Adamın resmini at bana özelden bana duru görü yapıyım çakralarım açık şu anda
uyudu ben pert :)
Yaw kavga etme insanlar çeneni yoracak kadar değerli mi yoksa çeneni yorduğun insanlara değer mi üzmeyehyr yine kavga edıorum
Aaaa noldu kız anlat aradı mıaçık sa bnmki. ne düşünüor goreblrmsn yıne saçmaladı
hahahah ... sen mi salladin kadini .. nasil pertsin yahu :)))))
Benim senle işim olmaz deokadar çok konuşuyoduki ben pert:) beymim yandı adamın "işim var" cevabı na cevap bulamuorum işi var mış
Aaaa noldu kız anlat aradı mı
Yaw ben sana demiyormuşum mesaj atmaaaaaaa diye böylemi köpek edecen adamıaramadı bnmle duzgun knuş bk aramızı yapalım demişti 2gm once bgn npıyon gbısıne maj attım işim var yazmış g. t etmeliyim
Yaw bırak teyzeyi benim annemde makinalı tüfek gibi söyler söyler beynim otomatik sessiz moduna geçer arada önemli bir şey söyler der sana söyledim derim yaw ben seni duymuyorum kiadam bnce bnm ona ders vermeme hasta snrm sende oyle gordun akrep teyzem kafamı yedi adama cvp bulamadım
Yaw ben sana demiyormuşum mesaj atmaaaaaaa diye böylemi köpek edecen adamı
tecrube lerinze guveniorum kızlar maksat canını sıkcam iki. ucu bklu degnek demeli bna ki dedı de zaten[/QUOTE. Canım zorla kaşınıyon sen taktikleri yap ben sana şimdi olduğum evde orkide var yarın çekeyim watsapta kapak fotosu yap ama şimdi bunun üstüne değil iki gün sonra çek kendini
Popo kaldiriyor gereksizce .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?