- Konu Sahibi Nassilyani
arkadaşlar bana hep en doğru yolu siz gösterdiniz en bunaldığım anlarda şimdi yine size ihtiyacım var benim sorunum şu: benim eşimle 7 ay önce ev alma hayalımız vardı ama suan ikamet ettiğim yerde değil çünkü burada satılık ev yok olsa bile bura pek gelişmeyen gelişmeye açık olmayan bi yer onun için ilçemizden istiyoduk ama eşim bana bambaşka bi yer fikriyle geldi bu yer çok güzel çok gelişiyo iilçemdende daha güzel hem ikimizin ailesine de uzak bu daha cazip geldi bana.ama öğrendimki onun liseden olan ve unutamadığı sevgiliside orada yaşıyo ben çok kötü zamanlar geçirdim bu yüzden ama ayrılmadık.neyse şimdi konu kapandı gibi artık onu hiç düşünmediğini düşünüyorum bana dün yine teklif etti biz ilçemizden alamayız gel su dediğim yerden alalım ne dersin dedi.ama ona çok yakın bir yer değil bu dediğim yer atıyorm sarıyer den almak istiyo o kız mecidiyeköyde sizce ben buradan ev alama fikrine nasıl yaklaşmalıyım borç altına girince evine daha düşkün biri olurmu ? cevaplarınız için şimdiden tşkkürlr
Son düzenleme: