• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgiliye nefreti haykirmak

Bence konu nefretini haykırmak falan değil
Sizi aldatmasına rağmen neden hala ayaklarınıza kapanıp yalvarmaması ..
Kendine yakıştırabileceksiniz yani affetmeyi
Hım:işsiz:

Yok. Sizde hic olmadi mi biri sizi cok kirdi cok üzdü, onu düsününce iciniz aciyor. Cünkü onu gercekten cok temiz saf sevmistiniz, onun icin her seyi yapardiniz. Ama size söyledigi her seyin bir yalan oldugunu, sizinle sadece zaman gecirdiginiz ögrendiginiz mi hic? Ögrenmediyseniz beni anlayamassiniz.

Yok. Sizde hic olmadi mi biri sizi cok kirdi cok üzdü, onu düsününce iciniz aciyor. Cünkü onu gercekten cok temiz saf sevmistiniz, onun icin her seyi yapardiniz. Ama size söyledigi her seyin bir yalan oldugunu, sizinle sadece zaman gecirdiginiz ögrendiginiz mi hic? Ögrenmediyseniz beni anlayamassiniz.
Ben bütün sevdiklerimi şartsız şurtsuz çıkarsız severim
Ama bir hatada da silerim
Ama küçük hesaplarada girip kendimi düşürmem
Banane ne hali varsa görsün

Tabikide kendini kucuk duruma düşürmüş olursun. Birak herkes hakettigini yasar onunda caninin yanacagi gun gelecek o yuzden sıkma canini

Kendimden biliyorum. Bu tarz yaptığım şeylere şu an keşke yapmasaydım diyorum. Ha akıllandım mı hayır orası ayrı. Ama belki sen daha sabırlısındır diye söyledim.

Yazmadim sizler sakinlestirdiniz. Bir senedir susuyorumm bundan sonrada susucam ins

Aldatan insana tekrar yazmak büyük hata olur. Nefret kussaniz bile, hala her seye ragmen onu sevdiginizi ve düşündüğünüzü zanneder. Egosunu okşar. Iyi ki yazmamışsınız.

kizlar bugün kötü bir gün gecirdim. Eski Arkadaslar ile bulustum iste yeni bir seyler var mi eski sevgilin ile bir daha görüstün mü diye sordular. Yine fena oldum, ne bilim bu konuyu kapatip onu ALLAHa havale etmistim. Tekrar ayrilik nedenlerini anlatinca, yine icimde ona karsi öfkem ortaya cikti. Kandirmasi, oyalamasi, aldatmasi vs. Aslinda hep pisman olup bana yalvarmasini beklemistim. Tabi olmadi.
Su an zor tutuyorum kendimi, ona msj attip ona olan nefretimi haykirmak istiyorum. Neden yaptin? Diye haykirmak istiyorum.

Lütfen takintiyi birak diyenler yazmasin, zaten cok kötüyüm birde siz üstüme gelmeyin.
Yazarsam kendimi kücük duruma mi düsürmüs olurum?
Evet yazarsan kucuk duruma dusersin. Hem aldatilmissin hem de hala gurursuz bir sekilde yazman hala onu onemsedigini gosterir. Bir insana verilecek en buyuk ceza unutmaktir. Onemseme su 5 para etmez adami. Birak kendi pisliginde bogulsun.

Back
X