Senin kalbin cok kirginsa , ise yaramiyorki o ozurler.. bosuna yani.belki sana onun icin siradan geliyordur. sogumus olabilirsin ona karsi, sende ki sevgi dedigin sey sadece ustun gelme cabasi da olabilir ya da inatlasma..
Senin kalbin cok kirginsa , ise yaramiyorki o ozurler.. bosuna yani.belki sana onun icin siradan geliyordur. sogumus olabilirsin ona karsi, sende ki sevgi dedigin sey sadece ustun gelme cabasi da olabilir ya da inatlasma..
Bi kitap varmış s.tir et diye o kitabı eşim önerdi bana :)
Daha okuyamadım onu bence hepbirlikte alıp bi okuyalım bence. O zaman biraz zamana bırakmayı öğreniriz belki.
naizen bence sende evlenme sakın. Ailesi sıkıntılı olan kişinin evliliği sıkıntılı oluyor. Düzelmiyor sen kimsenin kurtarıcı değilsin bırak herkes kendi çözsün. Ailesinin mutsuzluğu evliliğine çöker kabus gibi gerçekten bak
Ne teyZesi işyerinde teyze mi var
Zaten artık farkındaki dilemiyor, ama biliyormusun bende sütten çıkmış ak kaşık değilim yani adamın gerçekten çok üzerine gittim oan öfkemin sıcaklıgında farkında olmadan sarfettiğim cumlelerden sonrasında pişman oluyorum çok kötü özür diliyorum tm flan dıyor ama biz barışanıyoruz o brnden ozur dilersgnde ben hemen barışıyordum şimdi ona barış benle die basmı yapamam ezik kız gbi olurum zaten bana bırakamdın bibeni dedi nasıl bir. egodur nası
buarada gece bakıcam sana hatta baskalaırnada bakarım teyzenin uyaması lazım kartları gorunce cıglık atabilir
Ustune gitme sende.. olucagi var sa da kaciriyorsun adami.. Bir birak.. su akar yolunu bulur demisler... Kazma kurekle gidince urkutuyorsun ADAMI
:)
Haklisin. ben kisa yolu buldum.. direk suttttt :)))))))
Bence de çok gidiyor üstüne 40 yaşında adam bunalmıştır. Ben bile bi konu fazla uzayınca baktım karşımdaki anlamıyor hemen ortadan kaybolurum. En çok kullandığım kelime de doğrudur oluyor.
Şutladın mı adamı
Ustune gitme sende.. olucagi var sa da kaciriyorsun adami.. Bir birak.. su akar yolunu bulur demisler... Kazma kurekle gidince urkutuyorsun ADAMI
Kuzular ben geldim
Ya para ile baksam bi apartman dikmiştimhosgeldin kuzu .. musterin bol olsun :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?