmet Edip niye beğenmez B Beyazakrep

Huvase fincanın hazırsa yolla özele hazır değilse adamın resmini yolla

ödev yetiştiriyorum kızlar çok gerginim bana dua edin konu düşünün yarın açayım öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…