Selam pampalar bugün fazilete kilitlendim dün kandildi geçmiş kandiliniz mübarek olsun huvese dün kandil di canım bakamadım falına ben bu aralar biraz küskünüm küskünlüğümün sebebini açıklayacağım daha sonra şimdilik bir açıklama yapmayacağımDasdar yeni bir sayfa aç canım fal ve dertleşme tobbiği gibi birşey olsun canım adını sen ve kızlar düşünün reklamlarda arada okurum
Selam pampalar bugün fazilete kilitlendim dün kandildi geçmiş kandiliniz mübarek olsun huvese dün kandil di canım bakamadım falına ben bu aralar biraz küskünüm küskünlüğümün sebebini açıklayacağım daha sonra şimdilik bir açıklama yapmayacağımDasdar yeni bir sayfa aç canım fal ve dertleşme tobbiği gibi birşey olsun canım adını sen ve kızlar düşünün reklamlarda arada okurum
Dertlerin adı fal olmuş falın adı dert olmuş çok mu arabesk Yok bu olmadı
Huvase fincanın hazırsa yolla özele hazır değilse adamın resmini yollaBu arada bu adam bu kiz dün iki tane resim paylaştı bırak yorum yapmayı beğenmedi bile bu adamın ablası resim paylaştı akşam on dakika olmadan beğendi hepsini sürekli Instagrama giren adam zahmet Edip niye beğenmez B Beyazakrep
Canım birşeyler var ben nedenini niçinini bilmiyorum ama var olan birşeyler var ve o birşeylerdeki birşeylerin sebebini bilmekte istemiyorumBu topik yeter cnm burda hem fal hem muhabbet var
Çok açıklayıcı bir açıklama yaptım sanırımCanım birşeyler var ben nedenini niçinini bilmiyorum ama var olan birşeyler var ve o birşeylerdeki birşeylerin sebebini bilmekte istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?