• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O beni ne olarak görüyor bilmiyorum

Akrep erkekleri cinsellige düşkün olur!
Aklima takilan sey. Neden bu yasina kadar saf kalmandan bahsediyor? Safliktan kasti nedir. Ne yapmamissin ki bu yasina kadar saf kalmissin. Fesat diyebilirsiniz ama alttan alttan cinsellige acik olup olmadigini arastiriyor gibi. Bir de yine soyluyorum akrep erkekleri biraz kasıntı olur ve kendisine ilgisini belli eden bayanlari antipatik bulur. Kacan taraf olmalisini. Kovalayan degil. Ki bana gore bu adamdan size yar olmaz!

Üzgünüm ama ben ilgisi olduğunu pek sanmıyorum. Evlilik meselesi açarsa da mantık evliliği kafasında bir şeyler sorar gibi. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum çok kaptırmayın bence de. Hele "saflık" adı altında cinsellik yoklaması çekmesinden hiç hoşlanmadım.

Ikinizde gurbetteniz. Size dosluk yapiyor bence. Arkadassijiz ve sizinle arkadas olarak gorusuyor. Eger karsi cinsle bjseyler hissetmeden arkadaslik yapayacaginiza inaniyorsaniz daha az gorusun derim cunku gercekten adamin suanda hic ilgisi yok gibi geldi bana. Siz ilgisini yanlis yorumlamissiniz. Zaten hoslansaydi anlardiniz. Sormaniza gerek kalmazdi.

Biz erkekle kadının arkadaş olabileceğine inanmıyoruz da ondan illa aşk olucak olsa sadece dos tane yaklaşmış sende kendini kaptırma Lanka olun:KK70:

Back
X