Eski sevgiliyi arar olmak özlemek

Gelismeleri ekliyoruz! Adam instagrama yazmiyor olabilir. Telefonu yok mu??? Ev adresi?
Telefonunu hatırlamıyorum ki çok oldu evinide biliyorum ama gitmek uygun olmaz belki taşınmıştırda

Bu kadar bencil , acımasız olmamalısın.
Ulaşsan ne olacak ?
Sen dediğin gibi o sevgiyi, saygıyı özlüyorsun ama bunlara tek ihtiyacı olan sen değilsin.
O adamın da sevilmeye , saygıya ihtiyacı var.

Umarım seni unutmuş , yoluna bakmıştır.

Bence sevgin ugruna yeterince savasmamıssın. Giden geleni aratır hesabı olmus. Benim esimde bosanmıs. Normalde her seyi sorun eden ben hic takmadım hala daha umrumda bile değil. Babam öğrendiğinde karsı cıktı olmaz dedi. Ben bi tanıyın araştırın dedim arastırdı gercekten pırlanta bir aile dedi. Ve esim ilk evliliğinde kötüyü gördüğü icşn beni cok sahiplendi sükür mutluyum onunla. Bir kere bile keske demedim ailem onu cok sevdi. Hep ne anlayışında oldum babama da savunurken baba benimde basıma gelebilirdi dedim. Bence gec degil kararını etkilemek istemem anne baba hakkıda ödenmez. Fakat insanın seveceği yanında huzurlu olacagı kişi nadir gelir bu hayatta.

Canım bizimkiler çok severdi onu taki boşandığını öğrenene kadar annem ortalıüı yıktık bi kaç ay savaş versim bende yoruldum

İçimi kemiren olgudan kurtulmak amacım iyimi ne yaptı bu his nedir ?

Canım yorumları okurken bir sey gördüm sevgilinden mi ayrıldın yakın zamanda. Eger öyleyse su an birinin boşluğunu doldurmak icin mi aklına geldi bu kişi. Bosanabilir insanlar dedigim gibi bu senin basına da gelebilir ileride. Burda da var bir cok kisi.

Ayrılalı bayağı oldu benim hatta bu ara arkadaşcada olsa görüştüğüm biri var bu durum farklı içimi kemirip duruyor hali ile ona ulaşmak istedim durumunu vsbileyim boşanmış kişi bende olabilirdim benide sokağamı atacaktın diye az kavga da etmedim annemle

Ona yeterince aci cektirmedinmi sence?
Yetmedimi?
Tekrar basami saricaksin.
Baskasinin koluna girip önunden salina salina yurumussun.
Gaddarlik bu.
Ama olan olmus.
Kinanmamali.
Ama.. eger tekrar bu ise kalkisirken hala annen istemeyecek bildigin halde.
O zmn dunyanin en kotu insanisin sen.

Tabi canım aradan kaç ay geçmiş hayatıma biri girmiş onu görünce kolundan çıkıp tanımıyor gibi yapmalıydıö değilmi ? Ee hali ile iyi insan olurdum

Anne meselesi hallolmadıysa kimsenin duygularıyla oynamayın. Özetle aramayın. Ya da ölüyorum anne aşkımdan tükeniyorum arayayım mı diye anneye sorun.

Sırf boşanmış olmus olmasimiydi tek problem çok üzüldum hem annenizin yaptıkları için hem sizin sonrasında ki tavrınız için

İnsanlar evlenir ve bosanabilir bu tekrar yeni bir hayat yasamayackalri anlamına gelmez aynısı sizin başınıza da gelebilirim anneniz keske bunu da düşünseydi

Aramayın eminim hayatını yoluna sokmuştur tekrar tekrar zora sokmanın manası yok

Tabi canım aradan kaç ay geçmiş hayatıma biri girmiş onu görünce kolundan çıkıp tanımıyor gibi yapmalıydıö değilmi ? Ee hali ile iyi insan olurdum

Ne diyorum ben size? " olan olmus" diyorum. Olmusla ölmuse care yok, eskileri konusmak bos isler.
Ama bundan snra ne yapmaliyim diye soruyosunz, bende " uzak durun, yeterince uzdunuz zaten" diyorum. Uzak dur o erkekten..

Ne diyorum ben size? " olan olmus" diyorum. Olmusla ölmuse care yok, eskileri konusmak bos isler.
Ama bundan snra ne yapmaliyim diye soruyosunz, bende " uzak durun, yeterince uzdunuz zaten" diyorum. Uzak dur o erkekten..
Yazdıklarımı anlamadığını düşünüyorum iyi geceler size yorumunuz için teşekkürler

Yazdıklarımı anlamadığını düşünüyorum iyi geceler size yorumunuz için teşekkürler

Anliyorum. Keske sizde bizi anlasaniz.
Var sayalimki geri dondunuz o adama? Nolucak? Anneniz tamammi diycek?
" eh sey, x, biz senle yine basladik ama annem yine izin vermiyor' mu diyceksiniz?
Varmi sizde annenize rest cekmeye yurek?
Varmi sizde o erkegi seve bilicek yurek?
Bi sefer yiktiniz, bari ikinci seferi yapmayin. Ayrica atladim orati,sizce normalmi yani yuz ustu biraktigin erkegi karsinda gordugunde, yeni sevgiline sirnasmak? Cok normal evet tabi. Size gore normal. Tabikide orda azda olsa saygi gostericektiniz yasanmisliklara. Bunu ona borcluydunuz onu yuz ustu biraktiktan snda. Daha nerde yanlis yaptiginizi bile bilmezken gelmis burda sizi anlamadigimizi soyluyorsunz. Oysaki anlamayan sizsiniz. Olayi anlamiyosunz. Mevzuyu anlamiyosunuz. Onun canini ne kdr cok yaktiginizi anliyamiyorsnuz. Insallah egoist davranip ona mesaj attiginizda beyfendi size yuz vermez. Cunku hak etmiyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…