eski sevgiliye yakın olmak ne sorunlar çıkarır önüme

Nassilyani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
608
161
103
İstanbul
arkadaşlar bana hep en doğru yolu siz gösterdiniz en bunaldığım anlarda şimdi yine size ihtiyacım var benim sorunum şu: benim eşimle 7 ay önce ev alma hayalımız vardı ama suan ikamet ettiğim yerde değil çünkü burada satılık ev yok olsa bile bura pek gelişmeyen gelişmeye açık olmayan bi yer onun için ilçemizden istiyoduk ama eşim bana bambaşka bi yer fikriyle geldi bu yer çok güzel çok gelişiyo iilçemdende daha güzel hem ikimizin ailesine de uzak bu daha cazip geldi bana.ama öğrendimki onun liseden olan ve unutamadığı sevgiliside orada yaşıyo ben çok kötü zamanlar geçirdim bu yüzden ama ayrılmadık.neyse şimdi konu kapandı gibi artık onu hiç düşünmediğini düşünüyorum bana dün yine teklif etti biz ilçemizden alamayız gel su dediğim yerden alalım ne dersin dedi.ama ona çok yakın bir yer değil bu dediğim yer atıyorm sarıyer den almak istiyo o kız mecidiyeköyde sizce ben buradan ev alama fikrine nasıl yaklaşmalıyım borç altına girince evine daha düşkün biri olurmu ? cevaplarınız için şimdiden tşkkürlr

Son düzenleme:
Başlığı görünce aynı sokak veya aynı mahalle sandım:)

Boşver eski sevgiliyi,adı üstünde eskide kalmış.
Herkes durup durup eski sevgilisini düşünmüyor.
Eski sevgililer tekrar başlamaya hazır,pusuda bekleyen ilişkiler değildir.

eski sevgili evli mi?
herşey bir yana ben kendi adıma bunu kabul etmem .belli mi olur eski duygular çıkıverir ortaya .sen sen ol uzak tut kocanı .bide ev alıyorsunuz yani orda kalıcaksınız sürekli.düşün derim ben belki ben çok evhamlıyım ama benim düşüncem bu .ben aldırmazdım ordan ev .

cnmm inşaallahh eşine dememişsindir eski sevgilide orada diyee......
yapacak adam herzaman yapar birşey yapacaksa .... benm sna tavsiyem muihitini bütçeni karşılaştır hangisi sizin için iyi olacak ona bak...
eşinede sakın deme eski sevgilin orada diye karpuz kabuğu sokma aklına:34:

Evet eski sevgilide evli. Ve zaten eşimin sayesinde öğrendim orada oturduğunu onu facebooktan eklemiş ve konuşmuşlar ama hep bizimki aşkını ilan etmiş o kadında anlamamazlıktan gelmiş.oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum

Evet eski sevgilide evli. Ve zaten eşimin sayesinde öğrendim orada oturduğunu onu facebooktan eklemiş ve konuşmuşlar ama hep bizimki aşkını ilan etmiş o kadında anlamamazlıktan gelmiş.oradan ev alırsam onların birbirine daha da bağlanmalarına eşimin onu hiç unutmamasına neden olurmuyum

nasıl anlamadım ?
eşin nasıl aşkını ilan etmiş eşin evli. kadın evli.
hay allahım ya arkadaşım eşinin niyeti belli malalesef ona yakın olmaya çalışıyor ev falan alma ordan gerekirse kadınında kendisiyle konuş.kadın yüz vermese eşin bunları diyemez .neden faceden kabul ediyor kadın bunu .ben eski sevgilimi asla kabul etmem .helede evlenince .bak dediğim gibi konuş olmadı eşine söyleyeceğim de .çeker elini ayağını sizden .

burayı okuduktan sonra tüm iyi niyetim kayboldu..... asla kesin bşr tavırla olmaz deee... ve eşinin face inde kadına ulaş bşrdaha yazarsan eşine anlatırım de... iletişimi kessinn:47:

yazdıktan sonra çıkarken iletişim ekranını temizle mesajlara gir bak orada kalmış mı diyeee...

ama asla olmaz de eşine birazz niyetli görsün ısrarla sormaya hatta araştırmaya başlarrr...

Son düzenleme:

O zaman iş değişir.
Eşinle bu konuda yüzleştin mi ?

sana olan aşkını ilan etmiş dimi?

yok ona olan aşkını ilan ettiyse siz evliyken değildir heralde...

daha net yazar mısın canım

nasıl yani?kime aşkını ilan etmiş?

bu durumda eski sevgiliye yakın muhitten ev alma olayı da hoş değil.sakın oradan ev falan alma.kirada otur daha iyi!! burnuma pis kokular geliyor.

Canım takılma böyle şeylere ben ve eşim doğma büyüme buralıyız ikimizinde doğal olarak eski sevgilileri var özellikle benim evlilikten döndüğüm kişiyi her hafta görüyoruz eşiyle muhabbetim bile var çünkü onuda eskiden tanıyorum ama evlilikten öncekiler gelip geçiyor hiçbişe hissedilmiyor eski eşlerle bile aynı şehirde yaşanıyor biten bitmiş artık böyle sudan bi sebepten vazgeçme. Ha dersinki hala görüşüyolar kadın bekar eşimde meyilli bişeyler olabilir o zaman başka ama yok yere sıkma canını.

Aaa faceden eşin aşk itiraflarında bulunmuş falan o zaman sakııınn onun derdi kadına yaklaşmaktır o zaman kadın yüzvermemiş olsada eşin daha sık görüp dahada bağlanabilir sakın kabul etme! Eşinlede bunu konuş tehlikeli bi durumdasın ben çıngar çıkarırdım!

eşin güven vermiyor tekin değil :19:asla eski sevgiliye yakın yerden ev alma hatta mümkün olduğunca uzaktan ev aldır canım

her ikiside evlendikten sonra mı eşiniz aşkını itiraf etmeye devam etmiş??

tam olarak açıklarsanız yardımcı olabiliriz..

Son düzenleme:
Tam olarak konuyu anlayamadığım için yorum yazamıyorum.Eşiniz evliyken mi aşkını ilan etmiş bekarken mi?Hala face inde ekli mi eski sevgilisi?

Anladığım kadarıyla eşi kadına değil konu sahibine olan aşkını ilan etmiş eski sevgilisine.Ama eski sevgilisini face de neden eklemiş anlamadım.Ama her şekilde bende iyi niyet sezmiyorum bu durumda.Bence uzak durulmalı eski sevgiliye yakın yerden.Gerçi içinde varsa yer farketmez ama evlendikten sonra da konuşması saçma.

Daha da bağlanmaları ne demek bu adam seninle evli neden o kadına bağlansın.Hala eski sevgili konusu geçen bir evlilik olmamalı bence.Burda konu taşınmanız değil asıl sorun bu.

Daha bir ay önce eşiniz eski sevgilisiyle konuştu. Affettiniz ama kavga gürültü eksik olmadı. Neyse sonra düzeldi birşeyler, ev almaya karar verdiniz. Gelin görün ki eşinizin almak istediği ev eski sevgilinin semtinde! Siz de "gidip alsak mı ev" diyorsunuz?

Allah aşkına nasıl hızlı yaşıyorsunuz böyle? Daha bir ay geçmedi mi tüm bu olanların üstünden? Sizce eşinizin davranışı normal mi? Eşim bana böyle bir teklifle gelse ağzıyla burnunun yerini değiştirirdim herhalde?

Yaşadığınız yerde ev mi bitti de gidip ex aşkın burnunun dibine gireceksiniz?

Back
X