Eski sevgiliyi arar olmak özlemek

Annenize niyetinizi söyleyin ondan sonra böyle bir ise kalkisin.
(Not:eşi aldatmis olabilir ama bence yazismalarini size göstermesi bana şık gelmedi . Kişisel görüşüm )

Ayni durumda siz de olabilirdiniz. Neden gecmise takili kalip istemediniz.

İçimde ateş var iki gündür hep başka şeylere odaklanıyorum ama geçmiyor
Yani bilemezsiniz adam da belki sizi hiç unutmadı kimseyle görüşmedi belki de görüştü neticede siz de görüşmüşsünüz.Bence içinizde yer ettiyse iletişim kurun en fazla ben seni bitirdim der.Zaten aklınıza bu düşünce düştüyse bir gün iletişime geçersiniz.Süreci uzatmayın bence

Bu kadar arabesk takılmaya gerek yok kanımca.
Madem özlediniz ve pişmansınız hazır instagramda da bulmuşsunuz, yazın !

Yazin! ve olayin ic yuzunu anlatin. Ama bir committment yapmayin! kendinizi adamayin, sadece kesfe cikin Ok.

Yazin! ve olayin ic yuzunu anlatin. Ama bir committment yapmayin! kendinizi adamayin, sadece kesfe cikin Ok.

Amacım zaten onun hayatına girmekden ziyade nasıl olduğunu öğrenmek bilmek gerçekten içimde ağır bir his var

Adama eziyet cektirip cektirip sonra yalniz kalınca özledim onu. Sevmedigin insani nasıl özledin ki? Adamda akillanmistir heralde bir daha kendisini bu duruma düşürmez umarim.

Amacım zaten onun hayatına girmekden ziyade nasıl olduğunu öğrenmek bilmek gerçekten içimde ağır bir his var
Tamam iste gunah cikartmak gibi olacak ama, icinizdekini dokun, sonra olacak olanlar olur zaten.
Ondan ozur dilemeniz gerekiyor: 1) Kaba davrandiginiz icin 2) Kalbini kirdiginiz icin 3) Hayatinizi onemli kararlarinizi baskalarina biraktiginiz icin 4)Kendinizi ve onu dinlemediginiz icin
Ama kontrolu elinizden birakmayin!

Barışmakdan ziyade durumunu bilmek istiyorum
Durumu hic iyi olmayabilir. Ama dedigim gibi bir yetiskin olarak ozur dilemek, olayin agirligini azaltabilir.
Aman sakin bir daha hassas adamlari kirmadan haraket edin. Onlar kadinlar kadar guclu degiller. Kadinlar onlarin kalbi sanki celikten yapilmis gibi davraniyorlar cok cok yanlis. Depresyonla bas edemez ve kendilerine zarar verebilirler. Tecrubeden konusuyorum, cok dikkatli olun.

Kesinlik ile bu yönde ve kontrollü şeklde

Barışmakdan ziyade durumunu bilmek istiyorum
Durumunu bilsen bilmekle kalmicak işte yeniden alevlenebilir. İkinizde de tam sönmemiş bi ateş var ... Ve çok ayıp etmişsin gözüne baka bak başkasıyla olmalar ... Sırf o unutsun diye yapmaya çalışmış olman seni haklı çıkarmıyor . Ailen istememiş ama savaşabilirdin pes etmek neden ? Aileyi yoksayın gerekirse. Hayat sen mutlu olduğun sürece güzeldir .

Yok artık burda anasının ağzına bakıp hareket eden adamlardan yakınırken annesinin ağzına bakan bir kız çıkması çok garip geldi. Nolmuş evlenip ayrılmışsa Ada'm bu çok doğal bişey ve herkes yaşayabilir babanın hata yapmayacağının garantisi var mı yada annenden sıkılmayacağının yada senin evlendiğin Ada'mla ömür boyu süreceğinin garantisi var mı annen kim oluyor da yargılıyor bir insanı ne hadsizlik. Bence arama Ada'mı yazık etmişsin Ada'ma zaten ayrıldıktan sonra milletle el ele gezip tozacak kadar da çıkarmışsın aklından şimdi mi kıymete bindi rahat bırak Ada'mı da daha fazla günaha girme bari tövbe tövbe

Gelismeleri ekliyoruz! Adam instagrama yazmiyor olabilir. Telefonu yok mu??? Ev adresi?

Aramayin. Onun tekrardan kirilmasina, uzulmesine neden olur. Barismak niyetinde degilsiniz zaten. Nasil oldugunun ne onemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…