eski sevgiliye hain planlar

Senin kalbin cok kirginsa , ise yaramiyorki o ozurler.. bosuna yani.belki sana onun icin siradan geliyordur. sogumus olabilirsin ona karsi, sende ki sevgi dedigin sey sadece ustun gelme cabasi da olabilir ya da inatlasma..

Bi kitap varmış s.tir et diye o kitabı eşim önerdi bana :)
Daha okuyamadım onu bence hepbirlikte alıp bi okuyalım bence. O zaman biraz zamana bırakmayı öğreniriz belki.

Bizim kızın canı tez hemen herşey oluversin istiyo ama olmuyor işte herşey hemen belki de zorlamamak lazım

naizen bence sende evlenme sakın. Ailesi sıkıntılı olan kişinin evliliği sıkıntılı oluyor. Düzelmiyor sen kimsenin kurtarıcı değilsin bırak herkes kendi çözsün. Ailesinin mutsuzluğu evliliğine çöker kabus gibi gerçekten bak

Senin kalbin cok kirginsa , ise yaramiyorki o ozurler.. bosuna yani.belki sana onun icin siradan geliyordur. sogumus olabilirsin ona karsi, sende ki sevgi dedigin sey sadece ustun gelme cabasi da olabilir ya da inatlasma..

Zaten artık farkındaki dilemiyor, ama biliyormusun bende sütten çıkmış ak kaşık değilim yani adamın gerçekten çok üzerine gittim oan öfkemin sıcaklıgında farkında olmadan sarfettiğim cumlelerden sonrasında pişman oluyorum çok kötü özür diliyorum tm flan dıyor ama biz barışanıyoruz o brnden ozur dilersgnde ben hemen barışıyordum şimdi ona barış benle die basmı yapamam ezik kız gbi olurum zaten bana bırakamdın bibeni dedi nasıl bir. egodur nası
buarada gece bakıcam sana hatta baskalaırnada bakarım teyzenin uyaması lazım kartları gorunce cıglık atabilir

Bi kitap varmış s.tir et diye o kitabı eşim önerdi bana :)
Daha okuyamadım onu bence hepbirlikte alıp bi okuyalım bence. O zaman biraz zamana bırakmayı öğreniriz belki.

:) o kitabi okumadim ama bir cok kitabi okudum, Mark Madson unun kitabi var, ustalik gerektiren kafaya takmama sanati gibi, bir baskasi ufak seylerin dert etme , The secret... kisisel gelisim kitaplarini severim, kendi benligini anlayabilecegin taniyabilecegin bircoklari var..

Haklisin. ben kisa yolu buldum.. direk suttttt :)))))))

Ustune gitme sende.. olucagi var sa da kaciriyorsun adami.. Bir birak.. su akar yolunu bulur demisler... Kazma kurekle gidince urkutuyorsun ADAMI

Ustune gitme sende.. olucagi var sa da kaciriyorsun adami.. Bir birak.. su akar yolunu bulur demisler... Kazma kurekle gidince urkutuyorsun ADAMI

Bence de çok gidiyor üstüne 40 yaşında adam bunalmıştır. Ben bile bi konu fazla uzayınca baktım karşımdaki anlamıyor hemen ortadan kaybolurum. En çok kullandığım kelime de doğrudur oluyor.

Bence de çok gidiyor üstüne 40 yaşında adam bunalmıştır. Ben bile bi konu fazla uzayınca baktım karşımdaki anlamıyor hemen ortadan kaybolurum. En çok kullandığım kelime de doğrudur oluyor.

Sen haklisin dedinmi biter :) karsindaki anlamiyorsa ,daha ne yorucaksin kendini degilmi ama :)

Şutladın mı adamı

Ben dusunecegime o dusunsun pehh :))))

kuzu zaten kaçırttım benm üzüldüğüm noktads o, yoksa adamı kaybetmek değil

Senden beklenmeyeni yap o zaman, sasirt, sessiz kal... kizilderililerin bir sozu var bilirsin mutlaka; Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez; Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez; Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık, Çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir, Bilgisizlikten gelirse cehalettir.

Çok yorucu bir gündü 4. Levent’te arkadaşıma geldim geldiğimi duyan gelmiş duyan gelmiş yeni gitti millet kafedeki falcıları geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…