eski sevgiliye hain planlar

ben busefer olumsuz fala hazırım akrep zten sonuc o olcak blırym falcılara para verdm hepsi pembeci

Canım o değilde para bir şekil ödeniliniyo ama Abdal yerine konmak en çok ağrına giden başımın gözümün sadakası de bence sen falcılara para aktaracağına şunu yap

Bak ben sana olayımı anlatayım kaç yıl bir kişiyle beraberdim ama ayrıl barışlı hatta 3 yıl hiç birbirimizi görmedipimix zamanlar oldu

artık fal olayı bitti hiçbi şeyi yolunda gıtcgene inanmıoum bir son sanan baktırır ım ilişkiyide maziye gömer im

Ve karşıma çok tatlı çok sevimli ve aşık olacağım bir insan çıktı pat gene girdi benim ki hayatıma ve biz bunla evlenemedik o sıralar istanbulda gitmediğim falcı kalmadı kime gittiysem siz evleneceksiniz barışacaksınız dediler o paralarla ufak bir araba alabilirdim birde evde bakanlar falcılar

Sonra ben dedim yeter artık dedim hayatıma giren ilk adamla evlenecem burdan Antalya’ya çalışmaya gittim çalıştığım yerdeki aşçı bana devlet memuru aşçı olduğunu çalışmayı çok Sevdiği için bol durmamak için burda çalıştığını pankada 30 bin parası olduğu evi arabası olduğunu söyledi bende hep sağlam işi olan eviarabası olan biri istedim madem aşkımla evlenemiyorum bari maddiyat olsun dedim birde ağzımın içine bakıyordu

Gittim evlendim ne işkenceler gördüm anlatamam adamın her dediği yalan çıktı saçma sapan sebeplerle dayak yedim döve döve beni uyandırıp zorla namaz kıldırıyordu kendisi oruç bile tutmuyordu

Bir gün Antalya tansaş marketteyim Nutella aldım sepete koydum geldi yanıma dediki bana bunu almanda ki sebebi söylermisin market kalabalık insan dolu

Dedim yemek için bu bir başladı herkesin ortasında bana senin evde zeytinin YÖK mü peynirin YÖK mü aklındaki niyeti söyle alacam dedim sebep YÖK başladım ağlamaya ağlama ağlama senin suratını çekemem dedi aldı. Ben öğretmenlik yapmış smmm sınavlarına hazırlanan kendine son derece güveni olan bir insandım birden ezik pısırık bir kadın haline döndüm

O havalı güzel kız gitti saçlarım içiçe Pelik olmuştu sonra ben kedilere taktım kafayı

Evde 2 3 kedi onların yavruları köpek ti falan derken evim pislik içinde çünkü yaşam sevgimi kaybetmiştim bütün gün internetten briç oynuyordum

O evden gidiyordu ben kahvaltı yapıyordum sigara tütün içiyordum küller bilgisayar a düşüyo isabet ettirirsem küllüğe

Birde bunun cinsel problemleri vardı bana hergün erkekliğini ispat etme çabaları yaşamaktan nefret ediyordum dini İnançlarım yüzünden hayatımıda sonlandıramıyordum

Ruh hastasıymış geçmiş olsun geride kaldı kuzu oyuzden hep derim illede sevgi ilede sevdğim ama hep çözümsüzlük diyorlarki takma nası takılmsın uzuldum kuzu

Sonra neyseki uzun lafın kısası bundan boşandım 2012 de boşandım ama hala etkisini tam olarak atamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…