eski sevgiliye hain planlar

Biri varmış biri yokmuş izlenimi vereceksin adam bir dumur olacak kafa karıştıracaksın ilk etapta şunu beynine aşılıyacaksın kaybedebilirmiyim korkusunu

Burçlardan anlıyorsanız ben terazi sevgilim Aslan nasıl uyumumuz
Canım aralarınızda güzel bir ilişki olabilirmiş.Aslan burcu liderliği sevse de yalnız yapamıyormuşHer ikiniz için de evlilik önemliymişAma aslan burcundaki kişi seni sevdiğini sana hissettirmesi lazımmışAslan para ve lüksü severken terazi kadını eğlenmeyi seviyormuş.Birde arslan burcu aşırı gururlu hiç ezmicen habire pof poflucan Birde bu dönemde terazi kadını biraz sıkıntılı bir dönemdeymiş sevgilisinin ona jestler yapması lazımmış.Aslan erkeği ilgi göstermekten çok ilgilenilmeyi seviyormuş.Arslan erkeğine sürekli harika olduğunu hissettirecen ama arada peşinden koşturmak iyidir.Çünkü aslanlar sevdiği kişiyi elde edinceye kadar peşinden koşar.Arkadaşım yorumladı Benimkide aslan biraz zorlar ya da ben anlayamıyorum onu.Hakkında hayırlısıysa evlilik olur inşallah

Çok teşekkür ederim mavipapatya sağol canım bak sana süper bir güzellik yapacam bu jestin için

mavipapatya sana resim analizi bakacam Ama iyi kötü ne varsa söylücem unutturma ama çok keyifli bir günümde bakacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…