- 5 Mart 2018
- 1.128
- 833
- 123
Ona dava açma dava açmak paralı canımyok ya onun canını skmk için maksat intikam planı ya
Canım aralarınızda güzel bir ilişki olabilirmiş.Aslan burcu liderliği sevse de yalnız yapamıyormuşHer ikiniz için de evlilik önemliymişAma aslan burcundaki kişi seni sevdiğini sana hissettirmesi lazımmışAslan para ve lüksü severken terazi kadını eğlenmeyi seviyormuş.Birde arslan burcu aşırı gururlu hiç ezmicen habire pof poflucanBurçlardan anlıyorsanız ben terazi sevgilim Aslan nasıl uyumumuz
Tip senin nasıl güzelmisin
İçinin soğuması için ne gerekir se yap
Çok teşekkür ederim mavipapatya sağol canım bak sana süper bir güzellik yapacam bu jestin içinCanım aralarınızda güzel bir ilişki olabilirmiş.Aslan burcu liderliği sevse de yalnız yapamıyormuşHer ikiniz için de evlilik önemliymişAma aslan burcundaki kişi seni sevdiğini sana hissettirmesi lazımmışAslan para ve lüksü severken terazi kadını eğlenmeyi seviyormuş.Birde arslan burcu aşırı gururlu hiç ezmicen habire pof poflucanBirde bu dönemde terazi kadını biraz sıkıntılı bir dönemdeymiş sevgilisinin ona jestler yapması lazımmış. Aslan erkeği ilgi göstermekten çok ilgilenilmeyi seviyormuş.Arslan erkeğine sürekli harika olduğunu hissettirecen ama arada peşinden koşturmak iyidir.Çünkü aslanlar sevdiği kişiyi elde edinceye kadar peşinden koşar.Arkadaşım yorumladı Benimkide aslan biraz zorlar ya da ben anlayamıyorum onu.Hakkında hayırlısıysa evlilik olur inşallah
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim mavipapatya sağol canım bak sana süper bir güzellik yapacam bu jestin için
tamam canım çok sağolmavipapatya sana resim analizi bakacam Ama iyi kötü ne varsa söylücem unutturma ama çok keyifli bir günümde bakacam
Ya ben kimlere söz verdim acaba ya
Phyta senin yaşın kaçta 3 icra üzüldüm şimdi neden peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?