• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliye nefreti haykirmak

Umutlu1988

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
1.261
1.344
133
36
kizlar bugün kötü bir gün gecirdim. Eski Arkadaslar ile bulustum iste yeni bir seyler var mi eski sevgilin ile bir daha görüstün mü diye sordular. Yine fena oldum, ne bilim bu konuyu kapatip onu ALLAHa havale etmistim. Tekrar ayrilik nedenlerini anlatinca, yine icimde ona karsi öfkem ortaya cikti. Kandirmasi, oyalamasi, aldatmasi vs. Aslinda hep pisman olup bana yalvarmasini beklemistim. Tabi olmadi.
Su an zor tutuyorum kendimi, ona msj attip ona olan nefretimi haykirmak istiyorum. Neden yaptin? Diye haykirmak istiyorum.

Lütfen takintiyi birak diyenler yazmasin, zaten cok kötüyüm birde siz üstüme gelmeyin.
Yazarsam kendimi kücük duruma mi düsürmüs olurum?

Evet küçük dusurmus olursun bosver tekrar Allaha havale et onunla ilgili de konuşma ve konusmalarinada izin verme zarar goren sen olursun

Ediyorum ama hala mutlu hayatini devam ediyor. Her seyi yazmadim ama beni cok üzdü. Ayrilip gitseydi hakkim olmazdi ama arkamdan ne isler döndü
Inan seni cok iyi anlıyorum en azindan evlenmemistir benimki gibi dugun gecesi dalga gecer gibi aramamistir ya da ne bileyim turlu benzetmelerde bulunmamistir vs. inan Allah cikaracaktir daha da mutlu olsun şımarsın düşüşü de o kadar yüksekten olsun çünkü Allah tuzak kuranların en hayirlisidir.

bence kesinlikle kendine hakim olmalisin, piman olup vicdan yapsaydi o süre zarfinda ana yazardi cizerdi, hala 1 sene sonra onun icin aci cektigini bilmesine gerek yok bence.

Bilmesine gerek yok tabi bu zamana kadar hep sakladim. Ama bi sekilde icimdeki ona karsi söyleyemediklerim var.

Inan seni cok iyi anlıyorum en azindan evlenmemistir benimki gibi dugun gecesi dalga gecer gibi aramamistir ya da ne bileyim turlu benzetmelerde bulunmamistir vs. inan Allah cikaracaktir daha da mutlu olsun şımarsın düşüşü de o kadar yüksekten olsun çünkü Allah tuzak kuranların en hayirlisidir.

Amin ins canim.Evet henüz evlenmedi ama cok aglatip üzdü. Bir bucuk senemi seviyorum diyip kandirdi.

Canim bgun tesadüfen özelde senin bana yazdıklarını okudum;)))

Malesef sonda yazdığın sey olacak. Umursamayacak , boşuna iyice uzuleceksin , onunda egosu iyice sisecek.

Disari falan cik sevdigin şeyleri yap, arkadaşlarıni çağır olmazsa birlikte kalin ama iletisim kurma onunla.

Amin ins canim.Evet henüz evlenmedi ama cok aglatip üzdü. Bir bucuk senemi seviyorum diyip kandirdi.
Inan bosver en iyisi onu hatirlatan soran insanlardan da uzak durmak cunku baska türlü dönüp durursun bu döngüde bugun olmazsa sonra yine aramak vs istersin soylesende kalpsizler icin hicbir sey degismez kendini üzme

Bu ayın sonunda 2 sene olacak... Ve seninle tamamen aynı duyguları hissediyorum.
Sakın ama sakın yazma. Cevap bile yazmayacak sana :)
Bu kadar süre geçmiş... Eğer pişman olsa elbet yazardı. Sakın yazıp kendini küçük düşürme. Acını, nefretini içinde yaşa. Günlük tut ona yaz demek istediklerini. Fakat senin 1 yıl sonra bile unutamadığını bilmesine gerek yok. Zaten umrunda da değilsin.

kizlar bugün kötü bir gün gecirdim. Eski Arkadaslar ile bulustum iste yeni bir seyler var mi eski sevgilin ile bir daha görüstün mü diye sordular. Yine fena oldum, ne bilim bu konuyu kapatip onu ALLAHa havale etmistim. Tekrar ayrilik nedenlerini anlatinca, yine icimde ona karsi öfkem ortaya cikti. Kandirmasi, oyalamasi, aldatmasi vs. Aslinda hep pisman olup bana yalvarmasini beklemistim. Tabi olmadi.
Su an zor tutuyorum kendimi, ona msj attip ona olan nefretimi haykirmak istiyorum. Neden yaptin? Diye haykirmak istiyorum.

Lütfen takintiyi birak diyenler yazmasin, zaten cok kötüyüm birde siz üstüme gelmeyin.
Yazarsam kendimi kücük duruma mi düsürmüs olurum?
Yaz bence rahatlarsin. Neden küçük duruma dusuresin?

Canim bgun tesadüfen özelde senin bana yazdıklarını okudum:KK66:))

Malesef sonda yazdığın sey olacak. Umursamayacak , boşuna iyice uzuleceksin , onunda egosu iyice sisecek.

Disari falan cik sevdigin şeyleri yap, arkadaşlarıni çağır olmazsa birlikte kalin ama iletisim kurma onunla.

Fallasmistik dimi canim:)

Back
X